Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (چهارشنبه، اول آبان) در دیدارِ مدیرعامل و معاونان سازمان بیمه سلامت در سخنانی، گفت: موضوع بیمه سلامت در برنامه توسعه مورد توجه قرار گرفته و در فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی بر آن تأکید شده و این موضوع در همه شرایط از مؤلفه‌های حکمرانی خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مسئله منابع مالی بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: روش کنونی در کشور این است که پول را با اعمال شاقه به مردم می‌دهیم که هم مردم را آزرده می‌کند و هم اثر کار مسئولان را خراب خواهد کرد؛ در حالی که بودجه دستگاه‌ها باید به موقع پرداخت شود.

رئیس مجلس درباره تأمین اعتبارات بیمه سلامت نیز گفت: از رئیس کمیسیون برنامه و بودجه می‌خواهم برای چگونگی تأمین اعتبارات این سازمان در سال آینده؛ راهکاری پیدا کند؛ مثلاً شاید استفاده از بخش یارانه‌ها بتواند این خلاء را جبران کند.

لاریجانی تأکید کرد: تغییراتی در موضوع نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در حال انجام است و می‌توان بخشی از اعتبارات بیمه سلامت را در آنجا منظور کرد که این کار در صورتی که راهکار‌های کارشناسی آن اتخاذ شود، برای مردم توجیه خواهد داشت.

وی، هوشمندسازی بیمه را موضوع مهمی توصیف کرد که باید در کل کشور انجام شود و ادامه داد: هر چقدر این کار زودتر انجام شود، آرامش بیشتری به مردم خواهد داد و دستگاه‌های مرتبط باید در این زمینه همراهی کنند.

رئیس مجلس، به مدیران سازمان بیمه سلامت پیشنهاد داد که راهکار‌های خود برای حل مشکلات را ارائه دهند تا در مجلس یا جلسه سران قوا مورد بررسی قرار گیرد.

لاریجانی اضافه کرد: بحث پوشش بیمه به دلیل نیاز و اهمیت آن برای مردم باید هر چه سریع‌تر انجام شود.

وی بر لزوم آموزش پزشکان و تعریف مشوق‌های لازم برای آن‌ها به منظور پیوستن به سیستم الکترونیکی بیمه تأکید کرد و افزود: می‌توانید در پیشبرد اهداف خود سازمان نظام پزشکی را نیز همراه کنید، زیرا پزشکان که از طبقه نخبگان جامعه هستند، با موضوعاتی که به منفعت ملی مربوط است، به راحتی همراهی می‌کنند.

رئیس مجلس خواستار اصلاح همپوشانی بیمه‌ها شد و تأکید کرد: اگر بیمه سلامت به درستی انجام شود، حتی اگر کشور در شرایط سختی قرار داشته باشد، همین که مردم حس کنند کار آن‌ها با کیفیت انجام می‌شود، به آرامش خواهند رسید و این امر باعث افزایش روحیه امیدواری در جامعه خواهد شد.

همچنین طاهر موهبتی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در این دیدار، به ارائه گزارش عملکرد این سازمان پرداخت و توضیح داد: با توجه به کسری بودجه، راهکار‌هایی مد‌نظر قرار گرفت تا بتوانیم به مدیریت منابع و مصارف دست یابیم، به‌گونه‌ای که ۸ درصد هزینه‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافت.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ما برای اعتبارات مورد نیاز در سال ۹۹ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان است که از مجلس می‌خواهیم از این موضوع حمایت کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: علی لاریجانی هوشمند سازی بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است

روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص سلامت روغن‌های خام آفتابگردان وارداتی، سلامت مردم را خط قرمز این سازمان اعلام کرد.

به گزارش مشرق، روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: این روغن‌ها سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام کرده است.

«از مجموع ۹۱ هزار تن روغن روغن وارده در مرداد ماه ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تایید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تایید نرسید.»

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی سه مرحله نمونه برداری و پنج مرحله آزمایش شده و متاسفانه در تمامی مراحل باقی مانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو افزود: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان همه فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، تصریح کرد: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه