Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، رضا راضی‌زاده معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، امروز در جمع خبرنگاران گفت: امسال و برای اولین مرتبه، بنیاد برکت 300 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در قالب مدل «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت) در استان قم اجرا می‌کند که باعث ایجاد 780 شغل در این استان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راضی‌زاده ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده با فرمانداران و بخشداران بخش‌های پنج‌گانه‌ی استان قم، از هر بخش، پنج و در مجموع، 25 روستا به عنوان نقاط هدف فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت انتخاب شده‌اند.

وی یادآور شد: در حال حاضر با تشکیل کارگروه اشتغال در روستاهای هدف، فرآیند اهلیت‌سنجی فنی توسط مجری و تسهیل‌گران بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) آغاز شده است. هم‌چنین پیش‌بینی می‌کنیم که تعداد روستاهای هدف اشتغال‌زایی افزایش یابد.

معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت از عملیاتی شدن تمامی این طرح‌ها تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: 780 شغل مورد نظر با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای، در رسته‌های شغلی‌ای هم‌چون صنایع دستی، پرورش دام سبک، قالی‌بافی، شیرینی‌پزی و مشاغل خدماتی ایجاد خواهد شد.

راضی‌زاده در ادامه با اشاره به اینکه ایجاد 100 طرح اشتغال‌زایی برای طلاب حوزه‌ی علمیه پیش‌بینی شده‌است، توضیح داد: با هماهنگی‌های انجام گرفته با مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، از 300 طرح اشتغال‌زایی درنظر گرفته شده برای استان قم، یک‌صد طرح برای طلاب حوزه‌ی علمیه خواهد بود.

وی افزود: این مشاغل در قالب طرح اجتماع‌محور «سحاب» برای این متقاضیان ایجاد می‌شود. قرار شده که رسته‌های شغلی متناسب را مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اعلام کند تا در قالب طرح «سحاب» ایجاد و عملیاتی شوند.

معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت در پایان گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای ایجاد 780 شغل در استان قم طی سال جاری بالغ بر 270 میلیارد ریال است.

یادآور می‌شود، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف ایجاد فرصت‌های کسب و کار، محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه‌ی امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کم‌تر برخوردار کشور راه‌اندازی کرده است. این بنیاد در حال حاضر با حضور و فعالیت در 175 شهر و 8 هزار روستا، ایجاد یک‌صد هزار فرصت شغلی را برای سال 98 در دستور کار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم اشتغال زایی بنیاد برکت طلاب حوزه علمیه کارآفرینی شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال