Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پروژه عمرانی مذکور، گودبرداری به عمق ۲۷ متر است که بر اساس ضوابط مبحث ۷ مقررات ملی ساختمان عمق برداری بیش از ۲۰ متر جزو گودهای پرخطر محسوب می شود. همچنین تخریب قنات فعال محدوده و تجمع آب در گود باعث ایجاد ترک در معبر و ساختمان (غرب پروژه) مجاور شده و محدوده را برای سکونت اهالی ناامن ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بروز این ناامنی، مالک (شرکت ایران سازه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی) موظف به اسکان ساکنان متضرر تا زمان مقاوم سازی و تأمین امنیت محدوده شده بودند.

در جلسه امروز که به ریاست معاون فنی عمرانی فرماندار شمیرانات و با حضور رئیس بازرسی و مدیر بحران فرمانداری، شهردار و عوامل شهرداری ناحیه ۴ منطقه یک، نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی و تعدادی از ساکنان متضرر تشکیل شد مقرر شد با توجه به اضطرار این پرونده مراحل صدور پروانه ساخت را تسریع کند و مالک نیز تا پایان سال جاری نسبت به اسکان موقت و تأمین هزینه های ساکنان اقدام کند.

پیش از این اعلام شده بود این پروژه جزو ۶۲ پرونده برج - باغ شهر تهران مورد بررسی بوده که در جلسه امروز نمایندگان مالک به استناد رأی دادگاه مدعی شدند این پرونده برج - باغ نیست.

پروژه گودبرداری نیاوران در ناحیه ۴ شهرداری منطقه یک در شمال پایتخت واقع شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شمیرانات شهرداری تهران پروژه ساختمانی امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ

سرهنگ عمار قهاری با اشاره به مراجعه چندین شهروند کرمانی و تشکیل پرونده با موضوع سرقت از حساب و کلاهبرداری، گفت: نقطه اشتراک اکثر این پرونده‌ها، سرقت اطلاعات حساب و برداشت غیرمجاز وجه پس از دریافت پیامک کالابرگ عیدانه بوده است. 


وی افزود: مجرمین سایبری با ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی و یا ارسال پیامک و قراردادن لینک‌های آلوده به بدافزار و در نهایت ورود یا نصب نرم‌افزار کالابرگ، افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت کرده و در ازای دریافت مبالغ اندک برای فعال‌سازی نرم‌افزار، اطلاعات حساب را سرقت کرده و اقدام به خالی‌کردن حساب می‌کنند. 


جانشین پلیس فتا در این خصوص به کاربران توصیه کرد: به‌هیچ‌عنوان نرم‌افزار‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی برایشان ارسال می‌شود یا در گروه‌ها و کانال‌ها قرار داده شده را نصب نکنند و نرم‌افزار‌ها را از منابع معتبر و تأیید شده دانلود کنند و همچنین از ورود به لینک‌های ارسال شده توسط افراد ناشناس و همچنین دوستان و آشنایان خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • برنامه جهانی غذا: نیمی از ساکنان نوار غزه گرسنه هستند
  • تخلیه ساکنان چهار مجتمع مسکونی - تجاری به علت گودبرداری غیراصولی
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • تخلیه ساکنان چهار مجتمع مسکونی_تجاری به علت گودبرداری غیراصولی
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • تخلیه ساکنان ۴ مجتمع مسکونی تجاری در قزوین به دلیل گودبرداری