Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خیرالله خادمی عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح ۱۰ کیلومتر از قطعه دوم جاده دو بانده گناباد به مه ولات افزود: از محل این اعتبار ۶۲۰ کیلومتر از خط ریلی مشهد به چابهار حدفاصل زاهدان به چابهار اجرا و تکمیل می شود.

وی اظهار داشت: با توجه به نقش مهم خط ریلی مشهد به چابهار در تکمیل کریدور شمال به جنوب و اهمیت آن در رونق اقتصادی و توسعه صادرات و کاهش محرومیت در این منطقه رهبر معظم انقلاب تاکید خاصی به سرعت بخشی در اجرای این طرح دارند و ما نیز با اختصاص این اعتبار برای تکمیل آن تا قبل از پایان دولت دوازدهم تلاش می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با اتصال خط ریلی مشهد به چابهار کشورهای پاکستان و افغانستان از طریق ایران به آسیای میانه و قفقاز متصل می شوند و با اجرای آن شاهد توسعه کمی و کیفی صادرات و کاهش هزینه های حمل و نقل خواهیم بود.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: ۵۰ کیلومتر از جاده دو بانده بیرجند به قاین طی سنوات گذشته به بهره برداری رسیده و ۵۰ کیلومتر دیگر با تخصیص اعتبار لازم در دست اجراست.

وی اظهار داشت: همچنین از مجموع یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر مسیر مشهد به چابهار تاکنون ۷۰۰ کیلومتر دو بانده شده و ۷۰۰ کیلومتر در دست مطالعه قرار دارد و بقیه در حال بررسی است.

وی گفت: گفت: با توجه به حمل و نقل سالانه ۲۰ میلیون تن بار از مجتمع سنگ آهن سنگان خواف به دیگر نقاط کشور ایجاد زیرساختهای حمل و نقل ریلی در این منطقه  از اهمیت بسیار برخوردار است و دولت دوازدهم به این مساله عنایت خاص دارد.

در این مراسم ۱۰ کیلومتر از قطعه دوم جاده دو بانده گناباد به مه ولایت به بهره برداری رسید.

مسئول هماهنگی امور عمرانی فرمانداری گناباد به خبرنگار ایرنا گفت: برای اجرای این طرح ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

ابوالفضل شاکری افزود: با اجرای این طرح از مجموع ۷۵ کیلومتر جاده گناباد به مه ولات ۶۰ کیلومتر تاکنون دو بانده شده و ۱۵ کیلومتر دیگر باقی مانده است.

وی اظهار داشت: از این مقدار ۱۰ کیلومتر تا دهه فجر به بهره برداری می رسد و پنج کیلومتر نیز تا نیمه نخست سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد و با تکمیل این طرح کل مسیر گناباد به مشهد دو بانده خواهد شد که نقش مهمی در کاهش سوانح رانندگی و افزاپش ایمنی سفر مسافران و زائران حضرت امام رضا (ع) دارد.

۲۰۹۵/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور طرح های زیرساختی تخصیص اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت بهسازی آسفالت معابر بزرگراهی شهر تهران به ویژه بزرگراه آزادگان گفت: روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا صادر نشدن مجوز‌های ترافیکی با کندی پیش می‌رفت.

هادی حق‌بین، افزود:گزینه اجرایی مناسب‌تر جایگزین شد و همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیر‌های تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، گفت: سال گذشته، بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیر‌های تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.

وی با اشاره به اهمیت بهسازی بزرگراه آزادگان به عنوان کمربندی جنوبی و غربی تهران و وسعت طرح بهسازی بزرگراه آزادگان، گفت: در سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۲۱۶ هزار مترمربع از این بزرگراه با اجرای ۵۱ هزار تن آسفالت و هزینه ۲۵۲ میلیارد تومان بهسازی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره دومین طرح قابل بهره‌برداری در محدوده بزرگراه آزادگان، یادآور شد: عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح چرخه‌های منتهی به آن از فرودین سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمن‌سازی و تحکیم کوله پل‌های ۳گانه بزرگراه شهید لشگری و اجرای دیواره‌ها از دیگر اقداماتی است که به عنوان پیش نیاز عملیات تعریض و در قالب این طرح انجام شد و مجموعه اقدامات یادشده طی یکسال به اتمام رسید.

دیگر خبرها

  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار