Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@09:07:15 GMT

بازی‌های رایانه‌ای یک رسانه اثرگذار است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۶۳۱۰

بازی‌های رایانه‌ای یک رسانه اثرگذار است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ،خسروکردمیهن امروز (سه شنبه ۳۰ مهر) در همایش مواجهه صحیح با بازی های غیرمجاز رایانه ای که در محل سالن هنر فرهنگسرای بزرگ ارشاد شهرکرد بابیان اینکه  ۲۵ درصد اقدامات ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای، سلبی است، افزود: از آنجا که دشمن با این بازی ها قصد آسیب رساندن به ما را دارد باید در دفاع از خود این اقدامات سلبی را به کار می گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کردمیهن تصریح کرد: این در حالی است که ما معتقدیم برخورد سلبی به ویژه با قشر جوان و نوجوان اثرگذاری لازم را ندارد و باید تمرکز خود را در حوزه اقدامات ایجابی معطوف کنیم.

دبیر ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز کشور با بیان اینکه کشور در مواجهه با بازی های رایانه ای با بحران مواجه شده است، افزود: این مسئله بسیار دردناک است و چنانچه با آن مقابله نشود در آینده پیامدهای بسیار ناگواری بر جامعه می گذارد.

کردمیهن، ترویج خشونت طلبی را از مهم ترین پیامدهای بازی های رایانه ای عنوان کرد و گفت: این موضوع به ویژه در درگیری هایی که در مدارس شکل گرفته و منجر به درگیری و ضرب و شتم می شود خود را نشان داده است.

وی ادامه داد: ترویج مسائل غیراخلاقی و برهنگی از دیگر پیامدهای ناگوار بازی های رایانه ای در جامعه است.

کردمیهن نقش نهادهای فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش را در مدیریت بازی های رایانه ای بسیار موثر دانست و گفت: با آموزش صحیح به دانش آموزان می توان آن ها را از آسیب این بازی ها در امان نگاه داشت.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک در حوزه مقابله سلبی در استان تهران اقدامات خوبی انجام شده و امید می رود این الگو د سایر استان های کشور نیز اجرا شود.

46

کد خبر 1313192

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری بازی رایانه ای ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال دونالد ترامپ سوریه سینمای ایران باشگاه پرسپولیس قوه قضاییه قیمت مسکن بازار مسکن تهران تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۶۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مسئول برگزاری این همایش وکارسوق آموزشی گفت: نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای وتحلیل آنها دراین بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زود گذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باور‌ها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آنها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیرمتعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمند سازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد سانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

دیگر خبرها

  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • «امیدآفرینی» بهترین اسلحه برای مبارزه در جنگ ترکیبی دشمن است
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان