Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: علی لاریجانی در جمع خبرنگاران در دامغان اظهار داشت: اکنون در حال عبور از یک دوره حساس بوده و در شرایطی هستیم که به خاطر سوگیری‌های کشور‌های قلدر و بهم زدن توافق هسته‌ای، فشار‌هایی بر کشور وارد شده است. امروز در زمینه فروش نفت و در حوزه صادرات و وارتات مشکلاتی بوجود آمده است.

وی با اشاره به اقدامات مسئولان کشورمان در مقابله با تحریم‌های آمریکا افزود: اولین اقدام، این بود که مقام معظم رهبری دستور دادند برای این امر ستادی به‌وجود بیاید تا در برابر مشکلات تحریمی، تصمیمات فوری و لازم گرفته شده و از ظرفیت‌های قانونی برای این امر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در ابتدای تحریم‌ها تکانه‌هایی در زمینه ارز در کشور ایجاد شده و دشمنان مشکلاتی را [برای مردم ایران]به وجود می‌آوردند اضافه کرد: همین ستاد تصمیمات ۱۰ گانه‌ای را در راستای اقتصاد و ساماندهی نحوه صادرات و واردات اتخاذ و به قوه قضائیه و بانک‌ها به ویژه بانک مرکزی ابلاغ کرد.

لاریجانی با اشاره به اینکه مجموعه این تصمیمات یک آرامشی را به موضوع نرخ ارز ایجاد کرد بیان کرد: این موضوع بسیار مهم بود؛ چراکه هرکسی بخواهد در کشور سرمایه گذاری کند؛ باید یک پیش بینی از وضعیت ارزی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دشمنان نیز شیطنت‌های خود را ادامه داده و تحریم‌هایی را انجام دادند خاطرنشان کرد: البته متناسب با آن ایران هم اقداماتی را انجام داده و تصمیماتی را گرفت و هم گام‌هایی را درباره مسائل هسته‌ای برداشت و هم تمهیداتی برای مسائل داخلی اندیشید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در نحوه پرداخت یارانه‌ها عدم تعادل وجود داشته و حجم یارانه‌ها بسیار متنوع بوده و طبقات بالا بسیار بیشتر از طبقات پایین استفاده می‌کنندعنوان کرد: در دو هفته گذشته جلسات مفصلی درباره یارانه‌ها در مجلس برگزار شد.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: فردا

کلیدواژه: لاریجانی سران قوا دهک های بالا حذف یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۳۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، گفت: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در نشست با عوامل دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از 20 سال گذشته با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان آغاز شد و اکنون بعد از گذشت 20 سال بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و هنوز برای اتمام پروژه نیازمند اعتباراتی است.

وی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان یک طرح بزرگ ملی، دغدغه حوزه بهداشت و درمان استان است و در دولت سیزدهم اقدامات موثری در جهت جذب اعتبارات برای تکمیل این طرح انجام شد اما تاخیر در تکمیل این طرح سبب فرسودگی بسیاری از بخش‌ها شد که این مهم هدر رفت سرمایه ملی را به دنبال دارد، بنابراین متولیان امر باید تمام تلاش خود را بکار بگیرند تا این طرح عظیم ملی در اسرع وقت تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ارتباط با کادرسازی و تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: منشاء تحول در هر جامعه‌ای نیروی انسانی است و متولیان امر وظیفه دارند با سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و تحول کشور را فراهم کنند، چرا که نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد، مهم‌ترین عامل پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور به شمار می‌رود.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: وجود نیروهای پاکدست، دلسوز، کاردان و انقلابی می‌تواند شتاب بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باشد، بنابراین مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند، توسعه علمی، فناوری و پژوهشی بهداشت و درمان باید در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور جدی گرفته شود تا جمهوری اسلامی ایران در آینده‌ای نزدیک حرف‌های بسیاری در حوزه بهداشت و درمان در جامعه جهانی داشته باشد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشکده داروسازی در استان بیان کرد: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد بنابراین باید راه‌اندازی دانشکده داروسازی در راستای تکامل زنجیره درمان استان در دستور کار قرار گیرد. همچنین با وجود فعالیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک به عنوان قطب درمان بیماری سرطان غرب کشور و بهره‌برداری از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) لازم است راه اندازی دانشکده داروسازی با هدف تسریع در درمان بیماران مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با توجه به توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک نیز لازم است معاونت پیشگیری، تحقیقاتی و بانک اطلاعاتی در این مجموعه درمانی ایجاد شود، همچنین لازم است بیمارستان آیت‌الله خوانساری با مراکز درمان سرطان بین‌المللی دنیا ارتباط برقرار کند و برای تامین نیروی انسانی این بیمارستان هم تلاش شود.

وی با اشاره به کمبود جمعیت جوان در استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی با جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری، از استان‌های پیر کشور است و اگر با این روند حرکت کنیم تا 10 سال آینده به وضعیت بحرانی می‌رسیم و نگرانی‌های زیادی در این خصوص وجود دارد بنابراین باید نرخ زاد و ولد در استان مرکزی به 2 و 3 درصد برسد تا کمبود جمعیت موجود استان جبران شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی