Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سردار حسین رحیمی روز یکشنبه در این جلسه با بیان اینکه پلیس همواره همکاری تنگاتنگ، دوستانه و برادرانه با شورای شهر و شهرداری داشته گفت که این موضوع جزو رویکرد و راهبرد پلیس است.
وی اظهارداشت: پلیس در مناطق و نواحی شهرداری و هر کجا که لازم باشد حضور خواهد داشت.
رحیمی با بیان اینکه شهر تهران ۱۴ ورودی اصلی و ۱۲۰ خروجی فرعی دارد اظهارداشت: نیروهای پلیس در تمامی مبادی شهر تهران حضور و حفاظت از ۵۶۱ مکان مهم در این شهر را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین پلیس حفاظت یک هزار و ۷۵۰ مسجد، ۲ هزار پارک و ۱۴۰ ساختمان وزارت خانه را برعهده دارد.

هر سه ثانیه یک تماس با پلیس 

رئیس پلیس پایتخت در ادامه با بیان اینکه پلیس هر سه ثانیه یک تماس دارد گفت: نیمی از این تماس‌ها به عملیات منجر می‌شود و در طول ۶ ماه اول امسال پلیس سه میلیون و ۳۰۳ هزار تماس منجر به عملیات داشته است.
به گفته رحیمی روزانه ۱۷ هزار پرونده در یگان‌های مختلف پلیس پایتخت تشکیل می‌شود.

سهم وقوع جرم به ۲۱ درصد کاهش یافت
وی در ادامه گزارش خود در صحن شورای شهر تهران اظهارداشت: در شش ماه اول امسال سهم وقوع جرم از ۳۰ درصد به ۲۱ درصد رسید و همچنین تعداد باندهای متلاشی شده سرقت ۱۹ درصد افزایش داشت.
رحیمی با بیان اینکه کیف‌ و موبایل‌قاپی در تهران کاهش داشته گفت: با تلاش ماموران پلیس پایتخت این نوع سرقت سه درصد کاهش یافته است.

 رئیس پلیس پایتخت همچنین اظهارداشت: پلیس پایتخت توانست در مناطق یک، ۵، ۶، ۱۵ ، ۱۱ و ۱۹ شهرداری تهران عملیات ساماندهی متکدیان، کودکان کار و معتادان متجاهر را اجرا کند.

۶۰۳ تجمع در ۶ ماه نخست سال

رحیمی در ادامه گزارش خود با بیان اینکه در موضوع امنیتی نیز پلیس توانسته موفق باشد گفت: در موضوع امنیتی هجمه سنگینی از سوی دشمنان علیه ما ایجاد شده است به طوری که در ۶ ماه اول سال جاری ۶۵۱ مورد فراخوان تجمع داده شد که این موضوع ۲ درصد افزایش داشت.
وی افزود: در پایتخت در همین مدت ۶۰۳ تجمع انجام شد که با تدبیر پلیس کوچکترین مساله‌ای در این تجمع‌ها نداشتیم.
رحیمی ادامه داد: در بسیاری از تجمع ها پلیس، مسئولان ذیربط را برای پاسخگویی به جمع مردم آورد.
 وی گفت: این موضوع تفاوت پلیس جمهوری اسلامی را با پلیس کشورهایی که ادعای آزادی دارند نشان می‌دهد.

انهدام بزرگترین باند فروش سئوالات کنکور
 رئیس پلیس پایتخت در ادامه اعلام کرد:‌ امسال توانستیم باند بزرگی که قصد فروش سئوالات کنکور را داشت و تعدادی از مسئولان نیز در آن حضور داشتند، منهدم کنیم.
وی ادامه داد: همچنین ۶ باند سرقت مسلحانه از بانک‌ها را با تلاش پلیس پیش از اجرای نیتشان منهدم کردیم.
رحیمی با اشاره به اینکه امنیت زنان در اولویت قرار دارد گفت: با تلاش پلیس و عملیات های پلیسی، دیگر شرور گردن‌ کلفتی که امنیت بانوان را به خطر بیندازد، در پایتخت نداریم.
وی تاکید کرد:‌در همین راستا امسال ۹ نفر از اتباع افغان که برای بانوان ناامنی ایجاد کرده بودند را دستگیر کردیم.

کشف ۱۲ تن مواد مخدر در نیمه سال

رئیس پلیس پایتخت در ادامه با بیان اینکه توانسته‌ایم ۱۲ تن و ۸۶۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در سطح تهران کشف و جمع‌آوری کنیم گفت: تصور کنید که اگر این مقدار مواد در محلات پایتخت توزیع می‌شد چه اتفاقی روی می‌داد.
وی ادامه داد: بیش از هفت ماه است که توانسته‌ایم در محله های مولوی و هرندی به طور قاطع مقابل آسیب های این مناطق بایستیم و آنجا را پاکسازی کنیم.
رحیمی تاکید کرد:  پاکسازی دره فرحزاد و برخورد با معتادان متجاهر در این منطقه نیز از فعالیت‌های پلیس بود که در این راستا ۲۳۰ منزل تحت کنترل قرار گرفت.

برخورد با قاچاقچیان در اولویت پلیس
رئیس پلیس پایتخت در ادامه با اشاره به فعالیت پلیس در مبارزه با جرایم اقتصادی تاکید کرد: برخورد با قاچاق کالا اولویت است و پلیس در این راستا یک انقلاب را پشت سر گذاشت. وی گفت: پلیس توانست در طول خیابان فردوسی بعد از سه دهه دستفروشان و اخلالگران ارز را شناسایی و دستگیر کند.

بازداشت ۲۰۷۵ نفر به جرم سایبری

رحیمی در ادامه گزارش خود با اشاره به فعالیت پلیس فتا و سایبری در تهران بیان کرد:‌ این پلیس توانست با کشف ۹ هزار و ۶۱۵ نوع جرم و دستگیری ۲ هزار و ۷۵ نفر، جرایم در حوزه سایبری را ۵۴ درصد کاهش دهد.

وی گفت: ۷۱ درصد از جرایم در فضای مجازی، اقتصادی، ۱۵ درصد اخلاقی و ۱۴ درصد اجتماعی است.

رئیس پلیس تهران بزرگ همچنین ادامه داد: در حوزه جرایم راهنمایی و رانندگی نیز توانسته‌ایم رتبه اول کاهش تصادفات را داشته باشیم.
همکاری پلیس در اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۰۰
 رحیمی در ادامه ۵۱ مورد مأموریت ارجاع شده از شهرداران مناطق، اجرای احکام ماده صد( بررسی تخلفات ساخت و ساز) و اجرای طرح انضباط بخشی به شهر تهران را از جمله دیگر فعالیت‌های پلیس در پایتخت عنوان کرد.

ضرورت برخورد با خودروهای سنگین آلاینده
برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز پس از گزارش سردار رحیمی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند، از جمله «مرتضی الویری» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران که گفت:‌ باید بگویم یک روز برای من پیامکی مبنی بر اینکه شیشه اتومبیلم پایین است و باید از این دقت نظر پلیس تشکر شود.
 وی اظهارداشت: در پایتخت سه میلیون موتورسیکلت تردد می‌کند اما به نظر می‌آید آنها از قوانین راهنمایی و رانندگی آزاد هستند.
الویری ادامه داد: تقاضا دارم همانطور که پلیس درباره کمربند ایمنی اقدام کرد و موفق بود در خصوص برخورد جدی با موتورسیکلت‌ها نیز تدبیری بیندیشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: بارها مشاهده می‌شود خودروهای آلاینده سنگین سطح زیادی از خیابان را با دودشان سیاه می‌کنند اما با آنها نیز برخورد نمی‌شود که از پلیس می‌خواهم در این حوزه نیز برخورد جدی داشته باشد.

پلیس و شهرداری در رسانه ها با هم صحبت نکنند

احمد مسجد جامعی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز خطاب به رئیس پلیس پایتخت گفت: در محله منیریه تهران، پلیسی با نام سرهنگ مسگر حضور داشت که با حکم حضرت امام(ره) رئیس شهربانی شده و تنها فردی بود که با لباس نظامی در کلاس های قرآن حاضر می‌شد.
وی بیان کرد:‌  درخواست می کنم نسبت به این شخصیت ها توجه بیشتری شود.
مسجدجامعی ادامه داد: پلیس آگاهی تهران ساختمان ارزشمندی دارد که سر در آن در سال جاری احیا شد.
وی افزود: پیشنهاد می‌شود این مکان به موزه پلیس تبدیل شود.

این عضو شورای شهر تهران همچنین تأکید کرد: اینکه در تجمع ها با مردم برخورد نشد جای تشکر دارد.
وی با اشاره به ایجاد اتاقک‌های پلیس در پایتخت گفت: گاهی اوقات می‌شود بدون عملیات پلیسی، پلیس در شهر حضور داشته باشد و با حضور پلیس بسیاری از مشکلات کمتر شود. 

مسجدجامعی تاکید کرد:  بین پلیس و شهرداری از سال‌های دور همکاری بوده و بهتر است ما با یکدیگر در رسانه‌ها صحبت نکنیم؛ برای مثال اگر طرح ترافیک پایتخت اشکال هایی دارد نباید آن را در رسانه ها مطرح کنیم بلکه باید طرح کارشناسی شده را با شهرداری در میان بگذاریم.
وی درباره اینکه چقدر شهرداری برای پلیس هزینه کرده است، گفت: ما قلک پول نیستیم ضمن اینکه هرجا توانستیم کمک کردیم.
مسجد جامعی پیشنهاد کرد همکاری بین پلیس و شهرداری تهران در قالب طرحی، طراحی شود و نظام مند باشد.

تشکر از امنیت انتخابات شورایاری ها
شهربانو امانی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز از تامین امنیت انتخابات شورایاری‌ها تشکر کرد.
وی همچنین افزود: روز پنجشنبه هفته گذشته در بازی فوتبال ایران و کامبوج نیز پلیس توانست نظم و انضباط مناسبی را در ورزشگاه ایجاد کند.
امانی گفت: از پلیس می‌خواهم در خصوص تردد موتورسیکلت ها و مشکلاتی که برای شهروندان ایجاد می‌شود تدبیر کند.
وی درباره برخورد پلیس با موضوع حجاب و بی‌حجابی نیز اظهارداشت:‌ برخی وظایف که بر عهده پلیس در ایران گذاشته شده است در هیچ کجای دنیا بر عهده پلیس نیست.

زیست شبانه و گفت و گوی دوجانبه با پلیس

حجت نظری عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز پس از گزارش سردار رحیمی گفت: پلیس و مدیریت شهری باید بیشتر با هم گفت و گو کنند.
 وی تاکید کرد: برخی از موانعی که در شهر ایجاد شده است با دخالت پلیس رفع می‌شود.
نظری افزود: باید برای امنیت شهروندان هزینه کنیم و انتظار داریم در این حوزه پلیس و مدیریت شهری با هم بیشتر گفت و گو داشته باشند.

 وی با بیان اینکه طرح زیست شبانه موجب ارتقای امنیت در شهر می‌شود گفت: اگر در موضوع زیست شبانه پلیس و مدیریت شهری بیشتر با هم گفت و گو می‌کردند می‌توانستیم این طرح را به‌درستی و با همکاری پلیس در شهر اجرا کنیم و امنیت شهروندان را افزایش دهیم.

تهرام/۷۲۴۴/ ۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران حسین رحیمی تهران شهرداری تهران پلیس تهران بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه از ۷۴ سارق به‌عنف و قاپ‌زنی حرفه‌ای در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شدند و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضائی، عملیات متعددی را به اجرا گذشتند و در مجموع ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده افزود: این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند و با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر سارقان دستگیر شده، چند کلاهبردار و اخاذ هم دستگیر شده‌اند، همچنین مالخران اموال مسروقه نیز شناسایی، برخی از آنان دستگیر شدند و برخی دیگر نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

سردار ولیپور گودرزی با بیان اینکه عمده افراد دستگیر شده، سابقه‌دار و جزو سارقان حرفه‌ای هستند، گفت: هماهنگی خوبی با دستگاه قضائی داریم و این افراد روانه زندان خواهند شد؛ بعد از آن هم با پابندهای الکترونیک کنترل خواهند شد.

وی در خصوص آمار سرقت مسلحانه ادامه داد: سرقت مسلحانه کاهش یافته است، اما در مواردی همچنان سلاح در دسترس مجرمان هست و ما در حال برخورد با این افراد هستیم، همچنین قانون تشدید مجازات در حال پیگیری است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد امنیت کنکور سراسری گفت: در زمینه کنکور کارگروهی در وزارت کشور تشکیل شده که فراجا هم عضو آن است و اقداماتی برای بهتر برگزار شدن آن انجام می‌شود.

سردار ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدئوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته، اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است؛ آمارها نشان می‌دهد که در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدئو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند، در این پرونده همانطور که اخبارش منتشر شد، کاراگاهان پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی کردند.

وی درباره روند وقوع جرایم از سال ۱۴۰۱ به بعد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد شاهد افزایش ۲۰ درصدی جرایم بودیم و در ماه‌های پایانی سال موفق به توقف رشد این روند شدیم و در سال ۱۴۰۲ نیز با اقدامات انجام شده، وقوع جرایم ۱۲ درصد کاهش پیدا کرد.

کد خبر 747497

دیگر خبرها

  • انهدام باند پنجه طلا در همدان! / توصیه مهم پلیس به شهروندان
  • انهدام باند پنجه طلا در همدان
  • انهدام باند ۳ نفره سارقان با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت
  • انهدام باند سارقان و کشف ۲۶ فقره سرقت در شهرستان خرم‌آباد
  • انهدام باند سارقان در خرم‌آباد
  • انهدام باند سارقان احشام در بیله سوار
  • انهدام باند چهار نفره سارقان در اهواز
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران
  • انهدام باند سارقان احشام در دلیجان