Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختتامیه سومین دوره ام بی ای سلامت با حضور مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و ریاست و معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر وطن پور، مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در این مراسم با بیان این‌که دانشگاه‌ها در عرصه کارآفرینی کار چندانی نکرده‌اند، اظهار کرد: البته در بحث انتشار مقالات در جهان دارای رتبه ۱۶ و در منطقه اول هستیم و با ترکیه و مصر رقابت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فضای جدید دانشگاه‌ها برای شناسایی دانشجویان با استعداد و دارای دغدغه، عنوان کرد:‌ در حال حاضر اساتید دانشگاه صنعتی شریف به دنبال لینک ارتباطی برقرار شده، با پزشکان به اتاق عمل می‌روند یا دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه شهید بهشتی مرتبط شده‌اند، معتقدیم زمانی که این دو گروه دانشگاهی باهم در اتاق عمل حضور پیدا می‌کنند، ایده‌ها شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ در حال حاضر حدود ۱۲۰۰یا ۱۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان و هسته فناوری داریم که حدود ۴۷۰ یا ۴۸۰ محصول در بازار دارند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در خاتمه بابیان این‌که در وزارت بهداشت آمادگی کامل برای بررسی طرح‌ها و ایده‌های دانشجویی وجود دارد، به سؤالات دانشجویان حاضر در جلسه در خصوص روش‌های ارسال و مراحل بررسی طرح‌ها پاسخ داد.

استقبال از طرح‌های حوزه سالمندی و سلامت روان

دکتر علیرضا بهرامی، رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه اظهار کرد: شرکت‌کنندگان دوره سوم ام بی ای سلامت اکثراً جزو اعضای بنیاد نخبگان و دارای دغدغه هستند و ما در جهاد دانشگاهی تلاش می‌کنیم تا با فراهم کردن بستر مناسب به تحقق و رفع دغدغه‌ دانشجویان کمک کنیم و در همین رابطه از طرح‌ و ایده‌های دانشجویی در حوزه سالمندی و سلامت روان حمایت می‌کنیم.

وی بابیان این‌که در کشور مسائل مختلفی در حوزه سلامت وجود دارد، اظهار کرد: در آیه‌ای از قرآن کریم ( فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا ) "به‌درستی با هر سختی آسانی است"، نیز بر این مساله تاکید شده که با هر مسئله راه‌حلی است که شاید فلسفه خلقت ما پیدا کردن آن راه‌حل‌هاست.

در ادامه فرج حسینیان، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به معرفی بخش‌های پژوهشی این واحد پرداخت و گفت: واحد پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی دارای بخش‌های مختلف ازجمله "مرکز سلامت روان"، "مرکز سالمندی" و "گروه داده‌کاوی" است که دانشجویان علاقه‌مند و خلاق می‌توانند در هرکدام از حوزه فعالیت داشته باشند.

وی با اشاره به توسعه فعالیت‌های این واحد درزمینه‌ی"توریسم درمانی"، خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی و پتانسیل بالای پزشکان و حوزه درمان کشور از یک‌ سو و همچنین مسئله نوسانات ارز و تحریم‌ها از سوی دیگر، در حال حاضر فرصت بسیار خوبی برای فعالیت در حوزه توریسم درمانی مهیا شده و جهاد دانشگاهی نیز با راه‌اندازی "مرکز توریسم درمانی" در این حیطه ورود کرده است.

ثبت‌نام پنجمین دوره آموزش "ام بی ای سلامت" ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده وعلاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۹۱۹۳۸۶۸۹۸۳ و  ۰۲۱۲۲۴۳۹۸۷۴ تماس گرفته یا به وب‌سایت مرکز به نشانی healthcie.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۴۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست