Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از احیای 28 واحد صنعتی و معدنی استان در نیمه ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، محسن دارابی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در تشریح اقدامات صورت گرفته در نیمه ابتدای امسال، گفت: امسال تعهد احیای 35 واحد صنعتی را در برنامه داریم که خوشبختانه در نیمه ابتدای سال 13 واحد از این تعداد احیا شده که نشان از تحقق 37 درصدی برنامه امسال ما در این حوزه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال همچنین احیای 20 واحد معدنی را در دستور کار داریم که نیمه ابتدای امسال 15 واحد احیا شده که نشان از تحقق 75 درصدی تعهدات ما دارد.

دارابی تعهد امسال استان در تامین نقدینگی واحدهای تولیدی استان را نیز تامین سرمایه درگردش برای 50 واحد صنعتی استان اعلام کرد وافزود: خوشبختانه از محل کمک‌های فنی و اعتباری تاکنون برای 73 واحد صنعتی استان سرمایه درگردش تامین شده است.

وی افزود: در مجموع از محل این کمک‌ها، 17.5 میلیارد تومان به واحدهای تولیدی استان کمک شده است.

رییس سازمان صمت استان اشاره‌ای به ظرفیت‌های معدنی استان هم داشت و افزود: چهار پهنه معدنی استان آزاد شده و تا پایان آذرماه پهنه معدنی سنقر هم آزاد می‌شود.

دارابی در ادامه با اشاره به پیگیری طرح تکمیل زنجیره "از پشم تا فرش" در استان، گفت: در حال حاضر این زنجیره بجز در بخش "رنگ" تکمیل شده و سرمایه گذار هم برای این موضوع پای کار آمده است.

وی با بیان اینکه مساعد شدن حال فرش استان نیازمند همکاری و کمک بانک‌ها است گفت: بانک ها باید در بحث پرداخت تسهیلات در حوزه فرش پای کار بیایند، اما متاسفانه با بیان اینکه حوزه فرش برای آنها اقتصادی نیست از انجام این کار خودداری می‌کنند.

وی تاکید کرد: دفاع از برند فرش سنقر نیازمند حضور موثر و کمک بانک‌ها در پرداخت تسهیلات است.

دارابی با اشاره به اشتغالزایی بسیار و ارزان حوزه فرش در استان، گفت: اگر بخواهیم مشکل اشتغال استان حل شود باید بدنبال اشتغال آسان و ارزان باشیم که بهترین نمونه آن حوزه فرش است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 50 هزار فرشباف در استان فعالیت دارند، افزود: کدام صنعت است که بتواند با قیمت ارزان این میزان اشتغالزایی را برای استان به همراه داشته باشد.

رییس سازمان صمت استان در ادامه با اشاره به کاهش صادرات استان در نیمه ابتدای امسال، گفت: نیمه ابتدای امسال باید 1.5 میلیارد دلار صادرات داشتیم که 15 درصد از برنامه عقب هستیم.

وی افزود: این کاهش صادرات به دلیل کاهلی تجار ما نیست و علت آن بسته بودن مرز "سومار" و از طرفی تعمیرات مرز "شیخ صله" است.

دارابی تصریح کرد: سال گذشته از مجموع 2.9 میلیارد دلار صادرات استان، 2.3 میلیارد دلار آن از طریق مرز سومار و پرویزخان انجام شد که امسال بسته شدن مرز سومار به دلایل گوناگون در اواسط تیرماه، موجب شد صادرات ما امسال کاهش یابد.

وی افزود: از طرفی مرز شیخ صله هم حدود 25 روز درگیر تعمیرات و بهسازی زیرساخت‌های آن بود که این موضوع هم تا حدی در کاهش صادرات تاثیرگذار بوده است.

رییس سازمان صمت استان کرمانشاه یادآور شد: به طور معمول در نیمه دوم سال میزان صادرات افزایش چشمگیری می‌یابد و امیدواریم بتوانیم به برنامه خود در بحث صادرات برسیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه فرش واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی

علی اصغر عباس‌زاده مدیرکل گمرک استان کرمانشاه گفت : بیشترین میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری از مبدا گمرک پرویزخان در استان کرمانشاه انجام گرفته است.

وی با آمار ارائه شده از سوی گمرک ایران اشاره کرد و افزود: ترانزیت خارجی از مسیر ایران در اولین ماه از سال ۱۴۰۳، به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

مدیرکل گمرک استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: این میزان ترانزیت خارجی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

عباس‌زاده ادامه داد: بر اساس ارائه شده از سوی گمرک ایران، گمرک پرویزخان با ۴۸۶ هزار تن کالا بیشترین میزان ترانزیت خارجی مبدا در بین گمرکات کشور را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: گمرک شهید رجایی با ۳۷۷ هزار تن و گمرک باشماق با ۲۰۳ هزار تن در جایگاه بعدی قرار گرفتند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • حج امسال حج برائت است
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی