Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل حسن بیکی روز چهارشنبه در نشست با معاون پارلمانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور در محل سالن اجتماعات فرمانداری دامغان افزود: تخصیص تسهیلات در زمینه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، باید به صورت عادلانه در تمام شهرهای تاریخی انجام شود که شهرستان دامغان نیز با وجود قدمت هفت هزار ساله، نیازمند توجه ویژه از این اعتبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همدلی و همگرایی شهرداران، دهیاران، مسوولان و مردم در بحث میراث فرهنگی، امروز به خوبی در شهرستان دامغان فراهم شده است.
حسن بیکی به تنوع آثار تاریخی در دامغان اشاره کرد و گفت: شهرستان دامغان با بیش از سه هزار اثر تاریخی، از شهرهای بی‌نظیر در سطح کشور است که دارای قدمت فراوان و تنوع بناهای تاریخی از دوره‌های مختلف است.
وی افزود: این شهرستان دارای ۶۰ ارگ و قلعه، ۱۳۲ اثر ثبت شده در آثار ملی و یک اثر ثبت شده در فهرست آثار جهانی است.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: این شهرستان با نزدیکی به سه تنوع اقلیمی کوهستانی و سردسیر، جنگل و کویر، می‌تواند جذابیت‌های خود را به خوبی به گردشگران منتقل کند.

تنوع آثار دامغان، فرصت بی نظیر گردشگری
فرماندار دامغان نیز در این نشست تصریح کرد: تنوع آثار تاریخی و اقلیمی دامغان، فرصتی را به وجود آورده است که زمینه استفاده و بهره‌برداری از ظرفیت‌ها برای گردشگران به خوبی فراهم شود.
علی اصغر مجد اضافه کرد: باتوجه به توجه ویژه دولت به موضوع گردشگری و تخصیص اعتبارهای لازم به بناهای تاریخی، امیدواریم تا چند سال آینده شاهد درخشش دامغان در موضوع گردشگری باشیم.
وی خاطر نشان کرد: از اعتبارهای سفر سال گذشته رییس جمهوری به استان سمنان، در سالجاری ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به مجموعه چشمه علی و ۲۰ میلیارد ریال به تپه حصار تخصیص یافت و در سال آینده نیز ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای تپه حصار دامغان درنظر گرفته شده است.

چشم انداز گردشگری دامغان تدوین شده است
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان نیز خاطر نشان کرد: این شهرستان نیازمند تشکیل یک کارگروه قوی گردشگری است تا بتواند با تشکیل جلسه های متعهد و بی وقفه، دامغان را به اوج برساند.
مهدی قاسمی ادامه داد: چشم انداز و افق خوبی برای این شهرستان تدوین شده است که با انجام آن، می‌توان بیکاری را بسیار کاهش داد چرا که بسیاری از دستگاه‌های اجرایی در این چشم‌انداز مشارکت دارند.

جواد واحدی، معاون پارلمانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز چهارشنبه به منظور بازدید از آثار تاریخی دامغان، به این شهرستان سفر کرد.
۹۸۵۶/۷۴۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آثار باستانی تسهیلات وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بودجه میراث فرهنگی دامغان کارآمدی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نطنز گفت:گروه بین المللی مرمت ایسکارسا در بازدید از بنا‌های تاریخی شهرستان بازدید اعلام کرد در مرمت تعدای از این بنا‌ها با اداره میراث فرهنگی شهرستان همکاری کنند.

حسین یزدانمهر افزود: گروه بین المللی ایسکارسا زیر نظر سازمان یونسکو فعالیت داشته و به شکل ان جی او فعال است و مرمت آثار تاریخی را بررسی کرده و به لحاظ فکری و پژوهشی میزان دقت مرمت‌های انجام شده و بررسی می‌کند.

او اظهار کرد:شب گذشته ۲ نفر خانم از کشور ترکیه به عنوان نمایندگان و آقای مهرداد حجازی به عنوان نایب رییس گروه بین المللی ایسکارسا از آتشکده ساسانی، مسجد جامع و بقعه شضیخ عبدالصمد بازدید کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز بیان کرد: گروه بین المللی ایسکارسا در بحث مرمت آتشکده ساسانی قرار است در خصوص نحوه مرمت و ایجاد گنبد آتشکده اعلام نظر کنند.

یزدانمهر گفت:در خصوص بقعه شیخ عبدالصمد قرار است کار پژوهشی از طرف گروه بین المللی ایسکارسا انجام شود و مسجد جامع نطنز دارای کتیبه آجری با خط کوفی است که گروه یادشده باید طرح خود برای حفاظت از آن را ارائه کنند.

شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز