Web Analytics Made Easy - Statcounter

انسان‌های نابغه‌ زیادی وجود داشته‌اند که در یادگیری ابتدایی‌ترین نکته‌ها در آغاز تحصیل خود به مشکل برخورده‌اند اما هیچ‌وقت ناامید نشده‌اند و با تلاش نظر دیگران را راجع به خود تغییر داده‌اند.

به گزارش شریان نیوز،  همواره برای سنجیدن هوش افراد به سوالاتی که انسان‌ها در کلاس ریاضی پاسخ داده‌اند توجه نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انسان‌های نابغه‌ی زیادی در تاریخ وجود داشته‌اند که در یادگیری ابتدایی‌ترین نکته‌ها در آغاز تحصیل خود به مشکل برخورده‌اند. اما آن‌ها هیچ‌وقت ناامید نشده‌اند و با تلاش و هوش سرشار خود نظر دیگران را راجع به خود تغییر داده‌اند.

برای مثال آلبرت انیشتین بار‌ها توسط معلمان دوره‌ی ابتدایی خود بیرون انداخته شد، زیرا معلمان گمان می‌کردند که انیشتین یک کودک کودن است. نیوتون نیز در کودکی همین مشکل را داشته است. تام کروز، بازیگر خو‌ش‌چهره و خوش‌تیپ هالیوود نیز در کودکی در یادگیری مشکل داشته است.

اما با این وجود همه این افراد در صنعت و رشته‌ی خود باعث تغییر شگفت‌انگیزی شده‌اند. آیا امروزه می‌توان تاثیر انیشتین و نیوتون را بر پیشرفت علم نادیده گرفت؟ در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا به معرفی ۱۰ فرد باهوش در تاریخ بپردازیم که همه‌ی که احتمالاً نام همه‌ی آن‌ها را شنیده‌اید.

میکل آنژ

هنرمندان امروزی میزان تسلط بر هنر داوینچی و میکل آنژ را به یک اندازه می‌دانند. هرچند که آن‌ها دو سبک مختلف را در نقاشی‌های خود اجرا می‌کردند. ﻣﯿﮑﻞﺁﻧﮋ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪﺍﻥ ﻧﺎﺑﻐﻪ‌ی ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻌﺮﻭﻓﺘﺮﯾﻦ ﭼﻬﺮﻩﻫﺎﯼ ﺭﻧﺴﺎﻧﺲ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. آثار این هنرمند امروزه الهام‌بخش هنرمندان بسیاری است.

توماس ادیسون

توماس ادیسون ﻣﻬﻨﺪﺱ، ﻣﺨﺘﺮﻉ، ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﻭ ﮐﺎﺭﺁﻓﺮﯾﻦ ﺍﻫﻞ ﺍﯾﺎﻻﺕ ﻣﺘﺤﺪﻩ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻮﺩ. ﻭﯼ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺭﺍ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﯾﺎ تکمیل ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻣﻌﺮﻭف‌ترﯾﻦ ﺁﻥﻫﺎ ﻻﻣﭗ ﺭﺷﺘﻪﺍﯼ ﺍﺳﺖ.

مدیر مدرسه ادیسون در دوران کودکی اعتقاد داشت که توماس ادیسون شاگردی کودن است و به همین علت او را از مدرسه اخراج کرد. اما امروزه از ادیسون به عنوان یکی از باهوش‌ترین افرادی که پا بر روی کره‌ی خاکی گذاشته‌اند، یاد می‌شود.

 لئوناردو داوینچی

داوینچی بر رشته‌های هنری بسیاری تسلط داشت. از داوینچی به عنوان ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ، ﻧﻘﺎﺵ، ﻣﺠﺴﻤﻪﺳﺎﺯ، ﻣﻌﻤﺎﺭ، ﻣﻮﺳﯿﻘﯽﺩﺍﻥ، ﺭﯾﺎﺿﯽﺩﺍﻥ، ﻣﻬﻨﺪﺱ، ﻣﺨﺘﺮﻉ، ﺁﻧﺎﺗﻮﻣﯿﺴﺖ، ﺯﻣﯿﻦﺷﻨﺎﺱ، ﻧﻘﺸﻪﮐﺶ، ﮔﯿﺎﻩﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ یاد می‌شود.

وی را می‌توان به عنوان یکی انعطاف پذیرترین شخصیت‌های تاریخ دانست که در مسائل گوناگون تسلط بالایی داشت. ﺷﻬﺮﺕ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺩﺍﻭﯾﻨﭽﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪﺧﺎﻃﺮ ﻧﻘﺎﺷﯽﻫﺎﯼ «ﺷﺎﻡ ﺁﺧﺮ» ﻭ «ﻣﻮﻧﺎﻟﯿﺰﺍ» ﺍﺳﺖ. عده‌ای داوینچی را بزرگ‌ترین نقاش و بااستعدادترین شخصیت تاریخ می‌دانند.

ویلیام شکسپیر

از ویلیام شکسپیر به عنوان یکی از بااستعدادترین شخصیت‌های تاریخ یاد می‌شود. این شاعر انگلیسی همچنین یکی از بزرگ‌ترین نمایشنامه نویسان تاریخ نیز است و از آثار معروف او می‌توان به «مکبث»، «هملت» و «شاه لیر» اشاره کرد. امروزه ضریب هوشی شکسپیر ۲۱۰ در نظر گرفته شده است. ﻭﯾﻠﯿﺎﻡ ﺷﮑﺴﭙﯿﺮ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ۲۳ ﺁﻭﺭﯾﻞ ۱۶۱۶ ﻣﯿﻼﺩﯼ ﺩﺭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻭ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ.

گالیلئو گالیله

گالیله ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪ ﻭ ﻣﺨﺘﺮﻉ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺳﺪﻩﻫﺎﯼ ۱۶ ﻭ ۱۷ ﻣﯿﻼﺩﯼ ﺑﻮﺩ. ﮔﺎﻟﯿﻠﻪ ﺩﺭ رشته‌های ﻓﯿﺰﯾﮏ، ﻧﺠﻮﻡ، ﺭﯾﺎﺿﯿﺎﺕ ﻭ ﻓﻠﺴﻔﻪ تسلط ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﻪﮔﺬﺍﺭﺍﻥ ﺗﺤﻮﻝ ﻋﻠﻤﯽ ﻭ ﮔﺬﺍﺭ ﺑﻪ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺩﺍﻧﺶ ﻧﻮﯾﻦ ﺑﻮﺩ. اطلاعاتی که گالیله پس از مرگ خود در علم نجوم به جای گذاشت، امروزه نیز بین دانشمندان مطالبی ارزشمند محسوب می‌شوند.

استیون هاوکینگ

یکی از شایسته‌ترین افرادی که می‌تواند در فهرست ما قرار بگیرد استیون هاوکینگ است. هاوکینگ با اتکا به نبوغ خود توانسته است تعداد زیادی از تئوری‌های انیشتین را به اثبات برساند. تئوری‌هایی که انسان‌های زیادی در به اثبات رساندن آن‌ها ناتوان بوده‌اند. ﻫﺎﻭﮐﯿﻨﮓ ﺩﭼﺎﺭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ «ﺍﺳﮑﻠﺮﻭﺯ ﺟﺎﻧﺒﯽ ﺁﻣﯿﻮﺗﺮﻭﻓﯿﮏ» ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﺎﺗﻮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، اما با این وجود کار‌های بزرگ بسیاری در جهت پیشرفت علم انجام داد.

ایساک نیوتون

هیچ‌کس در نابغه بودن نیوتون شکی ندارد. فیزیک‌دان و ریاضی‌دانی که با مفاهیم پایه‌ای فیزیک خود باعث تغییری شگفت‌انگیز در علم و دانش شد. نیوتون احتمالاً تنها دانشمندی است که آموزه‌هایش در همه‌ی مدارس دنیا تدریس می‌شوند. نیوتون در زمان خود با دانشمندان زیادی هم‌عقیده نبود و اختلافاتی آشکار با آن‌ها داشت.

آلبرت انیشتین

همه‌ی ما تقریباً آلبرت انیشتین را می‌شناسیم و می‌دانیم که وی تا چه میزان شخص باهوشی بوده است. دانشمندان می‌گویند که انیشتین از مغز خود حدوداً ۴ درصد از انسان‌های معمولی، بیشتر استفاده می‌کرده است. وی به عنوان مشهورترین و تاثیرگذارترین دانشمند قرن ۲۰ شناخته شده است.

انیشتین همچنین در نواختن ویولون نیز مهارت بالایی داشته است. انیشتین در ۱۷ آوریل سال ۱۹۵۵ در حالی که ۷۶ سال سن داشت، از دنیا رفت. پس از مرگ وی تحقیقات و آزمایش‌های بسیاری بر روی مغز وی انجام شد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • اندیشه‌های استاد شهید مطهری ماندگار و جاودانه است
  • گذر از دوران سیاه؛ اورتون در لیگ برتر ماندگار شد
  • صخره‌نوردی بی‌نظیر بز‌های کوهی در طالقان (فیلم)
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • مهارت بی‌نظیر یک مرد در صید مار کبرا با بطری پر بازدید شد (فیلم)
  • مذاکرات آژاکس با ژاوی پیش از ماندگار شدن این سرمربی در بارسلونا
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد