Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ‌‌صندوق توسعه ملی منابع مالی تولید‌کنندگان ساخت شناور و صنایع دریایی را تامین می‌کند‌. ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رضا رحمانی صبح امروز در بررسی روند ساخت شناور آلومینیومی‌کروبوت در موسسه  دریایی شهید محلاتی بوشهر با بیان اینکه ظرفیت‌های شناور سازی در استان‌های جنوبی از جمله بوشهر بسیار مطلوب است اظهار داشت: باید این ظرفیت‌ها در عرصه تولید و اشتغال بیشتر مورد توجه قرار بگیرد چراکه اکنون از همه ظرفیت این شرکت‌ها و واحدهای تولیدی استفاده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در سال رونق تولید، همه برنامه‌ها در این مسیر قرار دارد افزود: در تحقق شعار رونق تولید باید از ظرفیت‌های تولید داخلی حداکثر بهره‌روی شود.

وی از ساخت کشتی‌ها و شناورها با فناوری روز دنیا در صنایع کشتی سازی بوشهر خبر داد و بیان کرد:  باید از این ظرفیت در ساخت شناور از طریق سفارش‌دهی سازمان‌ها و مردم  حداکثر استفاده شود.

رحمانی حمایت از صنایع دریایی را یکی از  اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و تاکید کرد: ظرفیت شرکت‌های داخلی شناورسازی بیش از تولید کنونی آنها است که رونق تولیدی این صنایع با سفارش‌دهی باید در دستور کار همگان قرار بگیرد.

وزیر صنعت‌، معدن و تجارت با بیان اینکه ظرفیت و توانمندی بالایی در ساخت شناور با بهره‌مندی از فناوری‌های پیشرفته در استان بوشهر وجود دارد گفت: باید به این باور برسیم که توانمندی لازم  در ساخت شناور در داخل داریم و در این راستا توجه به رونق تولید داخلی، راهبرد اصلی کشور برای حل مشکلاتی مانند بیکاری جوانان است.

وی با تاکید از  جلوگیری  از واردات کالاها و اجناسی که در  داخل کشور تولید می‌شود افزود: واردات اجناسی که  امکان تولید داخلی وجود دارد، ممنوع است.

وزیر صنعت به شهدای بوشهر و گمنام ادای احترام کرد وزیر صنعت در بوشهر: 2000 واحد صنعتی راکدمطلق به چرخه تولید بازگشتند طرح‌های صنعتی در سفر وزیر صنعت به استان بوشهر افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود

رحمانی با بیان اینکه برای تامین مالی  تولید کنندگان ساخت شناور و صنایع دریایی  پیگیری‌های لازم شده است تصریح کرد: در این راستا برنامه‌هایی با نظام بانکی و صندوق توسعه ملی تدوین شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد:برای بهره‌مندی از ظرفیت شناورسازی برای  استفاده کنندگانی مانند شرکت‌های کشتیرانی، ملی نفتکش و شیلات شرایط خوبی ایجاد شده که از صنایع داخلی استفاده کنند.

وی با تاکید بر توجه به توسعه و ایجاد صنایع پایین دستی محصولات پتروشیمی بیان کرد: صادرات محصولات پتروشیمی شبیه خام فروشی  است چراکه در دنیا بیش از 10 لایه صنعت درحوزه این محصولات ایجاد شده ولی در کشور 2 یا 3 لایه صنعت پایین دستی ایجاد شده است.

رحمانی ارزش افزوده در صنایع پایین دستی را لایه‌های بعدی صنایع پتروشیمی دانست و تاکید کرد:برای جلوگیری از خام فروشی در حوزه محصولات پتروشیمی با توجه به مزیت‌های استان بوشهر در این حوزه، باید صنایع پایین دستی پتروشیمی در این استان بوشهر توسعه یابد.

انتهای پیام/ش

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • امدادرسانی به خدمه مصدوم شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات