Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حبیب‌الله آصفی در نشست خبری که امروز (۳۰ مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: با وجود افزایش فشار و تنگنا‌ها علیه کشور و مردم ایران، اما دولت در راستای بهبود شاخص‌ها، کاهش تورم و همچنین فعال کردن سرمایه‌های بخش خصوصی تلاش زیادی کرده است. همت دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی در ایران و دیگر بخش‌های کشور همه با انجام فعالیت‌هایی در راستای دفاع از منافع و امنیت ملی به کار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان با بیان اینکه دشمنان بسیار تلاش کردند که کشور ایران را آشفته نشان دهند، گفت: مردم حتی در نقاط بحرانی نیز یک همگرایی قوی به نمایش گذاشتند و حضور خود را در عرصه‌های مختلف ثابت کردند.

آصفی با اشاره به برگزاری مراسم اربعین امسال، بیان کرد: تقریبا برای برگزاری مراسم اربعین از تمام توان استفاده شد و جلسات هماهنگی مختلفی با حضور استاندار خوزستان در این زمینه برگزار کردیم. سجده شکر بجا می‌آوریم که خداوند متعال فرصت نوکری را به همه مدیران استان داد.

وی تصریح کرد: اربعین و ایام محرم جزو موضوعاتی هستند که یک بار دیگر باور اعتقادی مردم را محک زده و آن‌ها را به عرصه دینی و اجتماعی آورد. ستاد اربعین امسال نیز مانند سال‌های گذشته با هدایت استاندار خوزستان آغاز به کار کرد و زمان بسیاری برای برنامه‌ریزی در حوزه خدمات‌رسانی به زائران حسینی صرف شد.

دستگیری تیم‌های خرابکار در خوزستان قبل از اربعین

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان با تشکر از وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، سپاه، ارتش، مرزبانی و دیگر اعضای کمیته امنیتی انتظامی ستاد اربعین بیان کرد: از ماه‌ها پیش بسترسازی تامین امنیت زائران فراهم شد و از هفته‌ها قبل از اربعین تیم‌هایی که قصد خرابکاری داشتند، دستگیر و تجهیزات آن‌ها توقیف شد. در کشور عراق نیز مواردی از این دست خنثی شد.

وی گفت: امسال با وجود اینکه دولت یکسری محدودیت‌های مالی داشت و مردم نیز دچار تنگنا بودند، اما کسی عقب‌نشینی نکرد و حتی اگر استان‌های معین به صحنه نمی‌آمدند، به بهترین شکل ممکن در حد توان پذیرای عاشقان حسینی بودیم.

آصفی ادامه داد: حرکت و موجی که در اربعین امسال ایجاد شد، با امنیت ملی در ایران و عراق ارتباط مستقیم داشت و بسیاری از مذاهب و ادیان نیز در راهپیمایی عظیم اربعین حضور پیدا کردند.

ادامه تردد زائران خارجی از مرز شلمچه

وی تصریح کرد: زائران بسیاری از کشور‌های سریلانکا، هند، پاکستان، لبنان، آذربایجان، لیتوانی و افغانستان در راهپیمایی عظیم اربعین حضور داشتند که با بسیج همه امکانات خوزستان، میزبانی زائران حسینی را انجام دادیم.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان با اشاره به وضعیت تردد زائران خارجی، بیان کرد: زائران اتباع خارجی همچنان در حال عبور از مرز شلمچه هستند.

صادرات از خوزستان در اربعین قطع نشد

آصفی با اشاره به ممنوعیت صادرات در ایام اربعین از مرز‌های خوزستان، گفت: با وجود ترافیک جمعیتی در ایام اربعین، اما وقفه‌ای در صادرات نداشتیم. هر چند اعلام رسمی مبنی بر توقف صادرات بوده، اما صادرات سبزی، صیفی‌جات و دیگر کالا‌های فاسدشدنی از خوزستان قطع نشد.

وی تصریح کرد: شور و نشاط گروه‌های مردمی و انجمن‌های مذهبی برای پذیرایی از زائران حسینی بسیار خوب بود. همچنین امسال دانشگاه علوم پزشکی نظارت بسیار سختگیرانه‌ای بر توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی داشت و خوشبختانه بیش از ۱۵ میلیون بطری آب استاندارد میان زائران توزیع شد.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای تامین امنیت زائران اربعین حسینی، بیان کرد: نیروی انتظامی بیش از ۶ هزار نفر را برای تامین امنیت زائران به کار گرفت. ۹۰ درصد جلسات ستاد اربعین خوزستان با هدایت استاندار، مدیریت شد و تمامی بستر‌های لازم از سوی دستگاه‌های امنیتی برای تامین امنیت زائران فراهم شده بود.

کوتاهی زائران در توجه به اطلاعیه‌های مربوط به دارو‌های غیرمجاز

وی عنوان کرد: امسال دستگیری افراد حامل مواد مخدر در مرز‌ها به تعداد خیلی جزئی وجود داشت، اما در زمینه حمل دارو‌های غیرمجاز با وجود اطلاعیه‌های بسیار زیادی که از سوی نیروی انتظامی اعلام شده بود، باز هم برخی زائران کوتاهی داشتند. برخی دارو‌ها در کشور ما به عنوان مواد مخدر محسوب نمی‌شود و تنها قرص خواب‌آور و آرامبخش است، اما در عراق در خصوص این دارو‌ها سخت‌گیری می‌شود.

آصفی با اشاره به تعدد مراجع صادرکننده کارت تردد در ایام اربعین حسینی بیان کرد: امسال صدور کارت تردد از سوی وزارت کشور به شش شکل انجام و کارت‌ها با هماهنگی و نظارت استانداری خوزستان توزیع شد، اما به تهران پیشنهاد دادیم که سال آینده همان گونه که نیروی انتظامی تامین امنیت را به صورت استانی بر عهده دارد، صدور کارت را نیز بر عهده بگیرد؛ بنابراین مشکلات در این زمینه نیز مشخص شد.

اختصاص ۱۷۰۰ اتوبوس برای تردد زائران در مرز‌های خوزستان

وی با اشاره به برنامه‌ریزی جهت تردد زائران، تصریح کرد: دو روزی که ازدحام جمعیت زائران حسینی در مرز‌های مختلف، کشور عراق را با مشکل مواجه کرده بود، سپاه پاسداران تمام اتوبوس‌های خود را بسیج کرد تا در کنار کامیون‌های لبه دار برای جابه‌جایی زائران در خاک عراق اعزام شوند.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان ادامه داد: در اربعین امسال جابه‌جایی زائران به وسیله قایق در برنامه‌ریزی‌های بین کشور ایران و عراق نبود. همچنین طبق اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی کشور موجودی اتوبوس ۱۲ هزار دستگاه بود که ۴ هزار دستگاه برای استفاده محلی و ۸ هزار دستگاه نیز از توان بخش خصوصی برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین برای چهار مرز اختصاص پیدا کرد که از این میان یک هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس سهمیه استان خوزستان شد.

آصفی عدم تامین قیر در سال جاری را یکی از مشکلات عمده خدمات‌رسانی در این مدت دانست و گفت: اگر قیر به اندازه کافی می‌رسید حتی تمامی مسیر‌های فرعی منتهی به مرز‌ها نیز آسفالت می‌شد. با این حال، امسال با وجود تمام کمبود‌ها ۳۰ هکتار توسعه پارکینگ‌ها محقق شد.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان در خصوص خبر‌های منتشر شده مبنی بر سرقت از پارکینگ‌های شلمچه و چذابه، بیان کرد: امسال در پارکینگ مرز شلمچه حتی یک مورد سرقت گزارش نشد و در مرز چذابه نیز تنها ۹ مورد سرقت گزارش شده بود که با تلاش کمیته امنیتی، سارقان غیرخوزستانی دستگیر شدند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده زائران اربعین خوزستان دارو های غیرمجاز امنیت اربعین مرز شلمچه وزارت اطلاعات مرزبانی ناجا تیم خرابکار کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۸۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رفع ۷۰ نقطه پرحادثه در مسیرهای اربعین گفت: برآورد ما این است که نزدیک به هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز باید برای فعالیت‌های جدید در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، داریوش امانی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پایانه‌ی مرزی شلمچه در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: تعدادی ماشین‌آلات راهسازی وارد شده در گمرک قرار دارد که به دنبال طی فرایند قانونی آن‌ها هستیم تا هرچه سریع‌تر ترخیص شوند تا برای فعالیت‌های ایام پیاده‌روی اربعین و سایر فعالیت‌های راهداری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: خوزستان دارای دو پایانه‌ی اربعینی شلمچه و چذابه است، از سال گذشته بعضی اقدامات از جمله بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های استان با اولویت راه‌های منتهی به این دو پایانه برای ایجاد شرایط بهتر آغاز شد، تاکنون ادامه دارد و ابتدای امسال نیز اعتبار لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بهبود شرایط دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه از دیگر موارد حائز اهمیت است، با توجه به اینکه ایام اربعین در حال حاضر در فصل گرم سال قرار دارد، هنگامی که زائران وارد محوطه پایانه‌ها می‌شوند باید از تونل سرد، مه پاش و سایبان رد شوند، سال گذشته بیشترین نصب سایبان را داشتیم و امسال نیز انجام ادامه کار از جمله محوطه‌سازی، بهسازی پایانه‌ها و افزایش سرویس‌های بهداشتی، نصب سایبان و مه‌پاش انجام می‌شود.

امانی تصریح کرد: با توجه به اینکه در تأمین ناوگان حمل‌ونقل در ایام اربعین مشکلاتی داشته‌ایم برای بهبود شرایط در این خصوص مقام عالی وزارت در حال پیگیری است تا با استفاده از تولید داخل و از طریق واردات اقدامات لازم انجام شد.

وی ادامه داد: تعدادی از ناوگان را از کشورهای همسایه وارد می‌کنیم و از طریق دیگر با دولت عراق در حال مذاکره هستیم تا از ناوگان عراقی در ایام اربعین درون کشور استفاده کنیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با اشاره به اینکه رفع نقاط پرحادثه در محورهای اربعینی در اولویت قرار دارد، تاکید کرد: روکش آسفالت، بهسازی، روشنایی و نصب نیوجرسی از جمله اقدامات در حال اجرا است، سال گذشته بیش از ۲,۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای راه‌های منتهی به پایانه‌های اربعینی تعریف شد و امسال نیز همین کار در حال انجام است.

امانی اضافه کرد: بهسازی جاده اهواز به خرمشهر در حال پیگیری است، با این حال احداث بزرگراه اهواز به خرمشهر پیگیری می‌شود تا در صورت تأمین اعتبار بخشی از آن در اربعین امسال قابل استفاده باشد.

وی گفت: در مجموع ۸۸۷ نقطه پرحادثه با همکاری پلیس شناسایی شد، ۱۵۰۰ نقطه نیز از قبل وجود داشت که سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه رفع شد، همچنین از ۸۸۷ نقطه نیز ۴۰۰ نقطه رفع مشکل شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور افزود: با این حال تعهد ما این است که تا پایان دولت تمام نقاط حادثه خیز رفع شود، اما با تلاشی که در حال انجام است ۴۸۷ نقطه باقی مانده است که ایمن‌سازی آن‌ها در برنامه قرار دارد؛ همچنین ۱۲۰ مورد نقطه حادثه‌خیز در مسیرهای اربعین وجود داشته که تاکنون ۷۰ نقطه رفع مشکل شده است.

امانی اضافه کرد: برای اربعین امسال همه نیازمندی‌های استان‌ها در بخش‌های مختلف را دریافت کرده‌ایم و برآورد ما این است که نزدیک به ۱,۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز برای فعالیت‌های جدید اربعین در نظر گرفته شود.

کد خبر 747209

دیگر خبرها

  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳