Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج احمدی روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای راهبری خوشه چاقوی زنجان افزود: متاسفانه اقدامات مناسبی در این زمینه صورت نگرفته و تا زمانی که بسته‌بندی در صنایع دستی به‌ویژه صنعت چاقوسازی، ساماندهی نشود شاهد رشد و توسعه آن نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: نقاط فشار مختلفی در صنعت چاقوی زنجان وجود داشته و هم‌اکنون تامین مواد اولیه و افزایش قیمت تمام‌شده، مهم‌ترین مشکل فعالان این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی خاطرنشان کرد: فعالان صنعت چاقوی زنجان برای افزایش بهره‌وری و کیفیت این صنعت، ضروری است نسبت به به‌روزسازی ماشین‌آلات و استفاده از تکنولوژی جدید اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با اشاره به دیرینگی صنعت چاقوسازی در زنجان، گفت: با توجه به مشکلات به وجود آمده در کشور در زمینه تولید و فروش چاقو، احساس کردیم که این صنعت نیاز به حمایت دارد.

وی افزود: بر این اساس، تشکیل خوشه چاقوی زنجان را در اولویت قرار داده و عامل توسعه خوشه این صنعت در پایان سال گذشته از طریق برگزاری مناقصه و مراحل قانونی انتخاب شد.

احمدی اظهار داشت: طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده در چهار ماهه اول سال جاری، مطالعات شناختی توسعه خوشه چاقوی زنجان توسط عامل توسعه، صورت پذیرفته و نقاط ضعف و قوت این صنعت با تحقیقات میدانی شناسایی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: توسعه فعالیت‌های خوشه‌ای در جوامع امروزی، امری مرسوم و مطلوب بوده و استقبال از این موضوع توسط کشورهای مختلف بیانگر اهمیت آن است.

وی اظهار داشت: توسعه خوشه‌های صنعتی در ایران طی چند سال اخیر آغاز شده و طبق نقشه فراگیر تهیه شده در سال ۹۰ از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران صنایع روی، فرش، کفش هیدج، چاقو، مس، ملیله ، کشمش و گردشگری به عنوان پتانسیل‌های خوشه‌ای استان زنجان معرفی شده است.

احمدی ابراز کرد: منابع مالی در توسعه خوشه‌های صنعتی، محدود نبوده و هزینه‌های خوبی در این زمینه صورت می‌گیرد و هم‌اکنون نیز نقشه فراگیر توسعه خوشه‌های صنعتی استان در حال به‌روزرسانی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه خوشه صنعت روی در سال ۹۱ آغاز شد که پس از انجام مطالعات شناختی، ادامه کار طبق تشخیص عامل توسعه بنا بر دلایلی متوقف شد.

احمدی با بیان اینکه پس از آن، توسعه خوشه فرش زنجان آغاز شد، افزود: این صنعت که بیش از ۴۰ هزار بافنده داشت با همکاری ذی‌نفعان و تعاونی‌های بافندگان فرش و برخی از تولیدکنندگان توانست به نتایج مطلوبی دست یابد.

وی تصریح کرد: با قاطعیت می‌توان گفت بیش از ۵۰ درصد برنامه‌های پیش‌بینی شده برای توسعه این خوشه، عملیاتی و موفقیت‌آمیز بود اکنون نیز ذی‌نغعان فرش دستباف استان در قالب کنسرسیوم، فعالیت‌های ارزنده‌ای انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود خوشه کفش هیدج را یکی از خوشه‌های موفق در سطح کشور خواند و گفت: با همکاری مطلوبی که ذی‌نفعان این خوشه با عامل توسعه داشتند خوشه کفش، برنامه‌های بسیار ارزنده‌ای را اجرا کرد که در نتیجه آن کارگاه‌های کوچک و خرد این شهر تبدیل به کارگاه‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی شدند.

وی افزود: نخستین سایت تخصصی کارگاهی با همکاری شهرداری هیدج ایجاد شد که سالانه ۹ میلیون جفت، کفش توسط صنعتگران این شهر تولید می‌شود.

احمدی خاطرنشان کرد: عامل توسعه خوشه، وظیفه دارد با تیم‌سازی مناسب و استفاده از ظرفیت نخبگان نسبت به حساس‌سازی ذی‌نفعان، اقدام و با ترمیم نقاط ضعف، برنامه‌های پیش‌بینی شده خود را به سرانجام برساند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی شهرک های صنعتی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری به نقل از مرکز خبر خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد 3، 11 و 21 نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی دادهها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول