Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@02:14:25 GMT

مشارکت شهروندان اراکی در تعیین سرنوشت شهر

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۸۷۷۴

مشارکت شهروندان اراکی در تعیین سرنوشت شهر

شهردار کلانشهر اراک گفت: امروز اراک در آستانه دورانی تازه قرار دارد، دورانی که در آن عقلانیت و مشارکت شهروندان در تعیین سرنوشت شهر تاثیر بسزایی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد کریم شفیعی در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن روز اراک اظهار کرد: نامگذاری این روز و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در شهر اراک سبب شده تا بتوانیم حس تعلق در تمامی شهروندان نسبت به اراک ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهر اراک از دیرباز خاستگاه بزرگانی است که در عرصه‌های علم و ادب همواره زبان زد عام و خاص بوده و آثار و خدمات ارزشمند آنها موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی در عرصه‌های گوناگون علمی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی و هنری شده، افزود: پس از جلسات کارشناسی روز ۲۸ مهرماه مقارن با صدارت بزرگ مرد تاریخ ایران «میرزا تقی خان امیر کبیر» به عنوان روز اراک برگزیده شد، تا فرصتی باشد که هرساله به بازخوانی و بازیابی هویت شهری و تحکیم مبانی تعلق شهروندی پرداخته شود.

شهردار اراک افزود: اراک امروز نه تنها پایتخت صنعتی ایران که مهم‌تر از آن پایتخت مفاخر، مهد علم، فرهنگ و هنر است و پیشینه تاریخی و فرهنگی این شهر  مملو از اندیشمندان، علمای مذهبی، شهرگان ادب و هنر همچون بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، قایم مقام فراهانی، میرزا تقی خان امیرکبیر، پروفسور حسابی، دکتر قریب و بسیاری از نام آوران ارزشمند است.

وی تصریح کرد: امروز اراک در آستانه دورانی تازه قرار دارد، دورانی که در آن عقلانیت و مشارکت شهروندان در تعیین سرنوشت شهر، اعتقادی راسخ در بین تصمیم گیران شهری است، از همین رو بر این باوریم که تک تک شهروندان «روز اراک» را باید فرصتی برای اندیشیدن بدانند.

شفیعی با بیان اینکه امسال در ۱۳ اسفند نیز جشن یکصدمین سال تاسیس شهرداری اراک را برگزار خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: به دلیل تقارن روز اراک با ایام سوگ و حزن اهل بیت، امسال برنامه‌های بزرگداشت به پایان ماه صفر موکول شده و هشتم آبان به مدت یک هفته برنامه‌های متعددی با حضور اقشار مختلف اجرا خواهد شد.

هویت یابی و بازخوانی هویت شهر اراک

مرتضی سورانه، عضو شورای اسلامی شهر اراک نیز در این نشست گفت: هویت یابی و بازخوانی هویت شهر اراک چه در جنبه‌های معماری و شهرسازی و چه صنایعی که ساکنان آن خلق کرده‌اند همچنین در بعد فرهنگ و ایجاد حس مالکیت در سرنوشت خود برای شهروندان از اهداف نامگذاری روز اراک است.

وی افزود: بیشترین معضلی که در اراک وجود دارد به نظر می رسد شهر منهای شهروند است به همین دلیل بنا داریم بتوانیم حقوق شهروندی را ترویج دهیم و این معضل را رفع کنیم.

کد خبر 393851

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری کلانشهر شهرداری اراک کلانشهر اراک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: اصل و مبنای ترافیک (راهنمایی و رانندگی)، فرهنگ سازی و آموزش است و باید به این دو مقوله توجه ویژه‌ای شود و شهرداری ها در این زمینه همراهی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنهاست.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمود‌های رفتاری افراد در استفاده از فضا‌های متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش‌آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ... انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • اراکی‌ها 3 قهرمانی را در یک فصل از پرسپولیس می‌گیرند؟
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • مصاف اراکی‌ها در اردکان با حریف لیگ یکی