Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@22:05:05 GMT

حذف یارانه سوخت اکوادور را ملتهب کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۰۸۷۸

حذف یارانه سوخت اکوادور را ملتهب کرد

به گزارش خبرگزاری رویترز، لنین مورنو، رئیس جمهور اکوادور متعهد شده تا حکم حذف یارانه سوخت را که دلیل اصلی نارضایتی معترضان این کشور است، ارزیابی و پیامدهای این قانون جنجالی را بیش از پیش بررسی کند تا مطمئن شود این قانون بر خلاف خواست جوامع محلی نباشد.

خواسته اصلی معترضان بازگشت یارانه‌های سوخت است چرا که با حذف آن انتظار می‌رود بهای بنزین و گازوئیل در اکوادور دو برابر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مورنو افزود: بخش قابل توجهی از کیتو، پایتخت اکوادور به دنبال اعمال قانون منع آمد و شد شبانه در بحبوحه درگیری‌ها میان پلیس و معترضان آرامش خود را مجددا به دست آورده و به همین خاطر تا اطلاع ثانوی این منع آمد و شد در کیتو باقی خواهد ماند.

اعتراضات خشونت‌آمیز کنونی در اکوادور طی هفته گذشته مورنو را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده و مقرهای دولتی را از کیتو به شهر گوایاکیل منتقل کند. این ناآرامی‌ها به دنبال برنامه‌های ریاضت اقتصادی مورنو به عنوان اصلاحات اقتصادی به وجود آمد. این برنامه‌های ریاضتی بخشی از شرط لازم برای دریافت بسته کمک مالی از صندوق بین‌المللی پول محسوب می‌شود.

دولت اکوادور می‌گوید یارانه سوخت سالانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار هزینه لازم دارد و دیگر برایش مقدور نیست که این یارانه را که سابقه ۴۰ ساله دارد، تامین کند.

مورنو در عین حال تاکید دارد برنامه‌های ریاضت اقتصادی لغو نخواهد شد و هر راهی برای کاهش بدهی اکوادور به یک میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۰ میلادی لازم و ضروری است.

راهپیمایی‌های اعتراضی که ابتدا توسط شرکت‌های حمل و نقل به راه افتاده بود به اعتراضات گسترده‌تری کشیده شد که در آن خواسته‌های سیاسی و اقتصادی بیشتری مطرح شد و گروه‌های اجتماعی مختلف از جمله کشاورزان، دانشجویان و مردم بومی در اکوادور را جذب کرد.

در همین حال گروه بومی کنفدراسیون ملت‌های بومی اکوادور (CONAIE) که اصلی‌ترین سازمان‌دهنده این اعتراضات محسوب می‌شود، اوایل روز شنبه اعلام کرد که با برگزاری مذاکرات مستقیم با مورنو برای گفت‌وگو حول محور لغو این دستور موافق است.

اما اواخر روز شنبه این گروه اعلام کرد که پس از آنکه مورنو منع آمد و شد شبانه در کیتو را اعلام کرده به اعتراضات ضد ریاضتی خود ادامه خواهند داد.

این گروه افزود: تصمیم اولیه ما برای برگزاری مذاکرات مستقیم با مورنو درباره حکم حذف یارانه سوخت احتمالا به دنبال سرکوب نظامی به خطر می‌افتد.

این گروه در بیانیه‌ای در توییتر گفت: بدون تضمین برای امنیت رهبران بومی هیچ مذاکره واقعی وجود نخواهد داشت. ما رویکرد خود را برای تلاش در راستای لغو این دستور ادامه خواهیم داد، اما در عین حال اعتراضات سراسری‌مان را برگزار خواهیم کرد تا دولت را وادار سازیم ضمانت‌های لازم را فراهم کند.

این گروه دقیقا اعلام نکرد که چه موقع اعتراضات را برگزار خواهد کرد و یا این‌که آیا این کار را در اعتراض به مقررات منع آمد و شد شبانه انجام می‌دهد یا خیر.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت آلمانی هایمپولس (HyImpulse) برای نخستین‌بار با موفقیت یک موشک دوستدار محیط‌زیست را با قابلیت حمل ماهواره‌های تجاری در یک پرواز آزمایشی زیر مداری به فضا پرتاب کرد.

ماریو کوبالد، مدیر اجرایی این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما نشان می‌دهیم که آلمان به عنوان یک کشور مهم در صنعت هوایی و نقطه عطف اروپا در این صنعت می‌تواند تاثیرگذار باشد و اقدامات عظیمی را به ثمر بنشاند.

 

موشک آزمایشی این شرکت که ۱۲ متر طول و ۲.۵ تن وزن دارد، موسوم به «اس‌آر۷۵» (SR۷۵) است و حدود بامداد جمعه به وقت گرینویچ از یک سایت پرتاب در کونیبا، استرالیای جنوبی بلند شد.

به گفته محققان، این موشک می‌تواند ماهواره‌های کوچک با وزن تا ۲۵۰ کیلوگرم (۵۵۱ پوند) را تا ارتفاع ۲۵۰ کیلومتری (۱۵۵ مایل) حمل کند، در حالی که سوخت آن توسط پارافین یا موم شمع و اکسیژن مایع تامین شده است.

طبق گفته‌های این استارت‌آپ آلمانی، پارافین می‌تواند به عنوان سوخت جایگزین ارزان‌تر و ایمن‌تر برای موشک‌ها استفاده شود و هزینه‌های حمل و نقل ماهواره‌ای را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.

این موشک با استفاده از مواد اولیه ساده‌ای مانند موم شمع به عنوان سوخت خود، به جای استفاده از سوخت‌های فسیلی مانند گاز به فضا پرتاب شد.

این تکنولوژی نوآورانه نشان می‌دهد که با استفاده از منابع طبیعی و پایدار می‌توان به پیشرفت‌های بزرگی در حوزه سفر‌های فضایی دست پیدا کرد. این امر همچنین می‌تواند به کاهش آلودگی محیط زیست و افزایش پایداری در صنعت فضایی کمک کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز این موشک به فضا البته تنها یک گام اولیه است و این فناوری نیاز به توسعه و بهبود دارد، اما این اتفاق نشان می‌دهد که ایده‌های نوآورانه و پایدار می‌توانند به واقعیت تبدیل شوند و به دانشمندان و متخصصان کمک کنند تا مسیر بیشتری به سوی توسعه پایدار طی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد