Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسین زارع‌زاده، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد اظهار کرد: در بافت تاریخی موقوفاتی داریم که از انتفاع خارج شده و البته باعث ناراحتی مردم است به نحوی که هم اکنون 400 خانه وقفی قابل استفاده نیست و گاها به مخروبه تبدیل و برای نگه داری حیوانات استفاده می‌شود.

وی با اشاره به مراجعات مکرر مردم در خصوص حمایت برای مسکن، بازسازی این خانه‌های وقفی با ورود سرمایه گذاران را یادآور شد و افزود: خیران و سرمایه گذاران بخش خصوصی باید برای بازسازی و احیای این خانه‌های وقفی ورود کنند چرا که بازسازی این خانه‌های وقفی اقدامی کمتر از واقف نیست و وقف سراسر خیر و برکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع‌زاده با اشاره به اینکه از این تعداد خانه وقفی غیرقابل استفاده 120 خانه در بافت تاریخی یزد واقع شده بیان کرد: مشابه این خانه‌ها وقفیاتی هستند که به حال خود رها شده و برخی با بخش خصوصی قرارداد داریم و قرار است بازسازی را انجام دهد.

وی ادامه داد: بازسازی این وقفیات از توان اوقاف خارج است و اعتباری نداریم و درست است مالکیت آن برای وقف است ولی هر موقوفه شخصیت حقوقی مستقل دارد و باید در جای خود و طبق نیت واقف هزینه شود و نمی‌توان نیت وقف دیگری را در اینجا هزینه کنیم و از ارگان‌ها و بخش خصوصی درخواست داریم در این زمینه ما را یاری کنند.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد بیان کرد: در استان یزد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه وقف با کاربری‌های متنوع وجود دارد که در حوزه ابنیه تاریخی مثل خانه‌های تاریخی، آب انبارها، قلعه‌ها و... از آن جمله است.

وی سرمایه‌گذاری در حوزه آب و کشاورزی را ازدیگر موارد برشمرد و گفت: سعی شده با کشت گیاهان کم آبخواه و گیاهانی که به آب زیادی نیاز ندارند در این زمینه ورود کرده و یا استقاده بعضی اراضی برای احداث گلخانه به نوعی این حوزه را فعال کنیم.

زارع زاده بیان کرد: سرمایه گذاری در حوزه دام‌های پرتولید، طیور، شیلات، مسکن دیگر مواردی است که سرمایه گذاران می‌توانند به کمک وقف بیایند و با احداث مجنمع‌های بین راهی، خانه مسافر، هتل و... موقوفات را احیا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد اوقاف و امورخیریه یزد یزد وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی برای معرفی به سرمایه‌گذاران به ۲ زبان معرفی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، مهدی جعفری امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در محل برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اظهار کرد: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، اتفاق بی نظیر همدلی و همراهی بخش خصوصی و دولتی را شاهد هستیم.

وی افزود: از روز افتتاح نمایشگاه، نشست‌های دو جانبه‌ای میان بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها برگزار شده که نتایج امیدوار کننده‌ای به همراه داشته است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به حضور ۸۴ کشور دنیا در این نمایشگاه بیان داشت: حضور هیئت‌هایی از کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، کانادا، ترکیه و… در پاویون خراسان جنوبی با مذاکره‌های خوبی همراه بود.

وی با اشاره به حضور نماینده وزارت خارجه در استان گفت: برای استفاده حداکثری از حضور هیئت‌های تجاری و کنسولی برنامه‌ریزی شده است.

جعفری با اشاره به حضور هیئت مدیره اتاق بازرگانی و اتاق تعاون استان در نمایشگاه گفت: برقراری ارتباط با تجار و سرمایه گذاران دیگر استان‌ها و حتی در حوزه بین‌المللی نیز در دستور کار است.

وی گفت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو ۲۰۲۴، فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی تمام ظرفیت‌های استان به ویژه سه زنجیره ارزش گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به دو زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) هم به ۵ زبان ترجمه شده‌اند.

جعفری با اشاره به اینکه برای کتاب‌های فرصت‌های سرمایه گذاری و زنجیره‌های ارزش استان بارکد -رمزینه - تعریف شده، اظهار داشت: این رمزینه‌ها دسترسی افراد به اطلاعات کامل و جامع درخصوص ظرفیت‌های استان را تسهیل می‌کند.

وی گفت: ۴۰ شرکت سرمایه‌گذاری در حوزه زنجیره‌های ارزش و ۶۰ هیئت تجاری از خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور دارند.

کد خبر 748873

دیگر خبرها

  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است