Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-26@01:24:38 GMT

احتمال کاهش بیشتر رشد اقتصادی جهان

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۴۲۹۰

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی ضمن اشاره به افزایش نااطمینانی در سطح جهانی، تشدید اختلافات تجاری بین اقتصادهای بزرگ و کاهش جریانات سرمایه‌ای گفت که روند توسعه اقتصادی جهان تا پایان امسال احتمالا باز هم کاهش خواهد یافت. وی بار دیگر از چین و آمریکا خواست تا به اختلافات خود بر سر مسائل تجاری خاتمه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مالپاس که پس از شرکت در نشست مشترک صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در شهر واشنگتن بین خبرنگاران حاضر شده بود گفت: وقتی امروز به داده‌های اقتصادی نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که احتمالا باید شاهد کاهش رشد بیشتری در مقایسه با چشم انداز رشد در ماه ژوئن باشیم.

 

اظهارات رئیس بانک جهانی در شرایطی مطرح می‌شود که این بانک در گزارش بازبینی شده خود از وضعیت اقتصادی جهان که هفته گذشته منتشر شد، پیش بینی خود از متوسط رشد اقتصادی جهان را با ۰.۳ درصد کاهش نسبت به پیش‌بینی قبلی، به ۲.۶ درصد تقلیل داد که کمترین رشد اقتصادی جهان از سال ۲۰۱۶ محسوب می شود.

 

مالپاس که فوریه سال گذشته توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای تصدی این سمت پیشنهاد شد، از جمله مخالفان رویکرد چین در عرصه تجاری و طرفدار تعریف مجددی از نظم نوین اقتصادی در سطح جهان است. وی ماه آوریل امسال به ریاست بانک جهانی رسید و دوره وی پنج ساله خواهد بود.

 

البته تنها رئیس بانک جهانی نسبت به اوضاع اقتصادی جهان نگران نیست. صندوق بین المللی پول نیز این هفته با انتشار گزارشی پیش‌بینی کرده بود متوسط رشد اقتصادی کشورهای جهان در سال جاری به ۳.۳ درصد برسد که ۰.۶ درصد کمتر از پیش‌بینی قبلی و ضعیف ترین رشد اقتصادی از زمان رکود بزرگ سال ۲۰۰۹ است.

 

ایسنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: صندوق بین الملل پول بانک جهانی اقتصاد آمریکا جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • خبر خوش بانک جهانی برای ایران
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش
  • میل مضر تکیه‌زدن بر رأس هرم
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • بارش‌های فراوان اردیبهشت در راه است / احتمال سیلاب در کدام مناطق بیشتر است؟
  • بارش‌های فراوان اردیبهشت در راه است | احتمال سیلاب در کدام مناطق بیشتر است؟