Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حزب ندای ایرانیان از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی خود را به منظور حضور در انتخابات آغاز کرده و در آستانه انتخابات نمایندگان این حزب در سراسر کشور در دفتر مرکزی گرد هم آمدند تا به هم‌اندیشی در مورد مواضع این حزب در انتخابات پی رو بپردازند.

سید صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان در این نشست گفت: «واقعیت آن است که دولت نقش مهمی از افزایش شور انتخاباتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه بخش‌هایی از دولت عملاً عدم طراوت را مدیریت کرده و به پمپاژ نامیدی می‌پردازند».

خرازی در این نشست گفت: ندای ایرانیان در اوج انسداد سیاسی در ایران تشکیل شد. گرد همایی نمایندگان حزب ندای ایرانیان در تهران در شرایط حساس فعلی صورت گرفته که دولت و نظام سیاسی با مشکلاتی روبرو هستند. ارزیابی شکل‌گیری و چرایی تشکیل حزب ندای ایرانیان در کنار چالش‌های این روزهای کشور یکی از اهداف تشکیل این گردهمایی است.

وی افزود: اکثر افرادی که ندا آمدند و تلاش کردند محور این حزب را به دست بگیرند نه به علت موقعیتی بود که برای سایر احزاب به وجود آمده بود بلکه به علت فهم سیاسی بود که پیداکرده بودند و تلاش داشتند که حرکتی اصلاحی را در اصلاحات پایه‌گذاری کنند. اگر به اصلاحات نقد نداشته باشیم و گذشته اصلاحات را نقد نکنیم در هیچ موقعیتی از تاریخ سیاسی کشور جایی نخواهیم داشت. تنها مسیری که به پایداری نمادهای رفرمیستی منجر می‌شود این است که بر باورهای خود اعتقاد داشته باشیم و با طوفان‌ها و بادها و اتفاق‌های لحظه‌ای آمیخته نشویم. در این صورت است که خداوند نیز راه را برای پیروزی ما باز می‌کند. از این رو در انتخابات مجلس حضور اثرگذار خواهد داشت.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان ادامه داد: در این دوره از انتخابات مجلس به علت تجربیاتی که به دست آورده‌ایم امیدواریم که بتوانیم جریانی را برای مجلس آینده ایجاد کنیم و در این زمینه نسبت به انتخابات آینده امیدواریم. از این‌رو ندا به‌عنوان یک قدرت فکری و اندیشه که نه تندروی دارد و نه نگاه‌های غیر واقعی، به مسیر خود ادامه خواهد داد. پرچم ندا اکنون برافراشته شده است و معتقدیم که جوانان باید به صحنه بیایند و ستون‌های این پرچمی که بلند کرده‌اند رادر دست بگیرند و در آینده نیز رهبری حزب باید به دست جوانان حزب قرار گیرد و پرچم ندا باید در اختیار یکی از قلندران حزب باشد و من در کنار اعضای حزب خواهم استاد. حزب در معنای میدانی از تفکرات مختلف در کنار هم دیگر است. حزب معیار و مداری برای دموکراسی است. در حزب سلطه گری و هوای نفس ورود ندارد.

خرازی تصریح کرد: امروز به علت برخی عملکردها نوعی بی‌حالی و بی‌انگیزگی سیاسی در مجموعه کشور حاکم است. عملکرد شهرداری تهران در هر دو دوره یعنی دوره اول و پنجم شلیک به اعتماد مردم و اصلاحات بود. در شورای اول اختلاف بین شهردار و شورا و انتخاب آقای ملک مدنی باعث بریدگی مردم شد. در این دوره نیز اقدامات برخی در شهرداری تهران، اعتماد عمومی را به اصلاحات در سراسر کشور با مشکلاتی روبرو کرد.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: اما واقعیت آن است که دولت نقش مهمی در افزایش شور انتخاباتی دارد. متأسفانه بخش‌هایی از دولت عملاً عدم طراوت را مدیریت کرده و به پمپاژ نامیدی می‌پردازند. متأسفانه برخی تصمیم‌گیری‌ها در دولت قابل دفاع نیست. برخی تصمیمات دولت موجب می‌شود که به برخی از تصمیمات گذشتگان رحمت فرستاد. البته منظور برجام نیست. بنده البته از ابتدا درعین‌حالی که از برجام دفاع می‌کردم نقدهای عمومی نسبت به برجام داشتم. برجام در سی سی یو متولد شد با این وجود همواره از برجام دفاع می‌کردم زیرا چاره‌ای جز آن وجود نداشت. اگر تلاش کنیم که در مجلس تحولی ایجاد کنیم می‌توانیم نسبت به آینده کشور امیدوار باشیم.

خرازی اظهار کرد: ندای ایرانیان نیروهایی دارد که از بسیاری از وزرای امروز قوی تر هستند و در باب تخصصی در دولت نیز افرادی مانند آنها وجود ندارد. مرحوم شهید رجایی قدرت تشخیص عجیبی داشت. مرحوم تند گویان را از بدنه کارشناسی نفت انتخاب کرد و اگر چه تندگویان بیش از ۷۰ روز وزیر نبود اما همین مدت به دوره ۴ ساله برخی از وزرای سابق می ارزد. مذاکرات تندگویان در وین غیر قابل مقایسه با وزرای دیگر است. اقداماتی که در جنوب ایران در فاصله ۱۰ کیلومتری دشمن انجام شده، هنوز هم قابل گوشزد است. عدم ایستایی تولید و توقف صادرات نفت در زمان جنگ دکترینی است که توسط مرحوم تندگویان پایه گذاری شد. اکنون افرادی در راس سیستم آموزش پرورش هستند که اگر قرار بود آموزش کشور را نابود کنند، بهتر از او نمی توانستند انتخاب کنند. عملکرد وزارت کشاورزی اکنون به هیچ وجه قابل مشاهده با وزرات کشاورزی دوران اصلاحات نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی احزاب و تشکل ها مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن اسلامی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از امروز دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از امروز دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است