Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@15:15:23 GMT

حمایت شورای شهر لنجان از آموزش و پرورش سه‌گانه

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۱۰۹۹

حمایت شورای شهر لنجان از آموزش و پرورش سه‌گانه

رئیس شورای اسلامی شهرستان لنجان گفت: شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای این شهرستان در کنار آموزش و پرورش قرار داشته و از آن حمایت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد باتوانی در نشست شورای اسلامی این شهرستان که با حضور روسای سه گانه آموزش پرورش شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: کمبود معلم یکی از معظلات آموزش و پرورش در مناطق سه گانه شهرستان لنجان به شمار می آید اما طی روزهای اخیر تعدادی از معلمان خرید خدماتی که در سال تحصیلی جدید به کار گرفته نشده اند مرجعات بسیاری را به نمایندگان خود در شورای های اسلامی شهرهای ۹ گانه شهرستان لنجان داشته و از این وضعیت گلایه مند بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس مباحث مطرح شده با آغاز طرح به‌کارگیری معلمان خرید خدمات این مهم نیز در شهرستان لنجان اجرایی شد اما در سال تحصیلی جدید به این افراد اعلام شده که آموزش و پرورش دیگر نیرو نخواهد گرفت و این وضعیت سبب بیکار شدن این افراد خواهد شد. از این رو نیاز است با همراهی یکدیگر و از مجاری قانونی، خصوصا نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مجمع نمایندگان استان خواسته بحق این افراد را دنبال کرده تا به نتیجه ختم شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان لنجان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم شفاف سازی دریافت هزینه توسط مدارس و بکارگیری نیروهای مختلف در آموزش و پرورش است، تصریح کرد: کمبود معلمان و همچنین کاهش جمعیت دانش آموزی در برخی شهرها و روستاهای شهرستان لنجان سبب شده کلاس های چندپایه در برخی مدارس شکل گیرد که گلایه مندی دانش آموزان و اولیاء انان را به همراه داشته است.

باتوانی اضافه کرد: با توجه به حضور برخی عشایر در شهرستان لنجان نیاز است، تدابیر لازم همچون فعالیت مدارس شبانه روزی در شهرستان لنجان اتخاذ شود تا علاوه بر ارتقاء پوشش تحصیلی فرزندان عشایر، ارتقاء سطح کیفی آموزش و کاهش میزان افت تحصیلی و همچنین تربیت صحیح دانش آموزان در این مدارس انجام گیرد تا در آینده با در اختیار گرفتن مسئولیت های مختلف بتوانند خدمات ارزنده ای را ارایه دهند. 

وی عنوان کرد: براساس گزارشات ارایه شده وضعیت برخی فضاهای آموزشی در بخش های مرکزی، فولادشهر و باغبهادران نامناسب است، تا جایی که براساس برخی ارزیابی های انجام شده کمبود فضاهای آموزشی به عنوان مسئله‌ای بحرانی اعلام شده و یکی از علت های مهم در این خصوص بافت فرسوده مدارس قدیمی است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان لنجان با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای این شهرستان در کنار آموزش و پرورش قرار داشته و از آن حمایت خواهند کرد خاطر نشان کرد: در راستای ارائه خدمات مطلوب به دانش اموزان همه ساله شهرداری ها در خصوص بهسازی، زیباسازی و ایمن سازی فضای آموزشی وارد میدان شده و در این خصوص اقدامات شایانی را انجام می دهند قطعا این مسیر در شهرها و روستاهای شهرستان لنجان ادامه خواهد داشت تا فضای سبز مدارس و... از نشاط لازم برخوردار باشند. 

گفتنی است؛ در اجلاس شورای شهرستان از تلاش‌ها و پاسخگویی مدیران آموزش و پرورش زرین شهر،فولادشهر و باغبادران و همچنین خبرنگار خبرگزاری ایمنا تجلیل شد.

کد خبر 392955

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری شوراي شهر شهر شهرهاي ايران آموزش و پرورش کلانشهر مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهدانی صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقا آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بیان کرد: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» را در بیرجند در راستای ارتقا جایگاه معلم را برگزار کردیم که امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد.

اشاره به برنامه‌های هفته معلم

بهدانی گفت: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولین، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فرهنگی، تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت و … از جمله برنامه‌های است که در هفته معلم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این پویش رسانه وارد کار خواهد شد و فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش آموزان را انعکاس دهند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در جلسه استانی تجلیل از معلمان نمونه در ۱۶ اردیبهشت ماه از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند تجلیل خواهد شد.

بهدانی افزود: با بیان اینکه تأکید ما بر این است که از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر برگزاری نماز جماعت در مدارس بیان کرد: در قریب به اتفاق مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

۱۷ مدرسه شهرستان بیرجند نمازخانه ندارند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد، ادامه داد: تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را نیز مرتفع کنیم.

بهدانی گفت: طلبه‌های طرح امین که وارد مدارس می‌شوند دوره‌های تخصصی ارتباط با کودک و نوجوان را می‌گذرانند و بر اساس بررسی‌ها ۹۰ درصد آنان نیروهای موفقی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه انس با قرآن و موضوعات فرهنگی تأکید ما بر این است که از کارهای نمایشی پرهیز کرده و زمینه رشد نوجوان فراهم شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: در ۶ ماه گذشته ۳۶۰ محفل کوچک قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته با حضور دانش آموزان بیرجندی برگزار شد.

بهدانی با تأکید بر اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» را اجرایی کردیم، گفت: در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی یادآور شد: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» سه هزار دانش آموز شهرستان بیرجند شرکت کردند.

یک گام شیرین در راستای عدالت آموزشی

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در راستای عدالت آموزشی هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی که در محل زندگی شأن امکان تحصیل نبود، توسط آموزش و پرورش تقبل کردیم.

بهدانی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، گفت: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به واسطه فوت، معلولیت و… میسر نشد.

چالش کمبود کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند ادامه داد: در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است.

بهدانی با بیان اینکه رشد دانش آموزان را در مهر سال جاری را خواهیم داشت، گفت: در مهر سال جاری نیاز به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در مجموع در مهر سال جاری نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند یادآور شد: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر در بخش دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر معلم پرورشی جذب خواهیم کرد و همچنین ۲۹ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را خواهیم داشت.

کد خبر 6088307

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است