Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@23:36:28 GMT

خانه‌های بوم‌گردی ظرفیتی برای رونق اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۳۰۵۸

خانه‌های بوم‌گردی ظرفیتی برای رونق اقتصادی است

فرماندار رامسر گفت: راه‌اندازی و ایجاد خانه‌های بوم‌گردی در رامسر با ظرفیتی که بویژه در حوزه روستایی فراهم بوده ظرفیتی برای جذب گردشگران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد آزاد امشب در آیین بهره برداری از یک واحد خانه بوم‌گردی در روستای آزارچال با بیان اینکه شهرستان رامسر بعنوان یک شهر گردشگری و مسافر پذیر بوده و سالیانه شاهد حضور گردشگران از تمام جهان هستیم اظهار کرد: رامسر مقصد گردشگری است و در سالهای اخیر اقدامات زیادی در حوزه زیرساختی گردشگری انجام شده که نیاز به تحول این حوزه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی از تاکیدات راه اندازی و ایجاد خانه های بوم گردی است که در شهرستان رامسر با ظرفیتی که بویژه در حوزه روستایی فراهم بوده امکان ایجاد واحدهای بوم گردی زیاد است.

فرماندار رامسر تصریح کرد: گردشگران علاقمندند ساعاتی در فضای سنتی بسر ببرند تا از طبیعت و بافت سنتی و محلی بهره کافی ببرند.

این مسئول با اشاره به اینکه امروز شاهد بهره برداری از یک واحد بوم گردی هستیم که به جهت علاقمندی یک فرد این مکان تهیه و نسبت به راه اندازی آن اقدام شد گفت: خانه های بوم گردی  موجب رونق اقتصاد میشوند.

آزاد خاطر نشان کرد: بجای اینکه زمین ها را بفروشیم و ساخت و سازهای بی قواره در حوزه روستایی انجام شود برای راه اندازی واحدهای بوم گردی که سبب حفظ بافت سنتی و قدیمی روستا و بهره‌برداری گردشگران و ایجاد درآمد می شود تلاش کنیم.

وی افزود: به گونه ای برنامه ریزی شود که در همه روستاها واحد بوم‌گردی راه اندازی شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر نیز در آیین افتتاح این خانه بوم گردی گفت: روستای آزارچال از طبیعت خوبی برخوردار بوده و موقعیت استراتژیک خوبی به سمت دهستان جنت رودبار دارد و خانه بومی محلی و واقعی بازسازی شده تا گردشگران از زیبایی های دست ساخت استفاده کنند و ببینند مردم این روستا در گذشته چگونه زندگی می کردند.

نادر سحرخیز تصریح کرد: وظیفه کسی که خانه بوم گردی دارد اینست که همه موضوعاتی که به فراموشی سپرده شده مانند بازی محلی غذای محلی لباس محلی گویش و زبان محلی را به همکاری جامعه محلی احیا کند.

وی افزود: تولیدات بومی محلی سبب تضمین سلامتی بوده و کمک میکند تا از با هم بودن لذت بیشتری ببریم.

سحرخیز با بیان اینکه روستای آزارچال روستایی است که با این واحد بوم گردی بیشتر شناخته میشود گفت: در شهرستان رامسر ۱۵ واحد بوم گردی وجود دارد که استعداد این را داریم در همه روستاها واحد بوم گردی داشته باشیم و در نظر داریم در دورترین روستاها خانه های بوم گردی راه اندازی شود‌.

این مسئول تصریح کرد: آموزش های گردشگری و بوم گردی در این حوزه داده میشود تا خدمات خوبی به گردشگران ارائه شود تا معماری واقعی را احیا کنیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر افزود: اصرار به ساخت خانه های بوم گردی نداریم و بیشتر به فکر حفظ داشته هایمان هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،علیرضا جیلان افزود: دهیاران می‌توانند با سامان‌دهی مناطق گردشگری از گردشگران ورودی دریافت و درآمد آن را هزینه بهبود زیرساخت‌های آن منطقه کنند.
وی افزود: روستای دوپلان بخش ناغان شهرستان کیار از سایت‌های گردشگری بین‌المللی بوده که مدیریت آن به بخش خصوصی واگذار شده است.
جیلان گفت: قرارداد این طرح دو سال دیگر زمان دارد و سعی شده است با نصب آلاچیق زیرساخت بهتری برای اسکان گردشگران در این منطقه فراهم شود.
وی یادآور شد: سایت گردشگری دره‌عشق دهستان مشایخ شهرستان کیار نیز هنوز کامل نشده و پیمانکار در حال کار است، اما می‌توان به‌طور موقت از آن بهره‌برداری کرد.
جیلان گف: توسعه باغات گردشگری نیز موضوع مهمی بوده که در دستور کار کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است و متقاضیان بخش ناغان شهرستان کیار نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری