Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز گذشته(جمعه) روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، کشورهای اروپایی با هدایت انگلستان بودجه خود را برای حمایت از صندوق اقلیم سبز افزایش داده اند.

صندوق اقلیم سبز یک گروه تحت حمایت سازمان ملل متحد است که بیشترین فعالیت خود را وقف مبارزه با تغییرات آب و هوایی کرده و تاکنون موفق شده ۹.۸ میلیارد دلار حمایت مالی برای کمک به کشورهای در حال توسعه برای مقابله با تاثیرات آب و هوایی در چهار سال آینده جمع آوری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فقدان کمک‌های آمریکا و استرالیا که همواره بزرگترین حامیان مالی این صندوق بودند موانعی را در مقابل دستیابی به اهداف این صندوق ایجاد کرده است.

بودجه آب و هوایی یکی از مسائل مهم مذاکرات دسامبر (آذر - دی) سازمان ملل متحد در شیلی خواهد بود. این مذاکرات تحت عنوان «کاپ 25» (COP۲۵) برگزار می شود.

کشورهای فقیر می گویند کشورهای ثروتمند به اندازه کافی در رفع تاثیرات مخرب تغییرات آب وهوایی نقش نداشته اند.
تامین مالی این صندوق اقلیمی با سلب حمایت دولت ترامپ از بودجه دو میلیارد دلاری که دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری سابق آمریکا متعهد شده بود و نیز مشکلات داخلی آسیب دیده است. کمک کننندگان این صندوق قبل از هر گونه تعهد مالی بیشتر بر اصلاحات در نظام حاکمیتی این صندوق تاکید دارند.

نوسانات ارزی نیز یک میلیارد دلار از تعهدات اولیه این صندوق کاسته است. این صندوق ۷.۲ میلیارد دلار برای تامین مالی پروژه هایش در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ میلادی اختصاص داده است.

تامین مالی جدید برای سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ موفق به  جلب ۹.۸ میلیارد دلار کمک از ۲۷ کشور شده است.

انگلیس بزرگترین تامین کننده مالی این صندوق به مبلغ ۱.۸۲ میلیارد دلار است.

فرانسه (۱.۷ میلیارد دلار)، آلمان (۱.۷۵ میلیارددلار) و ژاپن (۱.۵ میلیارد دلار) متعهد شده اند.

اعلام حمایت این کشورها از این صندوق یک روز بعد از آن انجام شد که ترامپ بار دیگر طرح خود را برای خروج از توافق آب و هوایی پاریس ۲۰۱۵ تکرار کرده است.

تقریبا همه کشورهای عضو این توافق متعهد شده اند گازهای گلخانه ای را به زیر دو درجه سلسیوس کاهش دهند.

انتظار می رود آمریکا ماه آینده بطور رسمی خروج از این توافق را به سازمان ملل متحد اعلام کند و این پروسه به حدود یک سال زمان نیاز خواهد داشت.

ترامپ روز پنجشنبه توافق آب و هوایی پاریس را یک «فاجعه کامل» برای آمریکا توصیف کرد و گفت، این توافق ثروت هنگفتی از آمریکا را به کشورهای خارجی مسوول بیشترین آلودگی جهان انتقال داده است.

سطح بودجه آب و هوایی به طور آشکار در توافق پاریس مشخص نشده است. اما در کنار این توافق، کشورهای توسعه یافته کمک سالانه به مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار به مسائل آب و هوایی را از آغاز سال ۲۰۲۰ آغاز کرده اند که ترکیبی از کمک های دولتی و عمومی است.

صندوق اقلیم سبز سازمان ملل متحد برای تسهیل چنین تلاش هایی تشکیل شد.

کشورهای توسعه یافته هنوز به هدف تعیین شده یعنی اختصاص ۱۰۰ میلیارد دلار دست نیافته اند و گزارش اخیر سازمان همکاری و توسعه اقتصادی(او ای سی دی - OECD) نشان می دهد کمک مالی سالانه کشورها در مقابله با تغییرات آب و هوایی در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۱ میلیارد دلار بوده است.

1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست تغییرات اقلیمی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته