Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@09:23:06 GMT

واردات مواد اولیه؛ مشکل اصلی واحدهای صنعتی نیشابور

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۹۹۰۷

واردات مواد اولیه؛ مشکل اصلی واحدهای صنعتی نیشابور

سکینه چمبری با اشاره به کسب مجوز واردات برای گمرک گفت: اکثر واحدهای صنعتی ما مشکل واردات مواد اولیه دارند و باید برای آن تلاش کرد تا این مشکل حل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سکینه چمبری، مدیرعامل شهرک صنعتی خیام نیشابور ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل کارخانه روغن طلایی نیشابور اظهار داشت: ۲۳ سال از شروع فعالیت شهرک صنعتی خیام می‌گذرد که ۳۰۷ قواره زمین با مساحت‌های مختلف ایجاد شده است که طبق آخرین بررسی‌ها درصد بسیار کمی از این شهرک را واحدهای راکد به معنای عدم شروع به فعالیت تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: دومین شهرک صنعتی استان از نظر وسعت با ۲۴۰ هکتار زمین هستیم و زیرساخت فضای سبز ما در استان رتبه اول است.

رئیس شهرک صنعتی تاکید کرد: سه چاه عمیق در شهرک صنعتی خیام وجود دارد که کل آب مورد نیاز شهرک را تامین می‌کند و مجوز برداشت و بهره‌برداری ۴۷ لیتر بر ثانیه هستیم و با اصلاح سیستم فقط پنج درصد هدر رفت آب داشته‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر فقط دو چاه از سه چاه فعال است و معمولا از ظرفیت کمتری از مجوز برداشت می‌کنیم.

چمبری ادامه داد: ممیزی ایمنی تمام شرکت‌های فعال و غیرفعال سال گذشته با هدف کاهش ریسک بروز حوادث انجام شده است که در این طرح در صورت بروز حادثه دستورالعمل های اجرایی برای آتش نشانی و شرکت‌ها مشخص شده است.

وی تاکید کرد: همچنین مرکز تصفیه آب شهرک صنعتی خیام، ظرفیت ۳۰ لیتر برثانیه خروجی دارد که با توجه به قانون اجازه نداریم از این پساب استفاده کنیم و آب پس از تصفیه در اختیار آب منطقه‌ای مناسب جهت تخلیه در محیط زیست می‌شود.

چمبری افزود: خروجی پساب ما بعد از تصفیه به اندازه چهار حلقه چاه است و البته برخی کشاورزان اسحاق آباد از این آب برای مصارف کشاورزی استفاده می‌کنند.

وی افزود: ۲۸۷ واحد در شهرک صنعتی داریم که ۹ واحد راکد هستند و ۱۰ واحد در حال راه‌اندازی است.

وی با اشاره به جمع بندی کل کارخانه‌ها و شرکت‌ها تاکید کرد: فقط ۱۵ واحد غیر فعال داریم که در مجموع ۱۲ درصد از واحدهای ما غیر فعال و راکد و ۸۸ درصد فعال و در حال تولید هستند.

مدیرعامل شهرک صنعتی خیام افزود: چهار شرکت دانش بنیان در شهرک صنعتی خیام در حال فعالیت و تولید هستند و همچنین چهار شرکت خارجی نیز از کشورهای چین و افغانستان محصولاتشان را در این شهرک تولید می‌کنند.

چمبری با اشاره به وجود گمرک در نیشابور گفت: چندین سال است که صادرات محصولات از این گمرک صورت می‌گیرد و البته مجوز واردات را برای این گمرک کسب کرده‌ایم ولی هنوز این بخش فعال نشده است.

وی با اشاره به مشکلات صنایع این شهرک گفت: اکثر واحدهای صنعتی ما مشکل واردات مواد اولیه دارند و باید برای آن تلاش کرد تا این مشکل حل شود.

مدیرعامل شهرک صنعتی خیام با اشاره به انتقادها نسبت به آسفالت مسیر این شهرک صنعتی که چندین ماه به طول انجامیده افزود: پیمانکار این پروژه توسط خود دولت انتخاب شده است و ما دخیل نبوده‌ایم، یک و نیم ما که از این تاخیر به دلیل نیاز به اصلاح سیستم فاضلاب بود که انجام شده است.

چمبری با اشاره به حرف و حدیث‌ها در مورد این پروژه و وجود نسبت فامیلی یکی از معاون‌ها وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: فقط ناظر این پروژه یکی از اقوام معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در صنایع کوچک است و دلیل آن این است که ناظر شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی در موضوع آسفالت فقط دو نفر هستند که یکی از آن‌ها نامبرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان، ظهر امروز چهارشنبه در سالن کنفرانس استانداری لرستان و با حضور مسئولان ارشد این استان برگزار شد.

فرهاد ناصری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در این مراسم با اشاره به جایگاه بالای کار و کارگر در آموزه‌های دینی و همچنین انقلاب اسلامی، اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری هر پیشرفتی که کشور داشته باشد دست کارگر در آن پیداست.

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی

وی با اشاره به اینکه امروز حساسیت جنگ اقتصادی بسیار روشن است چرا که نوک پیکان توطئه‌های دشمنان حوزه اقتصاد است، تصریح کرد: جامعه کارگری لرستان ۲۰۴ شهید را تقدیم انقلاب کرده است و جامعه کارگری بعد از دفاع مقدس هم همواره پشت نظام و انقلاب بوده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید اقدامات عملی صورت گیرد تا شاهد توسعه در حوزه اقتصاد و تولید باشیم و در این راستا باید استان‌های زاگرس نشین در حوزه اشتغال و کار مورد توجه جدی قرار گیرند.

ناصری با تاکید بر لزوم تعیین معافیت‌های مالیاتی، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری در لرستان در راستی افرایش رغبت سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان، گفت: در این راستا ایجاد کارگاه‌های زود بازده اقتصادی در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: باید بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در مرکز استان و شهرستان‌ها ایجاد شود.

مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در سخنانی با بیان اینکه سهم اشتغال در لرستان پایین است و این در حالیست که این استان، استانی غنی در حوزه‌های مختلف است، اظهار داشت: لرستان در نقطه‌ای استراتژیک قرار دارد اما با وجود توانمندی‌ها، سهم اشتغال کارگری در این استان بسیار پایین است و این نیازمند آسیب شناسی است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد امنیت شغلی برای کارگران و همچنین فضای کار مناسب برای تولید کنندگان، افزود: حوزه تولید استان نیازمند بازار است و باید به این مسئله توجه ویژه شود.

استاندار لرستان با اشاره به عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل لرستان در کارگروه رفع موانع تولید، افزود: تمام تلاش این است که شرکت‌های غیر فعال را فعال کنیم تا زمینه اشتغال کارگران به صورت مجدد فراهم شود.

شفقت با تاکید بر اینکه درخواست من این است که کارفرما با رعایت قوانین و مقررات از سوی دستگاه‌های استان معطل نشود، ادامه داد: مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود.

وی با تاکید بر اینکه تمام وجود خود را برای خدمت گذاری به مردم لرستان و به خصوص کارگران گذاشته‌ام، ادامه داد: از کارفرمایان عزیز تقاضا می‌کنم که در کنار کار خود، تحقیق و پژوهش را هم در راستای کیفی سازی محصولات تولیدی داشته باشند.

لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی

محمدحسن موسیوند دبیر جامعه کارگری لرستان نیز در این آئین در سخنانی با بیان اینکه کارگران با افراد تحت پوشش آنها بیش از نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شوند و همواره در راستای دفاع از انقلاب نقش بی بدیلی را ایفا کرده‌اند، اظهار داشت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، کارگران ستون فقرات تولید هستند و علیرغم مشکلات معیشتی در پایبندی به نظام صبورانه پای کار هستند.

وی با تاکید بر لزوم رفع مشکلات کارگری و حفظ اشتغال موجود، بیان داشت: کارگر و کارفرما در کنار هم نقشی مهمی در رشد و توسعه اقتصاد و تولید دارند.

دبیر جامعه کارگری لرستان با اشاره به لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی، گفت: دولت به مسکن، معیشت و امنیت شغلی توجه کند و همچنین در افزایش حقوق سال جاری کارگران و بازنشستگان بازنگری و تجدید نظر صورت گیرد.

موسیوند با بیان اینکه این روزها صنایع لرستان حال و روز خوبی ندارند و نیاز به حمایت جهادی دارند تا از تعطیلی آنها جلوگیری شود، گفت: ارتباط استاندار با تشکل‌های کارگری، برگزاری جلسه ارائه و بیان مشکلات کارگران با استاندار و … مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094392

دیگر خبرها

  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال