Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،حسن ساسانی معاون بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با تاکید بر ضرورت ساماندهی رودخانه زاینده رود در راستای جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز اظهار داشت: ساماندهی مسیر رودخانه زاینده رود از سال ۱۳۹۳ آغاز شد و در مدت پنج سال ۴۵ کیلومتر از مسیر رودخانه زاینده رود در شرق اصفهان آزادسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: در این مدت در شرق اصفهان، ۴۰ کیلومتر جاده دسترسی در طرفین رودخانه زاینده رود احداث شد و با سنگ چین هشت کیلومتر از این مسیر، ۲۵ کیلومتر از بستر رودخانه هم تسطیح شده است.

معاون بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه آزادسازی و ساماندهی رودخانه زاینده رود در غرب استان اصفهان هم از سال ۱۳۹۵ آغاز شد، ادامه داد: در غرب استان اصفهان، ۵۰ کیلومتر از محدوده مسیر زاینده رود آزادسازی شد و در دو طرف رودخانه زاینده رود هم ۲۵ کیلومتر جاده‌های دسترسی احداث شده است؛ تاکنون ۲۵ کیلومتر از مسیر رودخانه زاینده رود در غرب اصفهان تسطیح شده است.

او افزود: برای ساماندهی رودخانه زاینده رود در شرق و غرب استان اصفهان اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

ساسانی با تاکید بر ضرورت انضباط در برداشت آب از حوضه زاینده رود تصریح کرد: آزادسازی، ساماندهی و ایجاد جاده‌های دسترسی پیرامون رودخانه زاینده رود امری اجتناب ناپذیر است؛ در سال‌های اخیر، شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با هماهنگی موثر صنف کشاورزان استان اصفهان نسبت به آزادسازی و ساماندهی حریم و بستر رودخانه اقدام کردند.

او با ابراز علاقه مندی به ادامه همکاری موثر و تعامل سازنده آب منطقه‌ای اصفهان با صنف کشاورزی در آزادسازی و ساماندهی حریم و بستر زاینده رود بیان داشت: صنف کشاورزان استان اصفهان از نظر صلاحیت اجرای این مهم، در اولویت است چراکه کشاورزان با همکاری سازنده می‌توانند روند آزادسازی و ساماندهی رودخانه زاینده رود را شتاب بخشند.

معاون بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با تاکید بر تامین اعتبارات لازم برای پیشبرد آزادسازی و ساماندهی رودخانه زاینده رود ابراز داشت: با تامین اعتبارات ملی و استانی و حمایت صنف کشاورزی می‌توان ساماندهی رودخانه را به طور مستمر پیش برد و در جهت انضباط برداشت از حوضه زاینده رود اقدام موثری انجام داد؛ البته آزادسازی و ساماندهی حریم و بستر رودخانه زاینده رود همراهی تمام دستگاه‌های ذی ربط را می‌طلبد.

انتهای پیام/م

  آزادسازی و ساماندهی زاینده رود امری اجتناب ناپذیر است

منبع:مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی زارع گفت: با  ۸ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته پس از ۱۱ سال توقف عملیات ساخت مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه از سرگرفته خواهد شد.

 زارع افزود: این طرح با حدود نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت از سال ۹۱ متوقف شده است.

وی اضافه کرد: برای تکمیل این طرح با زیربنای پنج هزار متر مربع ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: تکمیل این طرح در توسعه گردشگری علمی منطقه و تحقیقات فسیلی کشور تاثیر مثبت خواهد داشت.

وی افزود: بهره برداری بی رویه مراتع سهند را در آستانه بحران قرار داده است.

زارع گفت: ورود بیش از ظرفیت دام به مراتع موجب از بین رفت علوفه‌های خوش خوراک مراتع شده است.

رئیس حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برنامه ریزی برای حفاظت از مراتع سهند برای نسل‌های آینده یک ضرورت است.

وی در ادامه خواستار مدیریت و ساماندهی واحد‌های تولید خشکبار، چرم سازی و صابون سازی سنتی مراغه شد.

 

دیگر خبرها

  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • رنجش اهالی شهرک زاینده رود اصفهان از جاری شدن فاضلاب در سطح معابر + فیلم