Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدابخش مرادی نافچی روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز بیمه سلامت افزود: یکی از شقوق توسعه پایدار و انسان محور، مقوله توسعه انسانی است که در آن سه حوزه آموزش، سلامت و امید به زندگی اهمیت زیادی دارد.

وی اضافه کرد: زمینه‌های تحقق، پویایی و پایداری سه حوزه مطرح شده صرفا به دانشگاه های علوم پزشکی و یا به سازمان بیمه سلامت اختصاص ندارد چرا که حوزه سلامت یک رویکرد عام و همه جانبه است، یعنی دولت ها باید بسترهای خدمت رسانی و تسهیل‌گری در خدمت رسانی مردم را فراهم کنند تا بتوانند انسان های توسعه یافته داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: برای پایداری حوزه های یاد شده سازمان های بیمه‌گر ظهور و بروز می یابند، ضمن آنکه در نظام اجتماعی باید به مقوله سلامت و خدمات آن توجه کرد و از طرفی همگانی کردن سلامت، تامین حقوق شهروندی، رضایتمندی در جامعه امنیت روانی و سلامت روانی را به دنبال دارد و به همین دلیل بیمه ها مکمل نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تامین سلامت هستند.

وی اظهار داشت: در دنیای امروزی بیمه جایگاه خاص خود را دارد و در کشورمان نیز به مقوله بیمه سلامت توجه جدی شده و رویکرد دولت در این بخش اصلاح ساختار سلامت در جامعه و دیگری همگانی کردن بیمه است.

مرادی نافچی افزود: هم اکنون در ایران با جمعیت ۸۰ میلیونی، حدود ۹۰ میلیون نفر تحت پوشش بیمه و ۱۰ میلیون نفر نیز فاقد بیمه هستند که مشکل امروز این است که مساله همپوشانی باید برطرف شود، یعنی اینکه به بخشی از جامعه به ویژه دهک های پایین که نمی توانند از خدمات بیمه استفاده کنند، باید توجه بیشتری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان ادامه داد: بر اساس افکارسنجی انجام شده طی سال های گذشته در کشور میزان اعتماد اجتماعی ۱۰ گروه مرجع  مورد بررسی قرار گرفت که پزشکان در رده های بالاتری قرار داشتند و در این میان الکترونیکی کردن خدمات بیمه‌ای صیانت از جایگاه و میزان اعتماد جامعه به پزشکان را به دنبال دارد.

وی اضافه کرد: تجربه نشان داده از تلاقی بخش خصوصی و دولتی می تواند انحراف معیاری ایجاد شود و برای تحقق ماموریت ها و خدمتگزاری عالمانه تر در حوزه سلامت، الکترونیکی کردن خدمات اقدامی مثبت بشمار می رود.

این مسئول ادامه داد: بر این اساس باید پوشش خدمات درسطوح یک، ۲ و سه ۱۰۰ درصد انجام گیرد و در این ارتباط الکترونیکی کردن خدمات در بیمه سلامت اقدامی خوب بشمار می رود اما از نقطه مطلوب فاصله دارد.

مرادی نافچی با بیان اینکه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران ضروری‌ترین کالاها یعنی دارو را تحریم کرده اند افزود: تلاش برای پوشش ۱۰۰ درصدی خدمات بیمه ای از جمله نیاز کنونی در شرایط فعلی جامعه محسوب می شود.

وی یادآوری کرد: پیوند، ارتباط و تعامل بین مراجع خدمت رسان در حوزه سلامت و بیمه ها باید بیش از گذشته تقویت شود و در شرایط کنونی نیز تاخیر در پرداخت هزینه ها از سوی سازمان های بیمه ای به مراکز بهداشتی و بیمارستانی زیبنده نیست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان ادامه داد: بر این مبنا، سازمان بیمه سلامت کشور  فاصله پرداختی ها به مراکز بیمارستانی را کاهش دهد که تحقق این مهم تسهیل‌گری خدمات به بیمار و جامعه هدف را به دنبال خواهد داشت.

 هفته بیمه سلامت جهت آشنایی بیشتر مردم، بیمه شدگان و ارائه دهندگان خدمات سلامت با خدمات ارائه شده توسط سازمان  سه تا ۹ آبان با عناوین توانمندسازی و ترویج فرهنگ عمومی، سازمان الکترونیک و هوشمند سازی، سطح بندی و نظام ارجاع، پوشش بیمه همگانی و حفاظت مالی از بیمه شدگان، حقوق شهروندی و مشتری مداری، تجمیع منابع و خرید راهبردی و مشارکت های اجتماعی و شرکای کاری نامگذاری شده است.

در حال حاضر بیش از  ۴۰ میلیون نفر از شهروندان توسط سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دارند که در طی سال ۱۹۵ میلیون بار به ۴۵ هزار ارائه دهنده خدمات سلامت در سراسر کشور مراجعه می‌کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری زنجان سازمان بیمه سلامت ایران پرونده الکترونیک سلامت زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت