Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@16:51:33 GMT

مرکل: هنوز در مذاکرات برگزیت به هدف نرسیده‌ایم

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۳۳۶۲

مرکل: هنوز در مذاکرات برگزیت به هدف نرسیده‌ایم

صدر اعظم آلمان با تاکید بر اینکه در روزهای گذشته حرکت‌های زیادی در مسیر مذاکرات برگزیت وجود داشته است در عین حال گفت که هنوز به هدف نرسیده‌ایم. ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در یک بیانیه دولتی در پارلمان آلمان درباره وضعیت مذاکرات برگزیت اظهار نظر ‌کرده و گفت: البته در روزهای گذشته حرکت های زیادی در این مسیر وجود داشته است، اما ما همچنان به هدف نرسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنبن تاکید کرد که نمی تواند پیش بینی کند نشست اتحادیه اروپا که امروز و فردا در بروکسل برگزار می شود چگونه پیش خواهد رفت. وی اعلام کرد که توافق درباره خروج منظم انگلیس از اتحادیه اروپا می تواند در صورت ضرورت همچنین در یک نشست ویژه اروپایی تصمیم گیری شود.

مرکل همچنین بر موضع اتحادیه که باید از مرز سخت بین ایرلند و ایرلند شمالی جلوگیری شود تاکید کرده و گفت: ما اجازه نخواهیم داد که در جزایر ایرلند ایجاد مرزهای سخت دوباره نفرت و خشونت را شعله ور کند.

مرکل: موضوع حمله ترکیه به سوریه باید در ناتو مورد بحث قرار گیردمرکل خواستار توقف فوری حملات نظامی ترکیه به سوریه شد

مرکل در بیانیه دولتی خود همچنین به شرایط در شمال سوریه اشاره کرده و بار دیگر از آنکارا درخواست کرد که حملات خود به این منطقه را متوقف کند. صدر اعظم آلمان تاکید کرد که این حملات رنج و درد بیشتر را با خود به همراه می آورد.

وی با اشاره به امکان قدرت گرفتن مجددد داعش در سایه این حملات تاکید کرد که این حملات ناامنی های جدیدی در منطقه و اروپا ایجاد می کند. به گفته وی به این ترتیب موفقیت های قبلی در مبارزه با داعش که با کمک کردهای این منطقه میسر شده بود می تواند نابود شود.

وی همچنین تاکید کرد که علایق و منافع امنیتی ترکیه در مرزهای این کشور با سوریه تنها از طریق راه حل دیپلماتیک به دست آمده و راه حل نظامی ندارد.

مرکل از طرفی با اشاره به اینکه پناهندگان سوری زیادی از طرف ترکیه پذیرفته شده اند از نقش مهم ترکیه در حل بحران پناهندگان در اروپا سخن گفته و از توافق پناهندگان بین بروکسل-آنکارا حمایت کرد.

مرکل در بخش دیگری از سخنانش درباره چشم انداز عضویت کشورهای بالکان غربی در اتحادیه اروپا سخن گفته و گفت ما باید به این کشورها چشم انداز و امید به آینده در این راستا بدهیم.

وی همچنین مناسبات با چین را از محورهای مهمی دانست که در دوران ریاست آلمان بر کمیسیون اروپایی باید به آن پرداخته شود و گفت: ما امروزه سیاست واحدی در قبال چین  نداریم و این برای اتحادیه اروپا خوب نیست. این مسئله مهمی است که اروپا با یک رای سخن بگوید.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت آنگلا مرکل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت آنگلا مرکل مذاکرات برگزیت آنگلا مرکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند