Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:14:49 GMT

آنچه برای وزارت تعاون اولویت دارد، تثبیت شغل است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۲۴۹۵

آنچه برای وزارت تعاون اولویت دارد، تثبیت شغل است

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آنچه برای این وزارتخانه اولویت دارد، تثبیت شغل است.

به گزارش ایسنا، عیسی منصوری در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور شریعتمداری وزیر تعاون برگزار شد، با اشاره به اینکه عملکرد استان درخصوص منابع اختصاص یافته به استان مرکزی ویژه طرح اشتغال پایدار روستایی مطلوب است، افزود: عملکرد استان در حوزه تخصیص منابع به رسته‌های اولویت‌دار طرح تکاپو خوب است، البته در برخی از شهرستان‌ها عملکرد خوبی گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه اگر ظرفیت یک شهرستان در حوزه دام زیاد نیست نباید بخش عمده‌ای از منابع را به سمت دام و طیور و ... هدایت کرد، گفت: براساس شیوه‌نامه مواجهه با مغایرت‌ها انتظار می‌رود کمیته نظارت استان با دست‌اندرکارانی که چارچوب را رعایت نمی‌کنند، برخورد کند.

منصوری با بیان اینکه زمان آن فرارسیده است که با مغایرت‌ها برخورد شود، افزود: براساس تمام‌شماری و داده‌های سامانه ناظر، مغایرت‌هایی را در استان مرکزی شاهد هستیم. حدود ۱۱ درصد طرح‌ها با اخذ وثیقه مازاد توسط بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده‌اند.

وی افزود: لازم است که مسئولان بانکی استان قواعد را رعایت کنند، همچنین گاها در این استان پرداخت وام به متقاضیان به صورت مستقیم انجام شده است که با قواعد بانک سازگار نیست و در حوزه محل اجرای طرح نیز حدود دو درصد مغایرت وجود دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه ایجاد اشتغال، علیرغم اینکه طرح‌ها هنوز تمام نشده، اما آمار بالایی اعلام شده است و باید در این بخش نیز دقت شود. حتما دقت شود تسهیلات ثبت شده در سامانه کارا با واقعیت مطابقت داشته باشد، گاهی شاهد مغایرت‌هایی هستیم که باید کمیته نظارت در این حوزه اقدام و نتیجه را اعلام کند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: براساس اختیار و دسترسی هر استان، یک نفر عضو کمیته فنی استان به امکان ویرایش در سامانه کارا دسترسی دارد و باید از این ظرفیت استفاده و مغایرت‌ها رفع شود.

وی با بیان اینکه در مناطق روستایی و خارج از ناحیه‌ها و شهرک‌های صنعتی امکان پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش صرف وجود دارد، افزود: ابلاغیه اخیر وزیر تعاون درخصوص تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام تا ۴۰ درصد پیشرفت، شامل طرح‌هایی که فقط نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش هستند، نمی‌شود.

منصوری با تاکید بر اینکه در شیوه‌نامه مواجهه با مغایرت‌ها و انحرافات، موارد، مشخص شده است و این چنین نیست که تمامی مغایرت‌ها بلافاصله به دادگاه ارجاع شوند، گفت: برای ایجاد مشاغل خانگی صرفا نباید به سراغ پرداخت وام رفت بلکه باید از الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه وزارت کار اصولا با پرداخت وام برای خرید خودرو موافق نیست مگر اینکه وزارت راه در بسته‌های خود برای نظم دادن به مباحث حمل و نقل طرح‌هایی داشته باشد و طرح‌های نهادهای حمایتی ذیل آن قرار گیرد، گفت: مجموعه استان مرکزی بارها اعلام کرده است که ۳۰ درصد اشتغال استان توسط نهادهای حمایتی ایجاد می‌شود، اما تاکنون گزارشی در این خصوص ارائه نکرده‌اند، باید حتما گزارشی در این راستا ارائه شود تا حداقل بازدیدی در این خصوص انجام شود، چراکه از یک بُعد اقدام مثبتی صورت گرفته است و از یک سو این رقم نگران‌کننده است و نشان از تعداد بالای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی دارد.

منصوری در خصوص عملکرد استان در حوزه سیاست‌های فعال بازار کار اظهار کرد: استان مرکزی در این راستا به صورت نسبی جزو استان های اول نیست و باید در این راستا تلاش‌های بیشتری صورت گیرد. آنچه برای وزارتخانه اولویت دارد، تثبیت شغل است. به جای پرداخت وام برای ایجاد مشاغل جدید، باید ابزارهای در اختیار در راستای حفظ و تثبیت اشتغال موجود مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال پایدار روستایی وعشایری تسهیلات بانکی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات

به گزارش صدای ایران،مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دمکراتیک سوسیالیستی سریلانکا در حضور دکتر سید ابراهیم رئیسی و رانیل ویکرماسینگه روسای جمهور دو کشور، ۵ سند همکاری در حوزه‌های «همکاری‌های فرهنگی، علمی، فنی، رسانه‌های گروهی و ورزش و جوانان»، «همکاری میان کتابخانه‌های ملی دو کشور»، «همکاری اتاق تعاون ایران و شورای ملی تعاون سریلانکا»، «همکار‌ی‌های رسانه‌ای و جهانگردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزارت رسانه، جهانگردی و هواپیمایی سریلانکا» و «همکاری در زمینه صنعت فیلم بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و شرکت ملی فیلم سریلانکا» امضا کردند.

دیگر خبرها

  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ