Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «از ام الرصاص تا خان طومان» گفت: سال‌ها پیش هنگامی که برادرم به جبهه رفته بود برایش نامه‌ای نوشتم و در آن نامه به خوابی که دیده بودم اشاره کردم، من در خواب دیده بودم که پای پیاده همراه با تعدادی از دوستان و همراهان به زیارت «امام حسین (ع)» رفته‌ایم، در آن جا صحنه‌هایی دیدم که برایم جذاب بود و همه را در نامه برادرم قید کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 07:00 - 27 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۳۲۶

مصیب معصومیان نویسنده کتاب «تخریبچی ۲۵» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون استقبال مردم از پیاده روی اربعین امسال گفت: پیاده روی اربعین امسال نسبت به سایر سال‌ها از شور و حال بسیار بیشتری برخوردار است، تعداد زائران نسبت به سال گذشته حدود چهار برابر شده اما با این حال امکانات کم نیست و شرایط برای حضور زائران بسیار آسان است.


*** حضور بی سابقه زائران حسینی در پیاده روی اربعین 

وی در همین راستا ادامه داد: سال‌ها‌ است که من در پیاده روی اربعین حضور می‌یابم، اما در طی این سال‌ها شاهد استقبال مردمی در این حد و اندازه نبوده‌ام، دیدن انبوه جمعیتی که عاشقانه دل به «امام حسین (ع)» بسته و پای پیاده برای زیارت به کربلا عازم هستند جذاب و غرور آفرین است.

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده روایت نویسنده کتاب «سر بر خاک دهکده» از  پیاده روی اربعین اینجا کلیک کنید.

*** ماجرای دیدن خوابی که در پیاده روی اربعین به حقیق پیوست
 
نویسنده کتاب «از ام الرصاص تا خان طومان» به خوابی که سال‌ها پیش در مورد پیاده روی اربعین دیده بود اشاره و ابراز کرد: سال‌ها پیش هنگامی که برادرم به جبهه رفته بود برایش نامه‌ای نوشتم و در آن نامه به خوابی که دیده بودم اشاره کردم، من در خواب دیده بودم که پای پیاده همراه با تعدادی از دوستان و همراهان به زیارت «امام حسین (ع)» رفته‌ایم، در آن جا صحنه‌هایی دیدم که برایم جذاب بود و همه را در نامه برادرم قید کردم، اما بعد از گذشت سال‌ها هنگامی که به زیارت «امام حسین (ع)» رفتم گویی دوباره صحنه‌های آن خواب برایم زنده شد، تمام حوادث و رویداد‌های خوابم را به واقعیت دیدم، صحنه‌ها لحظه به لحظه برایم زنده می‌شد احساس خاصی داشتم که قابل توصیف نبود و هیجان بسیاری را در من ایجاد می‌کرد.


وی افزود: از اینکه رویاهایم به واقیعت تبدیل شده بود هیجان زده بودم، گویی یک بار دیگر تمام صحنه‌ها را زندگی کردم، در حالی که دیگر برادرم در کنار من نبودم، وی در همان سال‌های جنگ به شهادت رسید و من هرسال با خاطره‌های او به پیاده روی اربعین می‌روم.

معصومیان پیرامون جذابیت‌های پیاده روی اربعین با وجود عقیده و سلیقه‌های مختلف ابراز کرد: سراسر پیاده روی اربعین جذابیت است، جذابیتی که برآمده از عقاید افکار اقشار مختلف و گروه‌های سنی متفاوت است، تعداد کسانی که به پیاده روی اربعین می‌آیند بسیار زیاد هستند، اما بحث این است عشق به «امام حسین (ع)» همه را به سوی خود می‌کشاند.

*** خاطره ای از یک جوان که چگونگی خواندن نماز در سفر را بلد نبود

نویسنده کتاب «تعزیه دریا» در همین راستا تصریح کرد: در مسیر پیاده روی اربعین جوانی از من نحوه چگونگی خواندن نماز ظهر در سفر را پرسید، چهره این جوان نشان می‌داد که پیش از این به خواندن نماز توجه ویژه‌ای نداشته است، ولی حرکت در مسیر پیاده رویی اربعین سبب شده بود تا وی در اعمال و رفتار خود تجدید نظر کند. من به وی نحوه نماز خواندن در مسافرت را آموختم و از او خواستم تا برایم دعا کند.


معصومیان در همین راستا ادامه داد: «امام حسین (ع)» افراد مختلف جامعه را به سوی خود می‌خواند، افرادی با سلایق و عقاید مختلف برای زیارت ایشان پای پیاده مسیر نجف تا کربلا را طی می‌کنند، همه آن‌ها با خلوص نیت در این مسیر حرکت می‌کنند و عشق به «امام حسین علیه السلام» را عامل این گردهمایی عظیم جهان اسلام می‌دانند.

***زمینه‌سازی ظهور «امام زمان (عج)» از همین پیاده روی اربعین آغاز می‌شود

وی پیاده روی اربعین را زمینه ظهور «حضرت مهدی (عج)» دانست و اظهار کرد: زمینه‌سازی ظهور «امام زمان (عج)» از همین پیاده روی اربعین آغاز می‌شود، حرکت عظیمی که آوازه‌اش به سراسر گیتی رسیده است. بسیاری از کسانی که در پیاده روی اربعین شرکت می‌کنند آرزو دارند تا جزو سربازان «حضرت ولی‌عصر(عج)» باشند.


***وقتی دشمن می‌خواهد گردهمایی جهان اسلام را ناامن جلوه دهد اما نمی‌تواند

معصومیان به تلاش دشمنان برای ایجاد نفاق و رسیدن به اهداف شوم خود اشاره و تصریح کرد: دشمن از اتحاد مسلمانان و پیاده روی اربعین بیم و هراس دارد لذا تلاش می‌کند تا فتنه برانگیزد و گردهمایی عظیم جهان اسلام را ناامن جلوه دهد، اما از آنجایی که پیاده روی اربعین به انقلاب «امام زمان (عج)» منتهی خواهد شد، دشمن کاری از پیش نخواهد برد. زائران اربعین وسیله‌ای هستند تا اراده امت اسلامی را به جهان نشان دهند.

***وظیفه ما در قبال انقلاب «امام زمان (عج)» چیست؟

این نویسنده آثار ارزشی پیرامون وظایف مردم در قبال انقلاب «امام زمان (عج)» تصریح کرد: وظیفه ما حضور در پیاده روی اربعین است پس به تکلیف خود عمل می‌کنیم و مطمئن هستیم که خداوند زمینه و بستر لازم برای انقلاب و ظهور «حضرت مهدی (عج)» را فراهم خواهد کرد چراکه خداوند متعال همواره با مظلومان است.


معصومیان پیرامون میهمان‌نوازی مردم عراق از زائران «امام حسین (ع)» ابراز کرد: مردم عراق از زائران «امام حسین (ع)» پذیرایی می‌کنند زیرا معتقدند خداوند به آنان برکت می‌دهد، مردم عراق هر چه در طول یک سال پس انداز می‌کنند در اربعین حسینی برای پذیرایی از زائران «امام حسین (ع)» ارائه می‌دهند.

***اهمیت و ارزش فعالیت فرهنگی در مسیر پیاده روی اربعین

وی به اهمیت فعالیت فرهنگی در حوزه پیاده روی اربعین اشاره و ابراز کرد: من معتقدم کار فرهنگی برای شهدا بازخورد‌های قابل توجه و ارزشمندی را برای فعالان این عرصه به همراه دارد، تجربیات به من نشان داد وقتی اقدام به نگارش خاطرات و بخشی از ابعاد شخصیتی شهدا پرداختم آنان نیز در بخش‌های سخت زندگیم به من کمک کردند نمونه بارز آن را در پیاده روی اربعین به وضوح دیدم.


***وقتی بی اختیار راه برای زیارت ضریح «امام حسین(ع)» برایم باز شد 

معصومیان جذاب‌ترین خاطراتش در سفر به کربلا و پیاده روی اربعین، زیارت حرم «امام حسین (ع)» دانست و خاطرنشان کرد: من ارادت ویژه‌ای به امام «حسین (ع)» داشته و دارم، اما خیل عظیم زائران حسینی در پیاده روی اربعین امسال باعث شد که نتوانم از نزدیک ضریح «امام حسین (ع)» را لمس و زیارت کنم، بعد از اینکه از حرم حضرت «ابوالفضل (ع)» خارج شدم در مقابل حرم «امام حسین (ع)» قرار گرفتم و از ایشان خواستم اگر مرا لایق می‌دانند شرایط را برای زیارتم فراهم کنند، در همین حین مسیر برای زیارت ضریح «امام حسین (ع)» برایم باز شد، من ابتدا تعجب کردم ولی بلافاصله فرصت را غنیمت شمرده و به زیارت ضریح سید و سالار شهیدان رفتم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیاده روی اربعین کربلا زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)

شاید بسیاری از زائران آستان حضرت عبدالعظیم (ع) ندانند که در روایات از ائمه(ع) آمده که ثواب زیارت آن حضرت برابر با زیارت امام حسین(ع) است اما چرا حضرت عبدالعظیم (ع) راهی شهر ری شدند و چه نقشی در ترویج معارف دین در این منطقه داشته و چگونه به جایگاهی رسیدند که چنین مورد عنایت و لطف ائمه(ع) قرار گرفتند؟

حجت‌الاسلام ابوالفضل حافظیان، نویسنده «مأخذشناسی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و شهر ری» که فهرست‌نویسی نسخه‌های خطی کتابخانه حضرت عبدالعظیم را برعهده داشته است به معرفی تعدادی از کتاب‌هایی پرداخت که در خصوص حضرت عبدالعظیم (ع) نوشته شده است و گفت: شیخ عزیزالله عطاردی کتابی با عنوان «عبدالعظیم حسنی حیاته و مسنده» (زندگانی حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و روایات او) نوشته است که کتاب ارزشمندی است. همچنین کتاب احوال حضرت عبدالعظیم حسنی نوشته شده توسط علی قلی‌میرزا اعتماد السلطنه قاجار که اخیراً به چاپ رسیده و کتاب «جنات النعیم فی احوال سیدالشریف عبدالعظیم»، نوشته مولامحمد اسماعیل کزازی اراکی نیز از دیگر کتاب‌های خوب در خصوص حضرت عبدالعظیم(ع) است. این کتاب قبلاً به صورت چاپ سنگی چاپ شده بود اما بعدها در کنگره حضرت عبدالعظیم حسنی با تصحیح و شکل جدید به چاپ رسید که در این کتاب به صورت مفصل به شخصیت آن حضرت پرداخته شده است.
 

پیدا شدن نسخه کهن روایات حضرت عبدالعظیم

وی با اشاره به اینکه در خصوص حدیث عرض دین نیز مرحوم آیت‌الله صافی گلپایگانی  در کتابی به شرح این حدیث پرداخته‌ گفت: اخیراً در کتابخانه‌ای در خارج از ایران نسخه خطی کهنی پیدا شده که روایاتی که حضرت عبدالعظیم(ع) روایت کرده‌اند در آن آمده بود. این جزوه نیز تصحیح و به چاپ رسیده است.

این متخصص کتاب‌شناسی و نسخه‌شناسی در پاسخ به این سؤال که آیا احتمال دارد منابع کهنی در خصوص حضرت عبدالعظیم(ع) وجود داشته باشد که هنوز شناسایی نشده است؟ گفت: بله؛ حتماً منابعی در تاریخ اهل بیت(ع) وجود دارد که هنوز شناسایی نشده‌اند یا نسخه‌ای از آن به دست نیامده است. کتاب‌هایی وجود دارد که به صورت مستقل به شخصیت ایشان پرداخته و کتاب‌هایی نیز داریم که در خصوص اصحاب و روایات ائمه(ع) نوشته شده است که در این کتاب‌ها نیز از حضرت عبدالعظیم(ع) یاد شده و روایاتی که ایشان نقل کرده‌اند را بیان کرده‌اند. در کتاب‌هایی که برای شرح حال رُوات نوشته شده است نیز نام عبدالعظیم(ع) آمده و از مراتب علمی و معنوی ایشان نیز سخن گفته شده است.

حجت‌الاسلام حافظیان در پاسخ به این سؤال که چرا حضرت عبدالعظیم(ع) ری را به عنوان مقصد هجرت خود انتخاب کرده بود؟ گفت: آن حضرت از سوی ائمه(ع) به شهرها و سرزمین‌های مختلف رفته و به تبلیغ دین می‌پرداخت. به همین جهت خلیفه عباسی قصد کشتن ایشان را داشت و حضرت عبدالعظیم در حال خوف و ترس از سامرا خارج شدند و تصمیم گرفت به سمت ایران بیاید.

وی ادامه داد: یکی از دلایلی که بزرگانی از اهل بیت(ع) و اصحاب ائمه(ع) ایران را برای هجرت انتخاب می‌کردند این بود که دوست داشتند به دیدار و زیارت امام رضا(ع) بروند و لذا امامزادگان فراوانی در شهرهای مختلف ایران وجود دارد که به قصد زیارت امام رضا(ع) وارد ایران شدند اما در بین راه در اثر بیماری وفات یافته‌اند و یا به شهادت رسیدند.
چرا حضرت عبدالعظیم به ری مهاجرت کرد

این پژوهشگر و مؤلف یکی از دلایل انتخاب ری توسط حضرت عبدالعظیم(ع) را ارتباطات خوب مردم ری با ائمه(ع) عنوان کرد و گفت: مردم ری با امام جواد(ع) در ارتباط بودند و سؤالات خود را برای ائمه اطهار(ع) ارسال می‌کردند. رسول جعفریان کتابی به نام مکتب و میراث شیعیان ری نوشته است که در این کتاب به علت مهاجرت حضرت عبدالعظیم(ع) به ری و ارتباط اهالی آن با ائمه اطهار اشاره کرده است. بنابراین شهر ری می‌توانست محل مناسبی برای ورود حضرت عبدالعظیم(ع) باشد و ایشان از دست حکومت عباسی در امنیت باشد.

وی ادامه داد: طبق روایاتی نیز امام رضا(ع) دستور دادند که حضرت عبدالعظیم(ع) به ری بروند و معارف دینی را در آنجا تبلیغ کنند. البته ممکن است این دستور از سوی امام هادی(ع) صادر شده باشد. شهر ری بعد از این تاریخ نیز مرکز شیعه بوده و مدارس شیعی در آنجا وجود داشته و بزرگان زیادی از آنج برخاسته‌اند مثل مرحوم کلینی و شیخ صدوق که این نشان می‌دهد شهر ری مرکزی برای تشیع در جهان اسلام بوده است.

حجت‌الاسلام حافظیان در پاسخ به این سؤال که چند سال حضرت عبدالعظیم در ری حضور داشتند؟ گفت: بر اساس آنچه در کتاب‌های تاریخی آمده حدس زده می‌شود که ایشان در حدود سال‌ 250 قمری به ایران آمده است. وفات ایشان را برخی از بزرگان در سال 252 قمری ذکر کرده‌اند. بنابراین حدود یک سال یا کمی بیشتر در ری بودند؛ البته مدتی نیز به صورت مخفیانه در منزل یکی از شیعیان زندگی می‌کردند و گاهی به صورت پنهانی از منزل خارج می‌شدند و به زیارت حضرت حمزه می‌رفتند و می‌فرمودند ایشان از اولاد امام کاظم(ع) است.


وی افزود: یکی از دلایلی که ایشان به ری آمد این است که مرقد امامزادگان در آنجا بوده و این مسئله نشان‌دهنده ارادت مردم ری به اهل بیت(ع) است. بعد از مدتی زندگی مخفیانه، مردم با حضرت عبدالعظیم(ع) آشنا می‌شوند و برای دریافت معارف دینی نزد ایشان می‌روند.

نویسنده کتاب «رسائل فی درایة الحدیث» ادامه داد: روایاتی که ایشان از اهل بیت(ع) نقل کرده‌اند به خصوص حدیث عرض دین که در آن معارف اسلامی درج شده است جنبه آموزشی مهمی برای شیعیان در طول تاریخ و به خصوص برای شیعیان آن عصر داشته است.
نسبی که به امام حسن مجتبی می‌رسد

وی به نسب حضرت عبدالعظیم (ع) نیز اشاره کرد و گفت: نسب ایشان با چهار واسطه به امام حسن مجتبی(ع) می‌رسد و ایشان ارتباط بسیار زیادی با امام جواد(ع) و امام هادی(ع) داشتند و بیشتر وقتشان را در همراهی با ائمه اطهار(ع) می‌گذرانده و معارف دینی را از حضرات کسب و به مردم منتقل می‌کرده است؛ بنابراین وقتی چنین شخصیتی وارد شهری شود که مردم آن شهر نیز علاقه‌مند به معارف شیعه هستند، خیلی می‌تواند مؤثر واقع شوند.

این مؤلف و پژوهشگر دینی عنوان کرد: شخصی نزد امام هادی(ع) رفت و سؤالاتی در خصوص معارف دینی پرسید؛ امام هادی(ع) وی را به حضرت عبدالعظیم(ع) ارجاع داد و فرمود شما که در شهر ری شخصیتی مثل عبدالعظیم دارید، سؤالاتتان را می‌توانید از وی بپرسید. این مسئله نشان می‌دهد که حضرت عبدالعظیم(ع) این موقعیت را داشته که به ترویج احکام دینی بپردازد.

حجت‌الاسلام حافظیان خاطرنشان کرد: اطلاعات تاریخی گسترده‌ای در خصوص فعالیت‌های آن حضرت در آن دوران در شهر ری نداریم اما وجود چنین شخصیتی در شهر ری می‌تواند واسطه مستقیمی با اهل بیت(ع) برای مردم باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا ائمه(ع) بعد از وفات حضرت عبدالعظیم(ع) تلاش می‌کردند که ایشان را به مردم بشناسانند؟ گفت: در روایات است که زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) در ثواب با زیارت امام حسین(ع) برابری می‌کند. همچنین نقل شده است که کسی که به زیارت ایشان برود بهشت بر او واجب می‌شود؛ این روایات نشان می‌دهد حتی پس از وفات حضرت عبدالعظیم(ع) ائمه(ع) تلاش می‌کردند ایشان را به مردم بشناسانند.
حرم حضرت عبدالعظیم (ع) محل استجابت دعا

این پژوهشگر ادامه داد: بیشتر علمای شیعه و رجالیون در کتاب‌هایشان به مقامات حضرت عبدالعظیم(ع) اشاره کرده‌اند و بزرگانی مثل مرحوم میرداماد فرموده‌اند که حرم حضرت عبدالعظیم (ع) محل استجابت دعا است. اینکه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را توصیه می‌کردند نشان‌دهنده عظمت شخصیت ایشان است و این ظرفیت وجود داشت که مرقد ایشان محوریتی برای اجتماعات شیعیان پیدا کند.

وی در خصوص اینکه چرا در حدیث آمده است که زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) در ثواب، شباهت به زیارت امام حسین(ع) دارد، گفت: علمای بزرگ در این خصوص دلایل مختلفی را بیان کرده‌اند. جناب شیخ صدوق این روایت را در ثواب‌الاعمال آورده است. در کامل‌الزیارات نیز این حدیث آمده است. در لئالی الاخبار از امام رضا(ع) نقل شده است که «هر کسی بعد از وفاتم مرا زیارت کند من برای او بهشت را ضمانت می‌کنم و کسی که قادر بر زیارت من نیست پس به زیارت برادرم عبدالعظیم حسنی در ری برود» که نشان‌دهنده عظمت شأن و مقام ایشان است. همچنین در همین کتاب آمده است که امام رضا(ع) فرموده است اگر عاجز شدید از زیارت جدم حسین(ع) سید زاهد عابد جناب عبدالعظیم را در ری زیارت کنید که این کفایت می‌کند تو را از زیارت سیدالهشداء (ع).

حجت‌الاسلام حافظیان ادامه داد: یکی از ادله‌ای که برای مشابهت زیارت حضرت عبدالعظیم با زیارت سیدالشهداء(ع) نقل شده این است که در زمان امام هادی(ع) حکومت عباسی برای زیارت امام حسین(ع) شرایط بسیار سختی در نظر گرفته بودند و چه بسا شیعیانی که در راه زیارت سیدالشهداء به شهادت می‌رسیدند. به دلیل اینکه زیارت حضرت سیدالشهداء از بلاد مختلف بسیار سخت و تهدید آمیز و برای شیعیان خطرناک بود، ائمه(ع) شیعیان علاقه‌مند به زیارت سیدالشهداء را ترغیب می‌کردند که به زیارت حضرت عبدالعظیم بروند که وی هم از بزرگان منسوب به اهل بیت(ع) است.

وی افزود: البته احادیث مشابه این حدیث نیز در منابع شیعی آمده است. مثلاً از امام رضا(ع) نقل شده است که هر کس خواهرم حضرت معصومه(س) را در قم زیارت کند مانند این است که مرا زیارت کرده است. پس زیارت منسوبان به اهل بیت(ع) همانند زیارت خود اهل بیت(ع) ثواب دارد و چون به خاطر محبت به اهل بیت(ع) به زیارت بستگان اهل بیت(ع) می‌روند این ثواب زیارت اهل بیت(ع) را درک می‌کنند.

حجت‌الاسلام حافظیان تصریح کرد: البته این حدیث دلالت بر این نمی‌کند که شأن حضرت عبدالعظیم دقیقا برابر با امام حسین(ع) باشد. بلکه این معنا را می‌رساند که چون زیارت امام حسین(ع) در آن زمان مشکل بوده به جهت اینکه شیعیان علاقه‌مند به اهل بیت(ع) محل اجتماعی با هم داشته و به یاد اهل بیت(ع) باشند به آنها توصیه می‌شد که به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) بروند.

وی در پایان تصریح کرد: در هر محلی وقتی امامزاده‌ای به خاک سپرده شده در طی قرون آنجا محل اجتماع شیعیان بوده و تأثیر ژرفی بر بقای شیعه داشته است.
 

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)