Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه خوارزمی در قالب طرح ملی «ایران مرز پرگهر» از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سنیاژن بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه خوارزمی در قالب طرح ملی «ایران مرز پرگهر» از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سنیاژن بازدید کردند. این برنامه به همت جهاد دانشگاهی البرز و انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشجویان دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدی اصل روستا، مدیر اجرایی پانزدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» در استان البرز درخصوص این مراسم گفت: پانزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر به طور همزمان در معاونت‌های فرهنگی جهادانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که آشنایی با مواریث فرهنگی و تمدنی، پروژه‌های ملی و توانمندی‌های صنعتی، اقتصادی، علمی - آموزشی و زیربنایی کشور و همچنین دانش افزایی و تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» از اهداف این طرح است.

وی افزود: ششمین بازدید علمی از سلسله بازدید‌های پانزدهمین طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با بازدید ۴۰ تن از دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سیناژن برگزار شد.

اصل روستا گفت: شرکت تحقیقاتی و تولیدی سیناژن که یک شرکت زیست‌فناوری در ایران و بزرگترین در منطقه و شرکت تولیدکننده‌ی محصولات زیست‌شناسی مولکولی، زیست دارو‌ها و محصولات تشخیصی است. همچنین شرکت سیناژن در سال ۹۶ برای اولین بار در صنعت داروسازی ایران، توسط کارشناسان سازمان دارویی اروپا مورد بازرسی اصول بهینه GMP قرار گرفت و گواهینامه استاندارد خطوط تولید اروپا به نام شرکت سیناژن صادر شد.

وی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد کل حجم صادرات دارویی کشور توسط گروه دارویی سیناژن محقق می‌شود.

اصل روستا گفت: دانشجویان در این بازدید علمی از خط تولید پروتیین‌های نوترکیب از سلول‌های جانوری (همستر چینی)، سایت اتاق انیمیشن (نمایش روند تولید دارو با یک سیستم پیشرفته پروژکتور)، بخش تولید آنتی بادی‌های مونوکلونال، قسمت فرمولاسیون و پرکنی و بخش ساخت دارو، بخش بسته بندی دارو و بخش کنترل کیفیت و تضمین کیفیت کارخانه را به همراه متخصصین هر بخش بازدید کردند.

وی در پایان گفت: از مدیریت و کارکنان محترم سیناژن که زمینه آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان را با صنعت دارویی فراهم می‌کنند تشکر و قدردانی می‌کنیم و امید است مجتمع تحقیقات سیناژن همواره به عنوان الگوی موفق داخلی مورد بازدید دانشگاهیان قرار گیرد.
گفتنی است این بازدید روز گذشته سه شنبه ۳۰ مهرماه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی طرح ملی ایران مرز پرگهر جهاد دانشگاهی البرز بازدید علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تأسیس، موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان برجسته داشته است.
دکتر علیرضا رهایی افزود: دانش آموختگان این دانشگاه هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل دهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات استادان است.
وی ادامه داد: تلاش استادان در تربیت دانشجویان بسیار باارزش است؛ همچنان که در بیان بزرگان و رهبران ما در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد؛ یا در بیانی دیگر که می‌فرمایند: اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلّم قرار می‌دهد.
رهایی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به همت استادان منشاء کار‌های بزرگی در کشور است به طوری که در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم و موافقت‌نامه‌ تحقیقاتی بزرگی امضا شد و همچنین موافقت‌نامه‌ دیگری برای به دست گرفتن طرح تحقیقاتی در حوزه دریا و مهندسی دریا قطعی شد.
وی تأکید کرد: تقریباً ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم، اما پیشرفت و به نتیجه رسیدن این طرح‌ها نیازمند همکاری و تلاش استادان است.

دیگر خبرها

  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • رصدخانه دانش‌آموزی به نام شهید تهرانی مقدم افتتاح می‌شود
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • پرتاب دانشجویان در آمریکا از پله به پایین
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان