Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران یزد گفت: متأسفانه نرخنامه های مصوب به دلیل نوسانات اخیر در قیمت مواد اولیه بر اساس قیمت‌های‌ واقعی تنظیم‌نشده بودند و ازاین‌رو قابل‌اجرا نبوده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین قهوه‌چی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در خصوص عدم ابلاغ نرخنامه به رستوران‌های سطح شهر گفت: متأسفانه نرخنامه‌های مصوب به دلیل نوسانات اخیر در قیمت مواد اولیه بر اساس قیمت‌های‌ واقعی تنظیم‌ نشده بودند و ازاین‌رو قابل‌ اجرا نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سال گذشته در زمان جلسه نرخ‌گذاری، هر کیلو گوشت 56 هزار تومان بود و بر اساس آن آنالیز قیمت انجام شد اما بعدازآن‌که نرخ پیشنهادی به اتاق اصناف فرستاده شد قیمت هر کیلو گوشت به 67 هزار تومان رسید بود و وقتی‌که نرخ مصوب شد قیمت گوشت به بیش از 100 هزار تومان رسید درنتیجه با توجه به افزایش قیمتی که رخ‌داده بود نرخنامه مصوب اصلاً قابل‌اجرا نبود.

نرخنامه‌های مصوب قابلیت اجرا ندارند

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و چلوکبابی‌های یزد ادامه داد: با افزایش شدید قیمت گوشت و روند صعودی بسیار از مواد اولیه اتحادیه  هفتم دی‌ماه و 21 اسفندماه به اتاق اصناف طی نامه اعلام کرد که با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه این نرخنامه ای که مصوب شده قابل‌اجرا نیست و درخواست تشکیل جلسه دیگری را داد اما جلسه دیگری را تشکیل ندادند و نرخنامه ای هم ابلاغ نشد.

قهوه‌چی اظهار داشت: پس از آن‌که جلسه‌ای دیگری برای نرخ‌گذاری مجدد تشکیل نشد؛ قبل از ایام نوروز جلسه‌ای با حضور اعضای اتحادیه برگزار شد و توافق شد که با توجه به آنالیزها و بررسی‌ها به‌طور میانگین 15 درصد به نرخ نامه قبلی اضافه شود و اعضا هم طبق این توافق عمل کردند.

وی تصریح کرد: در اردیبهشت‌ماه سال جاری مسئولین صمت، اتاق اصناف و سازمان حمایت از مصرف‌کننده نرخنامه ای که در دی‌ماه سال قبل که هر کیلو گوشت 56 هزار تومان بود را تصویب کردند که نسبت به آن با ارائه دلایل منطقی اعتراض کردیم. طبق آن مصوبه قیمت هر سیخ کباب‌کوبیده 9 هزار تومان تعیین‌شده بود درحالی‌که در اردیبهشت‌ماه هزینه فقط گوشت هر سیخ کباب بیش از 10 هزار و 100 تومان می‌شد.

جریمه کاسبان یزدی بر اساس نرخنامه های غیرواقعی

قهوه‌چی با اشاره به جریمه رستوران‌های یزد به دلیل گران‌فروشی بر اساس نرخنامه‌های غیرواقعی گفت: اتحادیه با رعایت انصاف و آنالیز قیمت‌ها نرخنامه پیشنهادی خود را ارائه کرده است اما با آن موافق نشده است و اکنون کاسبان و رستوران‌داران را بر اساس نرخنامه‌ای که به‌هیچ‌عنوان مطابق باقیمت‌های بازار نیست جریمه می‌کنند.

وی بر لزوم نرخ‌گذاری واقعی تأکید کرد و اظهار داشت: اتحادیه به‌تنهایی حق هیچ‌گونه تعیین نرخی بدون مصوبه ندارد اما  رستوران‌داران یزد از وضعیت موجود و عدم نرخ‌گذاری واقعی گلایه دارند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران یزد با گلایه از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه در مورد قیمت مواد اولیه در جلسه نرخ‌گذاری گفت: طبق نرخنامه ای پیشنهادی مسئولین هر سیخ کباب‌کوبیده 10 هزار و 200 تومان قیمت‌گذاری شده است درحالی‌که در شرایط فعلی فقط هزینه مواد اولیه هر سیخ کباب 11 هزار و 300 تومان است؛ اعضای اتحادیه هم مانند سایر شهروندان باید از همین بازار باقیمت‌های بازار خرید کنند؛ هزینه‌هایی در صنف رستوران‌داری وجود دارد ک در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و مسئولین در نرخ‌گذاری‌ها به آن هیچ توجهی ندارند.

بی‌مهری مسئولین نسبت به صنعت رستوران‌داری در یزد

قهوه‌چی بابیان این‌که رستوران‌های سطح شهر درجه‌بندی‌شده هستند، افزود: 15 درصد از رستوران‌های یزد درجه 2 و 10 درصد از آن‌ها ممتاز و بقیه نیز درجه‌یک هستند و دو رستوران نیز به دلیل خدماتی که ارائه می‌دهند و همچنین استانداردها، ISO و گواهینامه‌هایی که اخذ کرده‌اند می‌توانند 10 الی 15 درصد افزایش قیمت داشته باشند.

وی با گلایه از برخی اظهارت خلاف واقع در خصوص اتحادیه رستوران‌داران گفت: علی‌رغم اشتغال خوب موجود در صنف رستوران‌داران و چلوکبابی‌ها در یزد اما آن‌چنان‌که باید از این صنف حمایت صورت نمی‌گیرد.

انتهای پیام/ق

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز

مدیرعامل «توتال انرژی» هشدار داد تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، پاتریک پویانه در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم‌ کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است.

مدیرعامل «توتال انرژی» گفت: سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آنها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است. توتال همچنین ۱۹.۴ درصد سهم در نواتک دارد.

پویانه اظهار کرد: توتال، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است زیرا تحریم‌ها علیه مبادلات مالی با روسیه، خارج کردن پول از این کشور را دشوار کرده است. این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین و کاهش شدید واردات گاز از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

ظرفیت جهانی جدید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۷ که قرار است پروژه‌های بیشتری راه اندازی شوند، محدود خواهد بود و به معنای آن است که اروپا با آسیا و خریداران دیگر برای محموله‌های ال‌ان‌جی، در رقابت خواهد بود و این موضوع، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ال‌ان‌جی روسیه شده اند اما برای تصویب چنین اقدامی، موافقت همه اعضای این بلوک، ضروری است.

روسیه در سال میلادی گذشته، ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را تامین کرد و محموله‌های ال‌ان‌جی تخفیف‌دار روسیه، تا حدودی جایگزین واردات گاز اروپا از این کشور از طریق خط لوله شد.

بر اساس گزارش رویترز، پس از افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و کسب و کارهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین امنیت تامین آن، تحت فشار قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز