Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@01:55:06 GMT

چالش های درمان سرطان/توجه به طب فراگیر

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۵۲۵۵

چالش های درمان سرطان/توجه به طب فراگیر

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مجید انصاری، بعد از ظهر چهارشنبه در افتتاحیه همزمان سه کنگره سرطان در مرکز همایش های رازی تهران، گفت: شواهد علمی نشان می دهد درمان های مربوط به سرطان ها فقط توانسته به کاهش عوارض بیماری و کیفیت زندگی بیماران کمک کند.

وی با عنوان این مطلب که امیدواریم بتوان در آینده به افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان کمک کرد، افزود: درمان سرطان به آن معنا که بتواند سیستم ایمنی بیمار را متعادل بسازد، با چالش هایی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید انصاری با اشاره به رویکرد و اقبال مردم در ایران و دنیا به استفاده از طب مکمل، گفت: ما تلاش می کنیم بیمار با اطلاعات کامل، از تمام امکانات برای بهبود کیفیت زندگی استفاده کند.

وی با اشاره به همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی برای انجام پروژه های مشترک حل چالش های درمان سرطان، افزود: یکی از چالش هایی که در این حوزه با آن مواجه هستیم، چالش های کلینیک است. 

مجید انصاری به هزینه های درمان سرطان به عنوان یکی دیگر از چالش های پیش روی درمان متمرکز سرطان اشاره کرد و گفت: درمان متمرکز سرطان نیازمند وجود چند متخصص در کنار یکدیگر است که همین مسئله هزینه درمان سرطان را افزایش می دهد که باید برای آن چاره ای اندیشید.

دبیر علمی کنگره ملی طب فراگیر در سرطان، به نوع نظام مدیریت بیمار مبتلا به سرطان به عنوان یکی دیگر از چالش های پیش روی درمان متمرکز سرطان اشاره کرد و افزود: اقدامات ما باید به گونه ای باشد که منجر به سردرگمی بیمار نشود.

وی با عنوان این مطلب که درمان سرطان فقط محدود به برداشتن تومور نمی شود، توجه به طب فراگیر را مورد تاکید قرار داد و گفت: در نگاه پزشکی کل نگر، درمان سرطان فقط محدود به برداشتن تومور نمی شود و ما باید سیستم ایمنی بدن را که دچار اختلال شده است، متعادل سازیم.

کد خبر 4754325 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان سرطان پستان جهاد دانشگاهی اجلاس وزرای بهداشت وزارت بهداشت سعید نمکی سرطان چاقی اربعین 98 پوکی استخوان سرطان پستان سازمان غذا و دارو دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روماتولوژی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد