Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار تجهیزات صنعت پتروشیمی تا افق ۱۴۰۴ باید داخلی‌سازی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» در مراسم امضای تفاهم نامه داخلی‌سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی در راستای نهضت ساخت داخل در محل وزارتخانه افزود: راهکار اصلی حل مشکلات توجه به ساخت داخل با محوریت حضور تشکل‌ها و واحدهای صنعتی بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط جنگ اقتصادی، اقدام امروز یک عملیات موفق و پیروزمندانه است که به‌طور حتم آثار بزرگ و ارزشمندی همچون ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در اقصی نقاط مختلف کشورمان خواهد داشت.

رحمانی بیان داشت: وزارت صنعت همه تلاش خود را به‌کار بسته تا دستگاه ها و وزارتخانه های مرتبط با نهضت ساخت داخل به این رویکرد ارزشمند بپیوندند و در همین راستا وزارتخانه هایی همچون نفت، نیرو و ارتباطات از این مهم استقبال و حمایت های خوبی نیز داشته اند.

وی خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف توسعه و تعمیق ساخت داخل در برخی نیازمندی های داخلی سازی، واحدهای صنعتی بزرگ از جمله خودروسازی، فولاد، مس و غیرخ و در برخی دیگر از موارد، انجمن ها پیشقدم شده و گام های خوبی نیز در این راستا برداشته اند.

وی ادامه داد: هر کالا و محصولی که با کیفیت و کمیت مناسب در داخل تولید می شود، ورود آن را ممنوع کرده یا با تعرفه و در جهت تامین نیاز داخلی واردات آنها را مدیریت می کنیم.

رحمانی تاکید کرد: کالای ایرانی باید در اولویت مصرف هر شهروند ایرانی باشد و وظیفه داریم برای ایجاد زمینه های خودکفایی و قطع وابستگی، این فرهنگ ارزشمند را در سطح کشور عمومیت ببخشیم و همراهی حداکثری مردم را جلب کنیم.

وی اضافه کرد: در کنار حمایت حداکثری از تولید و واحدهای صنعتی کشور، انتظار می‌رود تولیدکنندگان نیز اطلاعات موثقی از میزان تولیدات خود در بخش‌های مختلف ارائه کنند و در صورت ارائه آمار غیر واقعی واحدها و یا انجمن های مربوطه، در نحوه حمایت از آنها تجدید نظر خواهیم کرد.

اقدام توامان وزارت صنعت در توسعه فناوری و توسعه ساخت داخل 

این مقام مسئول ادامه داد: امسال در چارچوب برنامه های محوری وزارت صنعت، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان همزمان با توسعه و تعمیق ساخت داخل دنبال می شود و امروز برخی واحدهای استارت آپ کشورمان از پیشگامان دانش در سطح جهان هستند.

وی خاطرنشان کرد: در قالب یک برنامه جامع و در راستای حمایت از دانشجویان برتر و نخبه به شرکت‌های بزرگ صنعتی کشور، جذب نیروهای نخبه را تکلیف کردیم و همچنین سهمیه جذب سرباز نخبه را در این بخش دریافت کردیم.

رحمانی گفت: امضای تفاهم نامه داخلی‌سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی در راستای اهداف نهضت ساخت داخل است و در بازدیدهای به عمل آمده از واحدهای صنعتی و تولیدی در سطح استان‌ها آثار آن مشهود است.

وی اعلام کرد که تا پایان سال چند میز دیگر به صورت نمادین در حوزه فولاد، مس، فلزات، برق و الکترونیک، موتور سیکلت، لوازم خانگی و غیره خواهیم داشت.

وزیر صنعت بیان داشت: در برخی صنایع از جمله صنایع غذایی، در حال تبدیل شدن به قطب صنعتی در منطقه هستیم و طبق آمارها در ۶ ماهه نخست امسال ۱۵ درصد افزایش تولید داشتیم و کارهای مشترکی با وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه در حال پیگیری است.

رونق تولید، گره گشای معضلات اجتماعی و اقتصادی

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: با عنایت به فرمایشات موکد رهبر معظم انقلاب، اگر تولید رونق بگیرد بیکاری رفع، تورم قابل کنترل، فقر در طبقات ضعیف جامعه کم رنگ تر، معضلات بانکی کاهش، ارزش پول ملی ارتقاء، کسری بودجه قابل جبران، امکان رهایی از اقتصاد نفتی ایجاد شده و بسیاری دیگر از معضلات جامعه قابل حل و فصل است.

رحمانی افزود: تنها راه ایجاد شغل پایدار برای جوانان و جلوگیری از رکود، توجه به ساخت داخل و رونق تولید است‌، موضوعی که باید مدیران به آن باور داشته و با همه توان برنامه ها و اقدامات مرتبط را دنبال کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی اربعین ۹۸ مسجد نماز جمعه حب الحسین یجمعنا مرز بین المللی شلمچه منطقه آزاد اروند وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت رحمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد