Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی که همزمان با هفته بازرسی به دیدار مدیران این سازمان در استان فارس رفته بود با اشاره به اینکه در حال حاضر تهدید‌های زیادی از سوی دشمنان علیه کشور و نظام ایجاد شده است بر لزوم تبدیل این تهدید‌ها به فرصت تاکید کرد.

او با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب سال جاری را سال رونق تولید معرفی کرده اند، عنوان کرد: تحقق این شعار ارزشمند به تلاش‌های خاص دستگاه‌های اجرایی، قانون گذار و نظارتی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی با اشاره به تهیه و تدوین سند پیشران توسعه استان، این اقدام را گامی موثر در جهت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: با ابلاغ این سند ۱۸ دستگاه اجرایی مکلف شده اند اقدامات ویژه‌ای در جهت تحقق هر چه سریع‌تر ۱۸۹ پروژه انجام دهند.

استاندار فارس با تشبیه شرایط کنونی کشور به شرایط جنگی، اظهار کرد: بی تردید در این شرایط نمی‌توان از روش‌ها و برنامه‌هایی که در شرایط عادی برای پیشبرد امور مورد استفاده بود بهره گرفت بلکه گذر از این تنگنا نیازمند ایجاد فضای حقوقی و بسترسازی مناسب با مشکلات است.

رحیمی با طرح این سوال که آیا دستگاه‌های اجرایی، قانون گذار و نظارتی توانسته اند خود را با این شرایط جنگی تطبیق دهند، عنوان کرد: مصداق‌های زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد تا رسیدن به روش‌ها و شیوه‌های مناسب فاصله داریم.

او با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت تحریم‌ها افت و خیزی در درآمد‌های دولت ایجاد شده که بر اساس تجویز قانون گذار استفاده از اسناد شبیه پول همچون اسناد خزانه، اوراق مشارکت و تهاتر در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: خلا‌ها و کمبود‌های قانونی به ویژه در زمان بندی‌های مناسب برای استفاده از این ظرفیت قانونی وجود دارد.

استاندار فارس ادامه داد: اگر شرایط تغییر کرده است؛ ضوابط و مقررات آیین نامه ها، بخشنامه‌ها و قوانین اصلی نیز باید متناسب با این شرایط تغییر کند که خوشبختانه با تدبیری که در نشست سران سه قوه اندیشیده شد قسمتی از این مسائل رو به بهبودی رفته و در حال حل شدن است.

نماینده عالی دولت در استان فارس بیان کرد: به همه دستگاه‌های اجرایی استان و ارگان‌هایی که مستقیما از بودجه دولتی استفاده نمی‌کنند تکلیف کرده‌ایم از حضور بازرسان دستگاه‌های نظارتی استقبال کند چرا که معتقدیم این بازرسی‌ها می‌تواند باعث شفافیت شود و مشکلاتی که موجب کاهش اعتماد مردم می‌شود و گلوگاه‌هایی که فساد خیز است را اداره و کنترل کند.

او با تقدیر از حمات دست اندرکاران سازمان بازرسی در راستای شفاف سازی ابراز امیدواری کرد: روند بازرسی‌ها به سمت اصلاح روش ها، شناسایی گلوگاه‌های فساد خیز و مقابله با افرادی که به دنبال منافع شخصی هستند حرکت کند و این روند به گونه‌ای باشد که مدیران دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مردم با شهامت گام بردارند و نگران موانع نباشد.

رحیمی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید نهایت تلاش خود را در راستای سالم سازی و شفاف سازی به کار گرفته است، عنوان کرد: به عنوان مثال در سال‌های گذشته بیش از ۲۰ هزار حساب دولتی در استان فارس وجود داشت که کنترل و نظارت بر آن‌ها کار دشواری بود، اما درحال حاضر و با تدبیر دولت این حساب‌ها به بیش از ۵۰۰ مورد کاهش یافته که به طور مستقیم تحت نظارت بانک مرکزی است.

او با اشاره به اینکه دستیابی به شفافیت و مقابله با گلوگاه‌های فساد خیز در استان پهناور فارس تدابیر و تدارکات خاصی را طلب می‌کند، ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی و همدلی و هم افزایی همه دستگاه‌ها و نهاد‌های قانون گذار، اجرایی و نظارتی رویه‌های قانونمند در راستای رفع مشکلات مردم اتخاذ شود.
انتهای پیام/م

دیدار استاندار فارس با مدیران سازمان بازرسی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس