Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:16:30 GMT

برندسازی شهری در حوزه صنایع دستی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۷۴۳۹

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه در سالهای اخیر برندسازی شهری در عرصه صنایع دستی انجام شده است، گفت: این اتفاق باعث ایجاد شهرها و روستاهای جهانی و ملی در این حوزه شد که ایران به عنوان کشور اول دنیا در این زمینه شناخته شد.

به گزارش ایسنا، علی مالمیر در آیین افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی استان همدان، اظهار کرد: نمایشگاه‌های صنایع دستی نقش مهمی در معرفی هنرمندان، امکان فروش محصولات تولیدی و آشنایی با بازارهای صنایع دستی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم عنصر خلاقیت در صنایع‌دستی، ادامه داد: هنرمندان این حوزه می توانند با خلاقیت، در راستای توسعه اقتصاد و اشتغال گام بردارند که این امر مستلزم پاسخگویی به نیازهای روز جامعه است.

مالمیر با توضیح اینکه در پانزدهمین نمایشگاه صنایع دستی استان همدان ۱۸۲ غرفه و ۲۹ استان حضور دارند، عنوان کرد: در استان همدان ۴۰ هزار نفر هنرمند صنایع دستی فعالیت دارند که ۷ درصد از جمعیت شاغل استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: شهر جهانی لالجین، شهر ملی مبل منبت ملایر و شهر ملی منبت گلریز تویسرکان از افتخارات استان همدان به شمار می آیند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز گفت: از ۲۹ مهرماه پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با ۱۸۲ غرفه در سه سالن ابن سینا، الوند و هگمتانه به متراژ ۲۵۰۰ مترمربع برگزار می شود.

هاشم مظاهری افزود: در این نمایشگاه ۱۳ غرفه شامل شهر ها و روستاهای جهانی و ملی استانها همدان، اصفهان، خراسان جنوبی، چهارمحال بختیاری، زنجان، گلستان، یزد، سیستان و بلوچستان و لرستان خواهد بود.

وی اظهار کرد: ۸۲ رشته صنایع دستی فعال کشور در ۸۱ غرفه نیز شامل کلیه استانهای کشور در رشته های مصنوعات چرمی، مصنوعات فلزی، مصنوعات چوبی، رودوزی های سنتی،  آبگینه و نقاشی روی شیشه، سفال و سرامیک صنایع دستی دریایی، قلم زنی، نمدمالی، تراش سنگهای قیمتی و ۱۰ها هنر صنایع دستی دیگر خواهد بود.

مظاهری تعداد غرفه های استان همدان را شامل همدان ۶۲ غرفه، ملایر ۱۰ غرفه، تویسرکان شش غرفه، نهاوند سه غرفه، اسدآباد چهار غرفه، بهار و لالجین هفت غرفه، کبودراهنگ سه غرفه، رزن سه غرفه و امین دو غرفه اعلام کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه سوغات استان و کشور در ۴۵ غرفه، برگزاری جلسات تخصصی سفال و سرامیک و بسته بندی در محل نمایشگاه و اجرای زنده صنایع دستی در غرفه های شهر جهانی و ملی استان را از دیگر برنامه های این نمایشگاه اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنايع دستي برندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از حضور قطعی ۲۶ هنرمند و معرفی ۳۰ رشته صنایع د ستی و هنرهای سنتی این استان در اکسپو تهران (نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران) خبر داد.

محمد ثابت اقلیدی امروز ، ۸ اردیبهشت‌ماه بابیان اینکه نمایشگاه اکسپو تهران از امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پایتخت آغاز به کار می‌کند، گفت: این نمایشگاه بین‌المللی از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه برپاست و فارس تنها استان در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در قالب غرفه‌ای ۱۰۲ متری و به‌صورت کاملاً تخصصی محصولات و تولیدات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: در راستای حمایت از توسعه و ترویج و فروش صنایع‌دستی استان، تفاهم‌نامه‌ای با یکی از شرکت‌های حوزه اقتصاد صنایع‌دستی کشور در فارس منعقد شده که در قالب آن زمین نمایشگاهی به وسعت ۱۰۲ متر در اختیار هنرمندان صنایع‌دستی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه غرفه‌سازی، اسکان و ایاب و ذهاب هنرمندان به عهده این شرکت است، گفت: از ۲۶ هنرمندی که در این نمایشگاه حضور دارند ۶ هنرمند دارای مدرک درجه‌یک هنری هستند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده ۳۰ رشته تخصصی صنایع‌دستی فارس شامل دست بافته‌های داری، منبت، معرق، خاتم، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، مسگری، گره چینی و حصیربافی و ... در این نمایشگاه معرفی می‌شود.

به گفته ثابت اقلیدی، برای معرفی بیشتر داشته‌های فرهنگی و صنایع‌دستی این استان در نمایشگاه اکسپو تهران، کلیپ‌های مستند ۵ دقیقه‌ای و کاتالوگ دوزبانه و مترجمین به زبان‌های چینی، فرانسوی، عربی و انگلیسی و... پیش‌بینی‌شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه تجهیز قسمتی از پاویون جمهوری اسلامی هم در اکسپو تهران با المان‌های صنایع‌دستی استان فارس چون خاتم و منبت است، افزود: بی‌تردید برگزاری این رویداد بین‌المللی تأثیر بسزایی در معرفی و فروش محصولات صنایع‌دستی فارس و رونق گردشگری استان خواهد داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نمایشگاهی از صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)