Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از معاونت عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، این بنیاد براساس تأکیدات رییس ستاد اجرایی در خصوص خدمت‌رسانی هر چه بیش‌تر به روستاهای محروم و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، 136 پروژه‌‌ی زیربنایی را به منظور آب‌رسانی به 627 روستا در 17 استان کشور در دست اجرا دارد که از این تعداد، 75 پروژه در 477 روستا به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، میزان اعتبار پیش‌بینی شده از سوی بنیاد برکت برای آب‌رسانی به 627 روستا تا به امروز بالغ بر 769 میلیارد ریال بوده و شامل احداث مخزن و شبکه‌ها‌ی آب‌رسانی، عملیات اصلاح و تعویض خط لوله، خرید تانکر آب‌رسانی، مرمت قنوات، خرید و نصب دستگاه آب‌شیرین کن، بهسازی چشمه و ... می‌شود.
خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، زنجان، فارس، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، کرمانشاه، لرستان، قم، مرکزی، هرمزگان، کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و تهران، 17 استان تحت پوشش خدمات آب‌رسانی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را تشکیل می‌دهند.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم‌چنین آب‌‌رسانی به 366 روستای محروم در مناطق جنوبی کشور را با حجم سرمایه‌گذاری 375 میلیارد ریال و در قالب 40 پروژه در دستور کار دارد که تا به امروز 23 پروژه به بهره‌برداری رسیده و فرآیند آب‌رسانی به 349 روستا پایان یافته است.

این بنیاد 26 پروژه‌ی آب‌رسانی را نیز در استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا دارد که از این تعداد، 14 پروژه به بهره‌برداری رسیده است. با اتمام این 26 پروژه که 106 میلیارد ریال برای آن اعتبار پیش‌بینی شده است‌، امکان آب‌رسانی به 49 روستا و شهرستان در این استان فراهم می‌شود.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مجموع 170 پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی شامل آب‌رسانی، احداث مدارس، ساخت مسجد و مراکز فرهنگی، پایگاه سلامت، خانه‌ی بهداشت، راه‌سازی، ساخت پل، کتاب‌خانه، سالن روزشی و .... را در استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا دارد که از این تعداد، 87 پروژه‌ به بهره‌برداری کامل رسیده است. اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرایی کردن 170 پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی در این استان، بالغ بر 655 میلیارد ریال است.

لازم به توضیح است، جمعیت مناطق روستایی به عنوان جمعیت مولد کشور، نقش بسیار مهمی در رشد و پیشرفت ایران اسلامی داشته و بر همین اساس، رفع نیاز آن‌ها همواره مورد توجه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بوده است. ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان و ارایه‌ی خدمات زیربنایی مانند آب‌رسانی به آن‌ها، در همین راستا انجام می‌پذیرد. این فعالیت‌ها از جمله برنامه‌های اصلی این ستاد در روستاها به شمار می‌رود که از طریق بنیاد برکت دنبال می‌شود و باعث حفظ و بقای جمعیت روستایی در روستاها خواهد شد.

بی‌شک تأمین آب شرب روستاهای کشور، به‌ویژه در مناطقی که از خشک‌سالی رنج می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است. این اقدام علاوه بر جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه‌ی روستاییان به شهرها و بروز مشکلات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی ناشی از حاشیه‌نشینی در شهرها، باعث حفظ و بقای جمعیت در مناطق مرزی کشور، ارتقای سطح سلامت و بهداشت روستاییان و گسترش عدالت اجتماعی، افزایش درآمد و کمک به معیشت روستاییان از طریق تأمین آب دام و طیور خانگی روستاییان می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران