Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز روز پنجشنبه در جلسه انعقاد این تفاهم نامه مشترک گفت: این طرح موضوعی جدید و نوآورانه برای اجرایی شدن در سطح شهر است که از سال گذشته آغاز شده و اجرای آن با انعقاد این تفاهم‌نامه در سال تحصیلی جدید نیز ادامه می یابد.

ایرج شهین باهر، با بیان اینکه خروجی تمامی ۳۰۰ وظیفه شهرداری باید منجر به نشاط اجتماعی، آسایش، آرامش و رفاه برای شهروندان باشد، افزود: نشاط اجتماعی و شادابی برای زندگی انگیزه‌ای مضاعف ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید ردیف ویژه ای در بودجه امسال برای این طرح پیش بینی شود، اظهار داشت: آموزش و پرورش بستر و خاکی مناسب و غنی است که هر چیزی در آن کاشته شود می توان حاصل آن را برداشت کرد و خروجی این طرح نیز به نفع مردم شهر خواهد شد.

شهردار تبریز گفت: این طرح سال گذشته برای یکهزار دانش آموز مستعد و کم برخوردار تبریزی اجرا شد و امید است هر سال تعداد این دانش آموزان برای افزایش شادابی جامعه افزایش یابد.  

شهین باهر، با ارائه پیشنهادی در خصوص گسترش این طرح، ادامه داد: بخشی از این طرح می‌تواند شامل هزینه باشد به طور مثال برخی مدارس غیرانتفاعی حتما آمادگی دارند که دانش آموزان آنها هزینه ای پرداخت کرده و در این دوره ها شرکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: طرح‌های مشترک اجرایی شده بین شهرداری تبریز و آموزش و پرورش استان تبدیل به مبنا و الگویی برای اجرا در سطح کشور شده است.

جعفر پاشایی، با بیان اینکه طرح‌های زیادی بین آموزش و پرورش استان و شهرداری تبریز اجرا شده است، افزود: طرح توسعه ورزش دانش آموزی، درخت کاری، آموزش شهروندی و شهرداران مدارس از جمله این طرح‌هاست.

وی اظهار داشت: با همت، پشتکار، همدلی و یکدلی مسئولان استان در بحث اعتیاد دانش آموزی آذربایجان شرقی از بین ۳۱ استان کشور در ردیف ۳۱ قرار دارد.

پاشایی، طرح توسعه ورزش دانش آموزی را در جلوگیری از آسیب های اجتماعی مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در اجرای این طرح، ۲۸ همکار، ۲۸ کلاس و ۲۸ کانون در ۱۲ رشته ورزشی در استان در نظر گرفته شده است که ۷۷۷ دانش آموز مستعد در مناطق محروم از آن بهره مند می‌شوند.

به گزارش ایرنا، این طرح برای دومین سال متوالی با هدف ایجاد شادابی و نشاط اجتماعی شهروندان، کاهش عوارض شهرنشینی و آپارتمان نشینی و کاهش هزینه های درمانی در بین یک هزار دانش آموز ۱۰ تا ۱۴ ساله تبریزی اجرا می شود.

در سال نخست اجرای این طرح هزار و ۵۰۰ دانش آموز از طریق نواحی پنج گانه شناسایی شدند و پس از تست های اولیه ۷۷۷ دانش آموز شامل ۲۰۰ دختر و ۵۷۷ پسر انتخاب شدند و برای آنان در ۱۲ رشته ورزشی کلاس های آموزشی برگزار شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی فرهنگی شهرداری تبریز ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری