Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسین ایج، پژوهش جدیدی که توسط موسسه دیجی سرت در آمریکا انجام شده، نشان می دهد ۷۱ درصد از سازمان های تجاری و اداری در دنیا از راه رسیدن فناوری پردازش کوانتومی را تهدیدی برای امنیت داده های دیجیتال خود می دانند.

اکثر سازمان های یادشده بر این باورند که تهدید مذکور ظرف سه سال آینده جدی خواهد شد، زیرا تا آن زمان استفاده از رایانه های کوانتومی که قدرت پردازش بسیار بالایی دارند رشد چشمگیری خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام این بررسی که در اگوست سال ۲۰۱۹ صورت گرفته با مدیران ارشد بیش از ۴۰۰ سازمان تجاری و اداری در کشورهای امریکا، آلمان و ژاپن مصاحبه شده است.

در مجموع ۵۵ درصد از پاسخ دهندگان پردازش کوانتومی را در حال حاضر تهدیدی تا حدی جدی تا بسیار جدی توصیف کرده اند و ۷۱ درصد گفته اند این تهدید در آینده نزدیک تاحدی جدی تا بسیار جدی خواهد بود.

۸۳ درصد پاسخ دهندگان نیز تصریح کرده اند برای برطرف شدن دغدغه های امنیتی باید آموزش های فوری در زمینه استفاده ایمن از رایانه های کوانتومی ارائه شود.

در این زمینه سه دغدغه اصلی عبارت بوده اند از هزینه بالای شناسایی و مقابله با تهدیدهای کوانتومی، آسیب پذیری داده های ذخیره شده بر روی رایانه های کوانتومی حتی در صورت رمزگذاری به شیوه های سنتی و ضعف روش های فعلی ابداع شده برای ایمن سازی داده های قابل ذخیره سازی بر روی رایانه های کوانتومی.

کد خبر 4750826

منبع: مهر

کلیدواژه: رایانه کوانتومی امنیت اطلاعات حملات سایبری اربعین 98 فناوری فضایی فناوری نانو نوآوری امنیت اطلاعات هوش مصنوعی تحقیقات علمی ماهواره جایزه نوبل شرکت دانش بنیان فضانوردان اینترنت موبایل گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به‌گفته‌ی منابع آگاه، جت شخصی ایلان ماسک امروز در پکن فرود آمده است تا او بازدیدی غیرمنتظره از دومین بازار بزرگ خودروهای تسلا داشته باشد.

براساس گزارش زومیت، ماسک بهدنبال ملاقات با مقامات ارشد چین است تا در مورد ارائه‌ی سیستم کمک‌راننده‌ی تسلا موسوم‌ به FSD در چین و کسب مجوز برای انتقال داده‌های جمع‌آوری‌شده و ارسال آن‌ها به آمریکا برای آموزش الگوریتم‌های رانندگی خودران، گفت‌وگو کند.

به گزارش رویترز، تسلا از سال ۲۰۲۱ تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ناوگان چینی خود در شانگهای را طبق خواست رگولاتوری‌های چینی ذخیره کرده و تاکنون هیچ اطلاعاتی را به ایالات متحده منتقل نکرده است.

سیستم کمک‌راننده‌ی تسلا چهار سال پیش معرفی شد و از آن زمان بسیاری از کاربران چینی از تسلا خواسته‌اند تا سیستم مذکور را در چین ارائه کند.

سفر ایلان ماسک به چین بسیار محرمانه بوده است و افرادی که این خبر را فاش کردند، نمی‌خواهند نامی از آن‌ها برده شود؛ چرا که مجاز به گفت‌وگو با رسانه‌ها نیستند.

تسلا پیش‌تر اعلام کرد که ۱۰ درصد از نیروی کار خود را به‌دلیل مواجهه با کاهش فروش و افزایش رقابت بین خودروهای الکتریکی از سوی برندهای چینی، اخراج می‌کند.

تسلا از زمان ورودش به بازار چین بیش از ۱٫۷ میلیون خودرو در این کشور فروخته است و کارخانه‌ی شانگهای بزرگ‌ترین کارخانه‌ی تسلا در جهان محسوب می‌شود.

سفر ماسک مصادف با نمایشگاه خودرو پکن است که چند روز پیش شروع به کار کرد و امروز به پایان رسید. تسلا در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشت.

ماسک پیش‌تر گفت تسلا مدل‌های جدید و ارزان‌تری را با استفاده از پلتفرم‌های فعلی معرفی خواهد کرد. این شرکت قصد دارد ۸ آگوست (۱۸ مرداد) تاکسی رباتیک جدیدی با فناوری خودران معرفی کند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900693

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات