Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، قاسم جان بابایی (معاون  درمان وزارت بهداشت) گفت: در مراسم اربعین امسال در مجموع 412 تخت آماده ارائه خدمات هستند. همچنین  9 بیمارستان سیار با تمام امکانات  لازم از جمله رادیولوژی، آزمایشگاه و اتاق عمل و اورژانس نیز در مناطق  مرزی توسط وزارت بهداشت راه اندازی شده است.

وی افزود: بیش از ۳۳۰ پزشک عمومی و ۷۳۵ متخصص در رشته های مختلف، اعم از متخصصین طب اورژانس، جراحی، ارتوپدی، داخلی، مغز واعصاب و متخصصین عفونی برای مدیریت درمان بیماران و مصدومین در راهپیمایی اربعین حسینی، خدمات درمانی ارائه می دهند و این نیروها توسط سایر دانشگاه های علوم پزشکی تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: 182 تخت مراقبت های ویژه  نیز در این مناطق در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته 38 درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه استان‌های همجوار و حلقه دوم به عنوان دانشگاههای معین و نهایتا همه قطب های درمانی کشور هستند  و از نظر امکانات و نیروی انسانی آمادگی کامل برای ارائه خدمات دارند گفت: تهران نیز به عنوان استان پشتیبان اصلی شده است . 

وی ادامه داد: در مجموع 91 بیمارستان به عنوان بیمارستان پشتیبان کننده در نظر گرفته شده است.

دتر جان بابایی  افزود: امسال علاوه بر 56 درمانگاه سرپایی،  برای اولین بار؛  3 کلینیک سیار با امکانات تشخیصی درمانی در مناطق مرزی استقرار یافته اند.

 معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اکیپ پزشکی  نیز جهت بیماریابی در مرز ایران و عراق برای ارائه خدمت مستقر شده است.

بنا بر اعلام وبدا، وی در ادامه به زائرین توصیه کرد: زائرین با رعایت موارد بهداشتی، بحث خودمراقبتی و به همراه داشتن داروهایی که بصورت روتین استفاده می کنند را مد نظر داشته باشند. همچنین همراه داشتن خلاصه ای گویا از سوابق سلامتی و بیماری خود می تواند کمک لازم و اساسی را به پرسنل درمانی ما در مبادی ورودی و خروجی زائر داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پزشک پیاده روی درمان مد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین