Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت، پویش مقررات زدایی را از تصمیمات مهم نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خواند.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در حاشیه نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، پویش مقررات‌زدایی را از تصمیمات مهم نشست امروز خواند و گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به هماهنگی با مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار برای مقررات‌زایی جدید (وضع مقررات جدید) شدند؛ در غیر این صورت مقررات جدید لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بهبود فضای کسب و کار و همچنین آخرین وضع اشتغال و سیاست‌های این حوزه در دوران تحریم را از دستور کارهای نشست امروز این ستاد عنوان کرد و افزود: در جلسه امروز صرفاً زمان به بررسی موضوع بهبود فضای کسب و کار رسید.

وی گفت: مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار گزارش بسیار خوبی را از آخرین وضع تلاش‌های دولت از سال ۹۲ تاکنون به اعضا ارائه داد؛ متأسفانه گرچه در برخی از موارد مقررات زدایی انجام گرفته است، اما بلافاصله مقررات زایی در پی داشته است.

سخنگوی دولت افزود: در مجموع سه بحث؛ نظام مجوزها، مقررات زدایی و بهبود شاخص‌ها به ویژه شاخص‌های بین المللی در جلسه امروز بررسی شد، این‌که چه مقدار زمان و هزینه برای صدور مجوزها صرف می‌شود، شرایط اولیه هر مجوز و همچنین مدارک مورد نیاز و مراحل کار نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: گزارشاتی ارائه شد، مبنی بر آن‌که برای هر یک از این موارد تصمیمات خاصی اتخاذ شده است و البته برخی موارد نیز مشمول بررسی بیشتر شد.

وی در تشریح جزئیات تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، افزود: سامانه سام با آدرس G۴B.IR هم اکنون در وزارت اقتصاد مستقر است که شامل چند زیرسامانه است؛ دریافت شکایات، داوری، مرکز مشاوره سامانه یاور و همچنین تمامی اطلاعات مورد نیاز مجوزها و استعلامات کشور در این سامانه پیش بینی شده است.

ربیعی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند تا کلیه اقدامات مرتبط با کسب و کار خود را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیش‌بینی کنند.

وی با تاکید بر رصد و نظارت فعالیت‌ها در این سامانه، افزود: مقرر شد مدیران این مرکز به طور فصلی در خصوص عملکرد دستگاه‌های مختلف به هیئت وزیران گزارش دهند.

وی پویش مقررات‌زدایی را تصمیم دیگر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: مقرر شد هر وزارتخانه‌ای طی مدت زمان مشخص، بخشنامه مقررات زدایی را تهیه و اعلام کند، همه وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی مکلفند که این بخشنامه مقررات زدایی را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای کسب و کار تدوین کنند.

ربیعی، پویش مقررات زدایی را تصمیمی مهم خواند و افزود: همچنین مقرر شد مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار در صورت وضع قوانین جدید از سوی وزارتخانه‌ها موضوع را به هیئت وزیران اعلام کند تا مقررات جدید به سرعت لغو شود؛ دستگاه‌ها مکلفند مقررات زایی جدید را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای مجازی انجام دهند.

شصت و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس جمهور با موضوع  گزارش نقشه راه عملیاتی و بهبود محیط کسب و کار برگزار شد. همچنین در این جلسه عملکرد برنامه‌های تولید و اشتغال گسترده و مولد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه وزرای اقتصاد، تعاون، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حاضر شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد اقتصاد مقاومتی كسب و كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر یکشنبه در نشست هماهنگی جذب اعتبارات نفتی در استان افزود: هر چه سریع‌تر اسامی طرح‌های نیمه تمام باید برای جذب اعتبار به وزارت نفت ارسال شود.

وی بیان داشت: در راستای تخصیص اعتبارات مصوب دور دوم سفر هیئت دولت دستگاه‌های اجرایی به خصوص دستگاه‌های حوزه عمرانی هماهنگی داشته و هر دستگاه باید یک طرح شفاف ارائه دهد.

روستا تصریح کرد: تکمیل طرح‌های نیمه تمام از الویت‌های این معاونت است و تخصیص اعتبارات نفت برای این قبیل طرح‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: این اعتبارات به هر سازمانی که بتواند زودتر اقدام کند، اختصاص داده می‌شود به عنوان مثال برای پل سوم بشار ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نفتی در نظر گرفته شد و با دریافت اعتبار در کمتر از ۳۰ روز این اعتبار پرداخت می‌شود.

روستا مهم‌ترین ویژگی اعتبارات نفت را نقد بودن و سرعت پرداخت عنوان کرد و گفت: یکی از طرح‌های اساسی دیگر موجود در استان ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج است که ۱۰۰ میلیارد تومان برای آن مصوب شد.

کد خبر 6091182

دیگر خبرها

  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند