Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نحوه ادامه برنامه‌های دانشگاه، تصریح کرد:‌ برنامه جامع ۵۰۰ روزه دانشگاه به صورت روزشمار تا دو ماه آینده ارایه می‌شود و از این پس به صورت دقیق و بر اساس همین برنامه پیش می‌رویم.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آیاتی از قرآن در رابطه با امانت و مطالبه‌گری در مسئولیت ها و عدالت پروری و اینکه ما انسان‌ها همواره در معرض خطا هستیم، اظهار کرد:‌ بنده از سال ۷۲ در بخش های مختلفی با دکتر نمکی همکاری و موانست داشته ام و همواره ایشان را چهره‌ای علمی و اخلاق مدار می‌شناسم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یاد می‌آورم روز که ایشان در همین سال های نه چندان دور در یکی از دانشکده های محیطی همین دانشگاه مهجور بوده و مورد التفات نبودند ولی بر اساس فرجام قرآنی که عزت به انسان‌ها برمی گردد، امروز خوشبختانه سکاندار عرصه بهداشت و درمان کشور هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تقدیر از دکتر آقاجانی و با اشاره به خوشنامی و وجاهت ایشان در پست‌های مدیریتی مختلف، اظهار کرد:‌  ایشان پس از معاونت درمان وزارتخانه، کوله بار تجربیات خود را سخاوتمندانه در اختیار دانشگاه قرار دادند و با صلابت کاری در جهت تقویت زیرساخت‌های دانشگاه تلاش کردند. بنابراین از ایشون درخواست دارم که دانشگاه را تنها نگذارند تا بتوانیم همچنان از تجارب ایشان بهره مند باشیم.

وی با اشاره به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان بزرگترین تولید کننده خدمات سلامت در کشور، گفت: ‌۷ درصد جمعیت کشور و ۴۱ درصد استان تهران تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه شهید بهشتی قرار دارند، بنابراین بزرگترین میزان کلونی دریافت کننده خدمت در این دانشگاه جمع شده است.

دکتر زالی با اشاره به تنوع و تفاوت اقتصادی و اقلیمی دریافت کنندگان خدمات درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عنوان کرد: به عنوان نمونه بخشی از جمعیت تحت پوشش دانشگاه را جمعیت عشایری دشت لار تشکیل می‌دهند. همچنین ۱۵ درصد از کل مجموعه صنعتی کشور و بخش اعظمی از  کارگران ایران در حوزه تحت پوشش دانشگاه قرار دارند که این نشان دهنده کار سخت دانشگاه در حوزه بهداشت حرفه ایست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به سایر آمار جمعیتی تحت پوشش دانشگاه عنوان کرد:‌ ۱۲۶ هزار شاغل اماکن عمومی و ۸۰۰ هزار دانشجو و دانش‌آموز در ۳۲۰۰ مجموعه آموزشی تحت پوشش داریم . همچنین ۴۳۰ کارخانه  مواد غذایی در این مجموعه قرار دارد که ۱۲۲ مورد آن تعطیلند.

وی با بیان اینکه این گستره جغرافیایی از بسیاری از کشورهای مستقل دنیا بیشتر است، گفت: همچنین سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار مراجعه در مراکز درمانی و ۲۵۰ هزار بستری بیمارستان و ۱۸۰ هزار عمل جراحی پیچیده در مراکز درمانی مجموعه خود داریم.

دکتر زالی با بیان اینکه در ابعاد دانشی نیز این دانشگاه بزرگترین تولیدکننده مسایل دانشی در سطح کشور محوب می شود، اظهار کرد:‌۱۴۴۰ عضو هیات علمی برجسته داریم که ۱۵ درصد آن ‌ها در مرتبه استادی و ۲۵ تا ۳۷ درصد آن در مرتبه دانشیاری هستند ، همچنین ۶ درصد عضو هیات علمی پژوهشی داریم  که به توسعه پژوهش در دانشگاه کمک شایانی می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به جذب ۱۱۷۲ دانشجوی جدیدالورود در سال جاری، ادامه داد: از این تعداد ۲۶ درصد از مجموعه سهمیه ایثارگران و ۲۶.۳ درصد از سهمیه آزاد منطقه یک که نشان می دهد ورودی دانشگاه به صورت آزاد عدد قابل توجهی بوده است.

دکتر زالی با اشاره به جمعیت خوابگاهی دانشگاه و ضرورت حمایت بیشتر از آنان، ادامه داد: همچنین باید در جهت افزایش شور و نشاط دانشجویی در دانشگاه تلاش و برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم. در این رابطه ۴ تشکل دانشجویی، ۵۶ انجمن علمی و بیش از ۴۰ کانون فرهنگی و ورزشی داریم که تکثر آنها و طراحی برنامه‌های اندیشه ورزی و بیان آزادانه نقطه نظرات سیاسی و جلوگیری از فضای انقباضی در مجموعه دانشگاه جزو برنامه‌ها خواهد بود، چراکه اگر دانشجو امروز نتواند آزادانه و پرشور به بیان نظرات خود بپردازد نمی‌تواند در آینده به عنوان یک مدیر جسور و موفق عمل کند.

وی با اشاره به موفقیت‌های پی در پی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در همایش رازی و پیشرو بودن دانشگاه در حوزه پژوهشی، تصریح کرد: کاربردی کردن تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی از اقدامات مثبت اخیر بوده است و در همین راستا، امروز ۵ پژوهشکده، ۷۱ مرکز تحقیقاتی و ۵۵ شرکت دانش بنیان در این مجموعه فعالیت می کنند.  همچنین در شاخص پژوهشی به ازای هر هیات علمی ۳ مقاله ثبت شده و عدد اچ ایندکس دانشگاه نیز به صورت کلی ۱۱۷ است که هردو رقم باید افزایش بیشتری داشته باشد.

دکتر زالی با اشاره به وضعیت دانشگاه در بخش درمان، به ۷۵ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲۰ بیمارستان دولتی و آموزشی و ۵۵ مورد خصوصی، غیردولتی و خیریه است و همچنین ۴۶ مرکز جراحی محدود در این مجموعه فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به وجود ۱۸۰۰ داروخانه در گستره جغرافیایی دانشگاه، اظهار کرد: همچنین در این گستره جغرافیایی ۵۵۰ عطاری فعالیت می‌کنند که ۳۵۲ مورد آن فعالیت غیررسمی دارد و همچنین ۲۳ مرکز توزیع غیرقانونی لوازم آرایشی و بهداشتی و مکمل هل در این مجموعه داریم که همین مساله سختی زیادی بر ارگان های نظارتی تحمیل کرده است.

وی با بیان اینکه بالاترین سهم از محصولات و زمین‌های زراعی استان تهران در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد، تصریح کرد:‌ این مساله تلاش و برنامه ریزی بهتر و مطلوبتری در جهت تامین امنیت و ایمنی غذایی به عنوان طرحی از مزرعه تا سفره مردم را می طلبد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نحوه ادامه برنامه های دانشگاه، تصریح کرد:‌ برنامه جامعه ۵۰۰ روزه دانشگاه به صورت روزشمار تا دو ماه آینده ارایه می‌شود و از این پس به صورت دقیق و بر اساس همین برنامه پیش می‌رویم.

وی با اشاره به تعصب و عرق بالای مجموعه دانشگاه اعم از کارکنان و اعضای هیات علمی، تصریح کرد: همین مساله بزرگترین سرمایه اجتماعی دانشگاه بوده و به اعتلای دانشگاه در شرایط سخت اقتصادی کمک زیادی می کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به واژه‌های علم آموزی و پژوهش در گام دوم انقلاب ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، تصریح کرد: دانشگاه‌ها در این حوزه پیشگام و پیش قراول هستند. قدرت و عزت و ثروت از دانشگاه‌ها مستفاد می شود اگر می خواهیم به عزت ملی فکر کنیم همه پرسنل دانشگاه در این مساله  سهیم هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه در مجموعه قدرت نرم کشور سهیم هستیم، همه مجموعه دانشگاه افسران طراحی این قدرت نرم کشور هستند. در کنار ایجاد این قدرت و عزت ملی، جامعه پزشکی همچنین ودیعه سلامت را برای جامعه فراهم می کند.

دکتر زالی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی در شرایط تحریم کار سختی در پیش دارند، گفت: باید خودباوری جامعه پزشکی را به سایرین منتقل کنیم.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برنامه های پیش روی وزرت بهداشت، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در برنامه انتقال برنامه ها و آموزش‌های بهداشتی به داخل خانه‌ها پیشگام بوده و این کار در دانشگاه ما به خاطر وجود مجموعه بهداشتی منظم تسهیل شده است. به گونه‌ای که هم اکنون ۵۶۰ هزار سفیر سلامت داریم که در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف به ارایه آموزش‌های بهداشتی و سلامتی مشغول هستند.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم