Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده در بحث افزایش جمعیت زائران اربعین حسینی، امسال در چهار پایانه مرزی کشور ظرفیت زیرساخت‌های ارتباطی را تقریبا دو برابر کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، حسین فلاح جوشقانی امروز، 17 مهرماه در حاشیه بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده در بحث افزایش جمعیت زائران اربعین حسینی، امسال در چهار پایانه مرزی خسروی، مهران، چذابه و شلمچه ظرفیت همه زیرساخت‌های ارتباطی را تقریبا دو برابر کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه، همه سایت‌های ارتباطی که نسل دوم بودند، به نسل 3 و 4 ارتقا داده شدند.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: همچنین در این دو پایانه 14 سایت سیار توسط دو اپراتور خدمت‌رسان، نصب و راه‌اندازی شده است. در این زمینه 13 سایت سیار در مرز مهران و 5 سایت سیار نیز در مرز خسروی نصب و راه‌اندازی شده است.

فلاح جوشقانی تصریح کرد: با توجه به مشکلات سال گذشته در بحث قطعی فیبر، علاوه بر تقویت زیرساخت‌ها در بحث فیبر امسال یک مسیر جداگانه دیگر نیز در همه ترمینال‌های مرزی پیش‌بینی شده است تا به هر دلیل اگر فیبرها قطع شوند، بتوانیم از مسیرهای جایگزین استفاده کنیم.

وی ادامه داد: یک مسیر پشتیبان رادیویی و همچنین یک مسیر ماهواره‌ای نیز در نظر گرفته شده است تا در شرایط ویژه و اگر با مشکلاتی در بحث قطعی مواجه شویم، بتوانیم ارتباط ماهواره‌ای خود را برقرار کنیم.

معاون وزیر ارتباطات گفت: در پایانه مرزی شلمچه با توجه به ظرفیت‌های در نظر گرفته شده، هم‌زمان 10 هزار مشترک می‌توانند از شبکه استفاده کنند. این ظرفیت در نظر گرفته شده، یک ظرفیت بسیار خوب است و برای زائران مستقر در این مرز کفاف خواهد داد.

فلاح جوشقانی افزود: در پایانه‌های مرزی بحث سرویس وای‌فای رایگان برای مشترکان در نظر گرفته شده است. در این زمینه وای‌فای رایگان در مرز مهران ارایه شده و ظرف مدت یک یا دو روز آینده در دیگر پایانه‌های مرزی نیز برای زائران ارایه خواهد شد.

وی با بیان اینکه تعرفه اپراتورهای ایرانی در کشور عراق با توجه به صحبت‌های انجام شده تا حدود 50 درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: در این زمینه تعرفه‌هایی با نرخ 3هزار تومان در حال حاضر به حدود 2 هزار تومان رسیده است.

فلاح جوشقانی اظهار کرد: همچنین طی صحبت‌هایی که با اپراتورهای عراقی انجام شده است، آن‌ها به ما اعلام کرده‌اند که ظرفیت‌های خود را در مقایسه با سال گذشته حدود 2 برابر کرده‌اند و پوشش آنتن‌دهی را در مسیرهای اصلی پیاده‌روی زائران به خوبی تقویت کرده‌اند.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: پوشش آنتن دهی همه جاده‌های منتهی به پایانه‌های مرزی در سراسر کشور کامل شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. ظرفیت‌ها به اندازه کافی آماده شده و امیدواریم شرمنده زائران اربعین نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اربعین ۹۸ معاون وزیر ارتباطات مرز شلمچه استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران