Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید مهدی طباطبایی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان تیم‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارائه خدمات به زائران حسینی کشور پاکستان را مورد توجه قرار دادند.

وی ادامه داد: ۲ موکب سلامت با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران پاکستانی اربعین در مرز میرجاوه و زائر سرای امام‌رضا(ع) زاهدان راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان گفت: چهار هزار و ۶۷۰ نفر از زائران ورودی کشور پاکستان در این مدت به دلیل بیماری ویزیت رایگان شدند.

وی گفت: در ایام اربعین سال گذشته ۴۵ هزار زائر پاکستانی از مرزهای سیستان و بلوچستان وارد کشور شدند.

طباطبایی افزود: همه ساله برای پیشگیری از ورود بیماری‌های قابل انتقال به کشور تمهیدات بهداشتی و درمانی فراوانی اندیشیده می‌شود به طوریکه تمام افرادی که از مرز میرجاوه وارد کشور می‌شوند در این ایام در مقابل فلج اطفال واکسینه شده و تعدادی نیز از لحاظ ابتلا به بیماری‌هایی مانند مالاریا و التور معاینه شده و در صورت ابتلا پیش از ورود به کشور تحت درمان قرار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: امکان انتقال بیماری از طریق مبادی رسمی که نیروهای کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حضور دارند وجود ندارد چراکه با دقت بالایی همکاران ما در حال بیماریابی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در صورت وجود ترددهای غیرمجاز از مرزها امکان ورود افراد بیمار به کشور وجود دارد که این بخش یکی از نگرانی های ما در نظام سلامت است.

وی افزود: برای ارتقای آگاهی‌های بهداشتی این زائران از بین زوار پاکستانی افرادی به عنوان داوطلب سلامت آموزش‌های سلامت مورد نیاز را دریافت کرده و در طول مسیر به زائران آموزش می‌دهند.

طباطبایی گفت: تعداد زیادی از داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و همچنین طلاب آشنا به زبان اردو برای انتقال آموزش‌های سلامت به زائران مدیریت پسماندها، بهداشت آب و مواد غذایی مشارکت دارند.

وی افزود: بیماریابی، بستری موقت بیماران، انجام مراقبت‌های ویژه مادران باردار، ویزیت دندانپزشکی، کلر سنجی منابع آبی، گندزدایی آب، بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نمونه برداری از موادغذایی و واحد مامایی از جمله اقداماتی است که هر سال برای مراقبت از سلامت زائران و پیشگیری از ورود بیماری به کشور انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه و اروپا و نیز کشور عراق و قلب زمین یعنی کربلا است و پس از پیروزی انقلاب اسلامی درهای این استان به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستان در راه رسیدن به سر منزل مقصود و زیارت معشوق پا بر خاک ایران اسلامی گذاشته و گاه شبی را در استان سیستان و بلوچستان سپری می کنند.
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردمان دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان باعث شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت به آنان دست ندهد.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی بهداشت و درمان زائران اربعین مرز میرجاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نخستین پایگاه اورژانس بانوان استان سیستان و بلوچستان و پنجمین پایگاه اورژانس بانوان کشور در زاهدان افتتاح شد.

دکتر حبیب غزنوی در گفت وگو با ایسنا- افزود: ۷ تکنسین شامل ۵ خانم و ۲ راننده تکنسین آقا در این اورژانس فعالیت می کنند.

وی بیان کرد: این پایگاه نقش مهم و موثری در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در محل به بانوان دارد و از بسیاری از ارجاعات به بیمارستان‌ پیشگیری می‌شود.

دکتر رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در مراسم افتتاحیه نخستین پایگاه اورژانس بانوان و مرکز ارتباطات اورژانس زاهدان نیز به خبرنگار ایسنا گفت: خدمات حوزه سلامت سیستان و بلوچستان بسیار مطلوب است و این خدمات باید برای مردم تبیین و معرفی شود.

وی افزود: راه اندازی اورژانس بانوان جزو نیازهای اصلی استان و کاری ماندگار است و برای راه اندازی سایر پایگاه ها در استان و زاهدان با دانشگاه علوم پزشکی جهت خرید آمبولانس و تامین فضای فیزیکی همکاری خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • همراه داشتن کدام داروها در عربستان ممنوع است؟
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد