Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاسکاری ادارات مختلف برای بهبود و بهسازی جاده روستای رکن آباد باعث شده است که اهالی 3 روستا منتظر یک جاده مناسب جهت عبور و مرور باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرات، از جمله عوامل توسعه و آبادانی کشور، توسعه روستایی است. چرا که توانمندی روستا، به مثابه افزایش تولید ثروت ملی از یک سو و کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی از سوی دیگر را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه هر چه از مشکلات روستا بگوییم کم گفتیم و این مشکلات تمامی ندارد. در این گزارش به مشکلات روستای رکن آباد که در قسمت جنوبی شهرستان سمنان واقع شده است، پرداختیم.

 روستای رکن آباد یکی از روستاهای جنوبی بخش مرکزی شهرستان سمنان است که در 4 کیلومتری این شهرستان واقع شده است.این روستا یکی از روستاهای مهاجر پذیر شهرستان سمنان به حساب می آید و در حال حاضر دارای جمعیت حدود 900 نفر است که 11 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

حسین فتح الهی دهیار روستای رکن آباد شهرستان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت، با اشاره به اینکه بیشترمردم روستا از قشر کارگران محسوب می شوند و به شغل کشاورزی و دامداری مشغول هستند، گفت:  به دلیل کمبود آب کشاورزی متاسفانه زمین های کشاورزی خشک شده و به همین دلیل جوانان رقبتی برای انجام این کار ندارند.

دهیار روستای رکن آباد با بیان اینکه یکی از بزرگ ترین مشکلی که این روستا با آن مواجه است کم عرض بودن خیابان اصلی است، اظهار کرد: این جاده پل ارتباطی 3 روستای محمودآباد، دلازیان و حسن آباد به حساب می آید و محل تردد وسایط نقلیه سبک و سنگین و ادوات کشاورزی است.

فتح الهی با بیان اینکه وضعیت آسفالت این جاده اصلا مناسب نبود و مردم برای عبور و مرو با مشکل برمی خوردند، افزود: متاسفانه علی رغم تلاش های انجام شده از سوی بنیاد مسکن و سازمان های مرتبط جهت تعریض شدن خیابان اصلی تنها 20 درصد از طرح هادی در روستا رکن آباد اجرا شده است.

وی ادامه داد: پیگیری هایی در این خصوص انجام شده است اما متاسفانه پاس کاری زیادی از دو سازمان بنیاد مسکن و اداره راه و شهرسازی بابت حل این مشکل صورت می گیرد و پاسخ مسئولین ذیربط به مشکلات روستا نداشتن اعتبار کافی است .

دهیار روستای رکن آباد عدم فشار آب شرب را از دیگر مشکلات روستای رکن آباد عنوان کرد و افزود: عدم اصلاح شبکه آب رسانی کل روستا به علت فرسوده بودن لوله ها باعث می شود مردم در برخی اوقات با قطعی آب مواجه شوند.

فتح الهی مطرح کرد: نبود زمین برای ساخت و سازمنازل مسکونی از سوی جوانان از دیگر مشکلات این روستا به حساب می آید.

وی نبود امکانات ورزشی و تفریحی برای جوانان و نوجوانان را از مشکلات روستای رکن آباد عنوان کرد و گفت: امکانات ورزشی روستا بسیار محدود است و بیش از 5 سال گذشته اداره ورزش و جوانان زمینی برای احداث سالن ورزشی مشخص کرد که متاسفانه به دلیل وقف بودن آن این کار صورت نگرفت.

دهیار روستای رکن آباد اذعان کرد: مردم زمان زیادی را برای رفتن به شهر تلف می کنند چراکه با کمبود تاکسی و وسایل نقلیه مواجه هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد

محمد اسلامی گفت: در پاسخ به کسانی که می‌گویند میراث فرهنگی باعث خشک شدن درختان روستای تاریخی گیسک شده، باید بگویم که این یک ادعای گمراه‌کننده از سوی افرادی بود که آب این روستا را قبلا برای مصارف در اراضی دیگر انتقال داده بودند.

وی افزود: ما پیگیر موضوع برای بازگشت آب به روستا و زنده شدن محیط سبز و زیبای روستا هستیم و به هیچ عنوان اجازه انتقال باقیمانده آب را حتی به نزدیک‌ترین اراضی مجاور هم نمی‌دهیم.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند با اشاره به تغییر مسیر آب روستا که اخیرا رخ داده، گفت: پس از گزارش مردمی، بلافاصله به روستای تاریخی گیسک رفتیم و با مشاهده جاری شدن آب در جوی وسط روستا که از بالاترین قسمت ساخت و ساز تا استخر محوطه جنب بود، خیلی خوشحال شدم، چون یکی از زیباترین حالات در این روستای گردشگری _تاریخی، جاری بودن آب در این جویبار است.

وی اظهار کرد:، اما مطلع شدیم قصد احتمالی کشاورزان انتقال این آب از طریق لوله به مناطق دیگر است لذا به اطلاع تمام دوستداران میراث فرهنگی خصوصا علاقمندان به روستای تاریخی گیسک می‌رسانم که حفظ بافت تاریخی و منظر فرهنگی و طبیعی روستا از وظایف میراث است و اجازه تغییر در ماهیت فیزیکی چه در بخش ساختمان‌ها چه در بخش محیط و کشاورزی را نخواهد داد.

اسلامی تاکید کرد: طبق قانون، زمانی که یک اثر به ثبت ملی می‌رسد هرچند هیچ تغییری در مالکیت آن بنا اتفاق نخواهد افتاد، اما تغییر در شکل و محتوای آن اثر و نیز عرصه و حرایم آن غیرقانونی خواهد بود و عامل یا عوامل دخیل در هر اتفاقی تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان زرند افزود: به استناد قانون، تخریب بنا‌های تاریخی مجازات‌های بسیار سختی به همراه دارد و بعضا از آن بعنوان جرمی همسان با جرم‌های امنیتی یاد می‌شود.

 روستای گیسک شهرستان زرند بر اثر زمین‌لرزه سال ۱۳۵۶ ویران شد و بازماندگان زلزله با کمک دولت وقت در یک کیلومتری روستای ویران شده، خانه‌هایی بنا کردند (نام روستای جدید شهرک طالقانی است).

قرار گرفتن روستا در دامنه کوه و معماری طبقاتی آن، خانه‌های سرخ رنگ، وجود تالار‌ها و بازارچه‌های زیرزمینی، عدم آواربرداری موجب شد این روستا به اکوموزه تبدیل شود. 

میراث فرهنگی این روستای ویران شده را ثبت و به سایت گردشگری تبدیل کرده است.

روستای گیسک بزرگترین روستای خالی از سکنه ایران است و یکی از جاذبه‌های دیدنی در شمال کرمان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • تکمیل بازسازی جاده شهداد - نهبندان زیر ذره بین دادستانی کرمان
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است