Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن هجرت مدیرعامل شرکت علم و صنعت اکباتان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به فعالیت‌های این شرکت اظهار کرد: ما تنها تولید کننده پهپاد با دوربین 42 مگاپیکسلی در کشور هستیم که این پهپاد تا ارتفاع 3 هزار متر پرواز می‌کند و این پرنده می‌تواند حدود 50 هکتار را تصویربرداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تولیدات ما بسیار فنی‌تر و با کیفیت‌تر از تولیدات خارجی است، افزود: قیمت پهپادهای خارجی 8 برابر پهپادهای تولید داخل است ضمن اینکه پهپادهای خارجی تنها 50 دقیقه می‌توانند در ارتفاع 3 هزار پایی با دوربین 24 مگاپیکسلی عکسبرداری کنند ولی پهپادهای ما می‌توانند در ارتفاع 500 هزارپایی به مدت یک ساعت و 30 دقیقه با دوربین‌های 42 مگاپیکسل پرواز و عکسبرداری کنند. البته این موضوع را باید اضافه کرد که شرکت‌های خارجی پهپادهای کم کیفیت خود را به ایران می‌فرستند.در وضعیت تحریم‌ها و نبود هیچ حمایتی شرکت ما که اکنون تولیدات خود را وارد فاز جدید کرده است در جدیدترین مدل خود پهپادی با مخزن سوخت به بازار خواهد فرستاد.

هجرت تصریح کرد: این پهپادها بیشتر در حوزه نقشه‌برداری، دیده‌بانی و حراست از جنگل‌ها و تشخیص آفت‌های کشاورزی، تشخیص ترکیدگی لوله‌های نفتی کاربرد دارد. همچنین با استفاده از این پهپادها در زمان و هزینه صرفه‌جویی خواهد شد.اکثر متقاضیان این پهپادها شرکت‌های نفتی و شرکت‌های نقشه‌‌‌برداری هستند.

وی با بیان این‌که قاعدتا برای فروش محصولات نیاز به بازاریابی داریم، گفت: در مرحله اول باید شرکت‌ها از خدمات ما بهره‌مند شوند چرا این امر مهم لازم و ملزوم یکدیگر است. با توجه به بحث هزینه‌ها، خدمات ما بیشتر از مشتری است و این موضوع می‌تواند برگ برنده‌ای برای رشد و توسعه فعالیت‌های ما تلقی شود.

هجرت اضافه کرد: سرعت پیشرفت تکنولوژی در دنیا بسیار زیاد است، طرحی که امروزه در صنعت ساخت پهپاد به ذهن ما می رسد تاریخ انقضا دارد و ممکن است کمتر از یک ماه دیگر در کشور دیگری که از نوابغ خود حمایت می‌کنند، به بهره برداری برسد و پس از آن می‌توانم بگویم که ما به زمین می‌خوریم و در چنین شرایطی با سرخوردگی باید در با رقبا رقابت کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به این‌که سالانه میلیاردها تومان نفت ایران از طریق خرابی لوله‌ها هدر می‌رود، اظهار کرد: به دلیل اینکه نیروی انسانی نمی‌تواند به همه مسیر خط لوله سر بزند این خرابی‌ها بیشتر می‌شود. این موضوع متاسفانه به محیط زیست آسیب می‌رساند و این در حالی است که وزارت نفت با در اختیار داشتن چند پهپاد می‌تواند همه این مشکلات را لحظه به لحظه رصد و از هدر رفتن سرمایه ملی جلوگیری کند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها در این عرصه می‌تواند به توسعه این صنعت کمک کند. خوشبختانه موجی که امروزه در حوزه فناوری پهپاد راه افتاده بسیار ارزشمند است که به صنایع نوین و صنایع دانش بنیان بها می‌دهند این برای ما باعث خرسندی است و این موضوع به رونق اقتصادی کشور هم کمک می‌کند. اما متاسفانه لینکی که بتواند متقاضی را به تامین کننده وصل کند موجود نیست و از این بابت با مشکلات و چالش‌های بسیاری مواجه هستیم.

انتهای پیام/

169 / 336 پهپاد نقشه برداری آفت کشاورزی شرکت نفت بازار محمدحسن هجرت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پهپاد نقشه برداری آفت کشاورزی شرکت نفت بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • انتشار تصاویر و ویدیویی از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط یمن
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • جنگ پهپادها در آسمان؛ شیوه جالب برای ساقط کردن پهپاد اوکراینی! | فیلم
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند