Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا سجادی، دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی کشور در حاشیه بازدید از موکب احمدبن موسی(ع) در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، به تبیین نقش زن در اربعین پرداخت و گفت: زن و مرد هر دو از صدر اسلام تاکنون در کل جامعه همیشه نقش داشته‌اند و پا به پای هم جلو آمدند.

وی افزود: وقتی در تاریخ به جنگ احزاب و جنگ‌های حنین و امثال اینها نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که مادر عمار یاسر، صفیه عمه پیامبر و غیره در جنگ‌ها حضور جدی داشتند و نقش ایفا کردند و این نقش‌آفرینی تا سال 61 هجری ادامه داشت که توسط حضرت زینب(س) ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الگوسازی حضرت زینب(س) برای نسل‌ها

سجادی ادامه داد: حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا برای زنان امروز الگوسازی کردند تا ما بعد از 1400 سال بتوانیم از این الگو همچنان استفاده کنیم و بدانیم که زن به عنوان یک عنصر فعال در جامعه است و نه تنها تربیت‌کننده فرزندان و خانواده است بلکه یک فعال اجتماعی و تربیت‌کننده جامعه است که خودش هم حضور عینی و جدی در جامعه دارد و می‌تواند نقش ایفا کند.

مدرس دانشگاه علوم قرآن و حدیث اظهار کرد: امروز مشاهده می‌کنیم که بانوان جامعه چگونه با الگوگیری حضرت زینب(س) نقش خود را در رابطه با مسئولیت‌های اجتماعی و ولایت‌پذیری که مهم‌ترین نقش است، ایفا می‌کنند و توانستند علاوه بر نقش تربیتی خود این نقش‌ها را هم به خوبی ایفا کنند.

اربعین؛ بالاترین رسانه حضرت زینب(س)

وی در ادامه سخنان خود به نقش اطلاع‌رسانی و پیام‌آوری حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا اشاره کرد و گفت: ویژگی‌های یک پیام خوب سرعت، صحت و وسعت و نفوذ آن است که حضرت زینب(س) در اربعین بالاترین رسانه را داشت و توانست به بهترین شکل پیام عاشورا را به مخاطبان منتقل کند به‌طوری که این پیام تا امروز و بعد از گذشت 1400 سال همچنان باقی است.

لعنت رسانه‌های یزیدیان در زیارت عاشورا

سجادی فرازهایی از زیارت عاشورا را یادآور شد و گفت: در زیارت عاشورا چه کسانی لعن می‌کنیم؟ می‌گوییم «و من اشیاعهم، اتباعهم و اولیائهم» و آنها را لعن می‌کنیم زیرا اینان در زمان عاشورا رسانه بودند و می‌خواستند عاشورا را از بین برده و کتمان کرده و آن خبر مهم را نابود کنند و اگر حضرت زینب(س) این پیام را از نظر صحت، وسعت و نفوذ انتقال نداده بودند امروز خبری از عاشورا نداشتیم و این جمعیت گسترده زائران برای اربعین حضور نداشتند.

این فعال فرهنگی اضافه کرد: به همین دلیل است که ما دائماً در زیارت عاشورا آن رسانه‌ای که می‌خواست پیام عاشورا را از بین ببرد لعن می‌کنیم و امروز می‌بینیم که پیام عاشورا جهانی و عالم‌گیر شده است و همه ساله عاشقان امام حسین(ع) از تمام کشورهای دنیا در اربعین حضور می‌یابند که این مسئله به خاطر آن خبر صحیحی بود که سال 61 حضرت زینب(س) منتشر کرد و امروز به ما رسید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا استان فارس اجتماعی زن در اربعین حضرت زینب زهرا سجادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر

دمی همدم و همراه شدن با حضرت حافظ پیشینه‌ای چند قرنی در میان ایرانیان و فرهنگ ایرانی دارد. بدون شک همه ایرانیان از خردسالی با حافظ و فال این شاعر و عارف نامی آشنایی دارند.  

به گزارش «زی‌سان»، حافظ‌خوانی در مراسم‌های مختلف همانند لحظه سال تحویل و شب یلدا، بخشی از فرهنگ و سنت دیرینه جامعه ایرانی است. در کنار خواندن غزلیات، گرفتن فال حافظ نیز یک رسم همیشگی برای ایرانیان است.  

این باور قدیمی در میان ایرانیان وجود دارد که حضرت حافظ داننده عالم نهان و غیب است و در لحظات مختلف با رجوع فال حافظ می‌توان تصمیم درست را گرفت. فال یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت به تفال حافظ بدین گونه است:‌

خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم

راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم

گرچه دانم که به جایی نَبَرد راه غریب

من به بویِ سرِ آن زلفِ پریشان بروم

دلم از وحشتِ زندانِ سِکَندَر بگرفت

رخت بربندم و تا مُلکِ سلیمان بروم.

چون صبا با تنِ بیمار و دلِ بی‌طاقت

به هواداریِ آن سروِ خِرامان بروم

در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت

با دلِ زخم‌کَش و دیدهٔ گریان بروم

نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی

تا درِ میکده شادان و غزل‌خوان بروم

به هواداری او ذَرِّه صفت، رقص‌کنان

تا لبِ چشمه‌ی خورشیدِ درخشان بروم

تازیان را غمِ احوالِ گران‌باران نیست

پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم

ور چو حافظ ز بیابان نبرم رَه بیرون

همرهِ کوکبهٔ آصفِ دوران بروم

تعبیر و تفسیر غزل

احساس غم و تنهایی بر وجودت سایه افکنده است و می‌خواهی تغییری در وضعیت زندگی خویش بدهی. اگر می‌خواهی به مقصود و مراد دلت برسی از سرزنش‌ها و حرف‌های دیگران دلگیر و ناراحت مشو. تو می‌دانی که هدفت ارزش این همه سختی را دارد پس با قدرت به تلاشت ادامه بده. دقت و تعمق بیشتری داشته باش. بیهوده ناامید و مأیوس نباش و با اندک ناملایمتی هراسان نشو. اگر برخی از اطرافیانت به تو انرژی منفی می‌دهند، از آنها دوری گزین و به دوستان مثبت و دلسوز بپیوند.    

  tags # فال حافظ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • رئیس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب دیدار کرد
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • فال حافظ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پیام پر از طعنه و تذکر سپاهان به کمیته انضباطی
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته
  • برگزاری یادواره شهدای روستای امند