Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@23:27:26 GMT

لایروبی مسیرهای دفع آب‌های سطحی زرند

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۸۲۲۸

لایروبی مسیرهای دفع آب‌های سطحی زرند

معاون خدمات شهری شهرداری زرند از لایروبی مسیرهای دفع آب‌های سطحی این شهر در آستانه فصل بارش خبر داد.

به گزارش ایمنا، رضا یزدانپناه اظهار کرد: اگر بحران به خوبی مدیریت شود خسارت‌های جانی و مالی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پیشگیری و پیش‌بینی، آموزش، هدایت و کنترل سه اصل مهم در مدیریت بحران است که باید در مدیریت شهری مدنظر قرار گیرد و ستادهای مدیریت بحران برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خدمات شهری شهرداری زرند با اشاره به تاسیس ستاد مدیریت بحران در این شهرداری، تاکید کرد: شمال شرقی زرند فاقد سیل بند است و باید در این زمینه برنامه‌ریزی و اقدام لازم انجام شود.

یزدانپناه ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده و نامه‌نگاری به مراجع ذیصلاح سعی داریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط این مشکل را رفع کنیم.

وی یادآور شد: بیش از ۴۰ کیلومتر از جوی‌ها و مسیرهای دفع آب‌های سطحی شهر لایروبی شده است و اجرای طرح‌هایی از این نوع، باعث خواهد شد تا انتقال آب از شهر به خوبی انجام شود.

معاون خدمات شهری شهرداری زرند جدیت در انجام وظایف ستاد مدیریت بحران شهرداری و برگزاری مرتب نشست‌ها را موجب افزایش آمادگی اعضای مدیریت بحران در مقابله با حوادث غیر مترقبه دانست و افزود: امیدواریم با همکاری نهادها و ادارات شاهد کاهش حوادث غیرمترقبه و اثرات ناگوار ناشی از آن باشیم.

کد خبر 393960

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری مدیریت شهری کلانشهر شهروند حقوق شهروندی شهرداری گرگان شهرداري ساري لايروبي رودخانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: دستگاه‌های مربوطه باید اعتبارات لازم را به استان برای اجرای طرح‌های ساماندهی رودخانه‌ها، تقویت سیل‌بندها و اجرای طرح‌های کاهش خطرات سیل در رودخانه‌ها تخصیص دهد، حدود ۳ هزار کیلومتر رودخانه داریم که ۴۰۰ کیلومتر آن باید در اولویت ساماندهی قرار گیرد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره میزان بارش‌ها در استان اصفهان اظهار کرد: از ابتدای فروردین تاکنون چند موج‌های بارشی خوب داشتیم که این موج‌های ناپایدار باعث ایجاد رواناب و آب‌گرفتگی شد، اما از طرفی دیگر تغذیه سفرهای آب زیرزمینی نیز صورت گرفت، روز گذشته نیز بر اساس پیش‌بینی‌ها بارش‌هایی را در استان داشتیم.

وی افزود: تا ساعت ۱۸:۳۰ روز گذشته در خوانسار حدود ۱۸ میلی‌متر، فریدون‌شهر ۲۳ میلی‌متر، داران ۱۲.۸ میلی‌متر، اصفهان پنج میلی‌متر، اسلام‌آباد موگویی ۱۴ میلی‌متر و بویین‌میاندشت ۱۱ میلی‌متر بارش ثبت شده است، همچنین بارش‌ها بیشتر در غرب استان بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بابیان اینکه توصیه می‌شود عشایر در مناطقی اسکان پیدا کنند که سیل‌گیر نباشد، تصریح کرد: با اینکه تاریخ ورود عشایر به استان در بازه زمانی بیستم تا بیست‌وپنجم اردیبهشت است، اما شاهد بودیم که تعدادی از خانوارهای عشایر در مناطقی از سمیرم و فریدون‌شهر زودتر از تاریخ تقویم کوچ حضور پیدا کردند و حدود ۵۰ خانوار یا حدود ۱۵ درصد عشایر در منطقه پشت کوه و مرکزی فریدون‌شهر حضور دارند و با بارش‌های شدید مواجه شدند که در مناطقی از جمله گوکان، مکه دین، چشمه لنگان، دره کیوارستان و گوراب و در بخش مرکزی عشایر نیاز به کمک داشتند که عوامل بخشداری و امور عشایر و هلال‌احمر به مناطق مذکور اعزام شدند و اقلام امدادی نیز بین آن‌ها توزیع شد و در مکان‌های امن استقرار پیدا کردند؛ لازم است بدانیم مناطق عشایری در دامنه کوهپایه‌ها قرار دارد و در زمان وقوع سیل و بارش‌های شدید دچار خسارت‌هایی می‌شوند.

شیشه‌فروش اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود که امروز نیز بارش‌های رگباری و همرفتی را داشته باشیم که شدت آنها در بعدازظهرها بیشتر خواهد شد، همچنین امروز در شمال، شرق و غرب استان تا آخر هفته وزش باد و تندبادهایی را داریم که سرعت آن حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت است.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران تأکیدهای لازم برای پیشگیری از سیل را به تمام دستگاه‌های مربوطه داشته است، گفت: لازم است بدانیم جلسه مدیریت بحران با حضور فرمانداران شهرستان‌های از جمله کاشان، آران و بیدگل، کوهپایه، اردستان، نائین، اصفهان، لنجان و مبارکه که در آن سیل رخ داده بود و با حضور دستگاه‌های اجرایی از جمله آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها، منابع طبیعی، شهرک‌های صنعتی، جمعیت هلال احمر، پلیس راه و راهور و سایر مسئولان ذی‌ربط تشکیل و علل وقوع سیل در مناطق مختلف استان بررسی و مناطق آسیب‌پذیر شناسایی شد، در ادامه نیز برنامه‌ریزی مشخصی برای رفع این نقاط آسیب‌پذیر صورت گرفت تا بتوانیم از وقوع سیل پیشگیری کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: مقرر شد با استفاده از ظرفیت ماشین‌آلات صنایع و معادن و پیمانکاران اقدامات لازم توسط دستگاه‌های امدادی در اسرع وقت برای ایمن‌سازی و تقویت سیل‌بندها، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها و مسیل‌ها صورت گیرد و آب منطقه‌ای نیز موظف شد رودخانه‌های خطرپذیر را ساماندهی کند، با شناسایی تصرفاتی مسکونی و کشاورزی در محدوده رودخانه‌ها به مالکان اخطار داده شد تا هرچه سریع‌تر رفع تصرف کنند.

شیشه‌فروش با تاکید بر اینکه آب منطقه‌ای گشت نظارتی را در مسیر رودخانه‌ها دارد و بازگشایی نخاله‌هایی که سیل در رودخانه‌ها داشته را نیز باید انجام دهد، خاطرنشان کرد: راهداری موظف شده است در ادامه مسیر اتوبان خلیج فارس ایمن‌سازی کانال زهکش و هدایت آب‌های سطحی را انجام دهد، شرکت عمران شهر جدید بهارستان نیز مکلف شده است تا ایمنی زیرگذر راه‌آهن قلعه‌شور که آب‌گرفتگی داشت را انجام دهد و شهرداری بهارستان نیز اجرای طرح‌های ایمنی و کنترل سیل در این شهر و محور را بر عهده دارد.

ضرورت اجرا و تکمیل طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی شهر

وی افزود: شهرداری اصفهان مطالعات طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی شهر را تکمیل کرده است و مقرر شد بازه‌هایی که در شهر در بارندگی‌های اخیر آب‌گرفتگی داشتیم را شناسایی کند و با همکاری مدیریت مناطق و بر اساس خروجی مطالعات طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی شهر نسبت به احداث کانال‌ها در مناطقی که خطرآفرین بود و آب جمع شده بود، اقدام کند، همچنین مقرر شد در زیرگذرهایی از جمله زیرگذر گورت که آب جمع و باعث شد خودروها در آب گرفتار شوند، اجرای طرح‌های کنترلی انجام و چاه‌های جذبی در این مناطق نصب شود، سیل‌بند شهرک شهید کشوری دچار آسیب و حجمی از رواناب‌ها وارد خیابان آبشار شد، لذا به شرکت مربوطه ابلاغ کردیم که در اسرع وقت طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی را باید اجرا کند تا از بروز حوادث پیشگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تمام شهرداری‌ها باید طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی شهر با هدف پیشگیری از سیل و تغذیه سفرهای آب زیرزمینی را تکمیل و اجرا کنند و اداره منابع طبیعی نیز موظف به لایروبی و ایمن‌سازی طرح‌های آبخیزداری که آب‌گیری شده‌اند، شد، همچنین اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق سیل‌خیز نیز مطرح است، علاوه بر این آب منطقه‌ای نیز باید کمیته مدیریت سیل را در شهرستان‌ها با هدف درس‌آموزی از سیل‌ها فعال کند تا اقدامات ویژه‌ای در راستای پیشگیری از سیل انجام شود.

شیشه‌فروش تصریح کرد: هر سال شاهد وقوع سیل در کشور هستیم و مهم است که طرح‌های پیشگیری انجام شود، بنابراین درخواست می‌کنیم مدیریت بحران کشور، وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه اعتبارات لازم را به استان اصفهان برای اجرای طرح‌های ساماندهی رودخانه‌ها، تقویت سیل‌بندها و اجرای طرح‌های کاهش خطرات سیل در رودخانه‌ها تخصیص دهد، حدود ۳ هزار کیلومتر رودخانه داریم که مطالعات آن صورت گرفته و نیاز است که حدود ۴۰۰ کیلومتر آن برای ساماندهی در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مهم است کشور باید در فاز پیشگیری پیش‌قدم شود تا با تخصیص اعتبارات اقدامات لازم برای پیشگیری از سیل در استان‌ها انجام شود، ادامه داد: سازمان منابع طبیعی کشور نیز باید به استان اصفهان برای طرح‌های مطالعاتی اعتبارات لازم را تخصیص دهد تا بتوانیم با اجرای طرح‌های آبخیزداری، آبخوان‌داری و پخش سیلاب از وقوع سیل جلوگیری کنیم، زیرا اصفهان با توجه به شرایط خشک‌سالی، فرونشست زمین و وجود کانون‌های گردوغبار نیاز دارد که طرح‌های آبخیزداری را اجرایی کند تا علاوه‌بر تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی از وقوع سیل، فرونشست و تشکیل کانون‌های گردوغبار پیشگیری شود، بنابراین باید اعتبارات لازم تأمین تا این طرح‌های مهم اجرایی شود، همچنین مهم است که اعتبارات لازم برای تأمین تجهیزات و مقاوم‌سازی پل‌هایی که توان سیلاب را ندارد، در دستور کار قرار گیرد.

اقدامات ایمنی لازم برای نشست زمین در خیابان گلستان انجام می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: در خیابان گلستان ابتدای خیابان گل نرگس نشست رخ داده است و تیم‌های شهرداری و ایمنی در محل حادثه حضور پیدا کردند که خطوط لوله آب در منطقه مشکلی نداشته است و تیمی از اداره گاز به این منطقه اعزام شد تا اقدامات ایمنی لازم را انجام دهد و بازسازی این محدود نیز انجام می‌شود.

کد خبر 751308

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • بازسازی‌ کانال آب‌های سطحی بزرگراه یادگار امام (ره) 
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • آماده‌باش کامل مدیریت شهری مشهد در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی