Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فاطمه اکبرخانى؛ امیرحسین جلالى در گفت و گو با خبرنگار اقتصادآنلاین با بیان اینکه خودروسازان منابع کافى براى پرداخت بدهى قطعه سازان ندارند با گلایه از عدم حمایت دولت اظهار کرد: دولت هیچ تسهیلات و خط اعتبارى که بتواند خودروسازان را از وضعیت فعلى نجات دهد در نظر نگرفته، البته در جهت افزایش قیمت خودرو مذاکراتى با شوراى رقابت و سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده انجام شده اما فعلا هیچ منابع جدیدى براى خودروسازى ها در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال صنعت قطعه با تاکید بر اینکه معوقات قطعه سازان تاثیر بسیارى بر کیفیت قطعات خواهد گذاشت، تصریح کرد: اگر قطعه ساز دغدغه نقدینگى نداشته باشند به طور حتم قطعه با کیفیت تولید خواهد کرد اما متاسفانه در حال حاضر به دلیل نبود نقدینگى و بدهى به کارگران و مشکلات متعدد دیگر، بیش از اینکه به فکر کیفیت قطعات باشیم درگیر تامین معیشت خود هستیم.

جلالى درباره علت تاخیر در تکمیل خودروهاى ناقص کف کارخانه نیز بیان کرد: قطعه سازان در گمرک مواد اولیه دارند اما ترخیص آن ها به دلیل نبود نقدینگى امکان پذیر نیست و یکى از دلایل تاخیر در تکمیل خودروهاى ناقص کف کارخانه همین موضوع است.

او اضافه کرد: وضعیت فعلى خودروسازان و قطعه سازان مانند یک دور باطل و چرخه معیوب است؛ خودروساز پول قطعه ساز را نمى تواند بدهد، قطعه ساز هم نقدینگى کافى براى ترخیص قطعات و تکمیل خودروهاى ناقص ندارد.

جلالى در پایان به میزگردهاى تعمیق ساخت داخل نیز اشاره کرد و گفت: اجراى طرح داخلى سازى قطعات شش ماه تا یکسال زمان مى برد و فعلا محقق نخواهد شد، این اقدام ما را صد درصد از واردات بى نیاز نمى کند اما روند تولید قطعه را تسهیل خواهد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو قطعه سازان قیمت خودرو نقدینگی خودرو سازان خودروهای ناقص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن خودرو گفت:یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند باید تهیه شود.

او در پاسخ به این سوال که چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟ اضافه کرد:روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر.

ال سارا اضافه کرد: البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

او در خصوص نحوه خرید لاستیک گفت:به طور کلی باید  به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند

برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی