Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@10:19:24 GMT

یک باب مدرسه خیرساز در کاشان گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۶۶۴۹

یک باب مدرسه خیرساز در کاشان گشایش یافت

مدرسه ۲ هزار و ۱۰۰ مترمربعی حاج احمد زارع که با طراحی نوین و به امکاناتی مانند کتابخانه و یونیت دندانپزشکی مجهز شده، ۱۲ کلاس درس دارد و با سرمایه‌گذاری ۶۲ میلیارد ریالی خانواده این خیر بازسازی شده است.

رییس اداره آموزش و پرورش کاشان در آیین گشایش این مدرسه گفت: این شهرستان با ۶۳ هزار دانش‌آموز، سه هزار و ۴۰۰ نیروی شاغل و سه هزار و ۵۰۰ نیروی بازنشسته یکی از بزرگ‌ترین و موثرترین دستگاه‌های اجرایی است که سالانه تاثیر آن را در طرح‌های مهر می‌بینیم و اگر این طرح منطقه‌ای نباشد، بسیاری از هدف‌ها تحقق نمی‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین مقنی‌نصرآبادی افزود: کاشان با توجه به همه کمبودها موفقیت‌های بسیاری داشته که پذیرش ۶۲ درصدی دانش‌آموزان در دانشگاه‌های دولتی، ۱۵۰ رتبه زیر یک‌هزار، سه رتبه دوم در المپیادهای علمی و ۱۱ رتبه نخست در مسابقات فرهنگی و هنری و اعزام ۳۶۰ دانش‌آموز پسر و ۴۸۰ دانش‌آموز دختر به اردوهای راهیان نور تنها بخش کوچکی از این دستاوردها و فعالیت‌های آموزشی است.

وی در ادامه با اشاره به کمبود نیروی انسانی بیان کرد: ۳۴ درصد از نیروهای شاغل در آموزش و پرورش کاشان بین ۲۵ تا ۳۰ سال سابقه دارند که در چند سال آینده به تدریج بازنشسته می‌شوند که البته امسال با خرید خدمات، به کارگیری بازنشستگان و معلمان حق التدریسی مهر را آرام آغاز کردیم و حتی یک کلاس درس بدون معلم نداشتیم.

رییس اداره آموزش و پرورش کاشان اضافه کرد: ۳۴ درصد رقم زیادی است، به ویژه که بیشتر این معلمان در دوره ابتدایی هستند و از سویی در شهرستان بعد مسافت داریم و برخی روستاها تا ۸۰ کیلومتر از کاشان دور هستند و مجبوریم کلاس‌های چند نفره هم داشته باشیم.

وی یادآور شد: در زمان حاضر ۳۲ مدرسه خرید خدمات با ۳۴۰ نیرو نفر داریم که ۶ هزار دانش‌آموز کاشانی در آنها به تحصیل اشتغال دارند.

ساخت ۷۷ درصد مدارس کاشان با همت بلند نیکوکاران

فرماندار ویژه کاشان نیز اظهار داشت: آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهم‌ترین مسوولیت‌های دولت به شمار می‌رود و بر این اساس وظیفه داریم تا بسترهای مورد نیاز را فراهم کنیم تا فرزندانمان در آرامش و با بهترین کیفیت از نعمت تحصیل کامل برخوردار شوند.

علی‌اکبر مرتضایی قهرودی افزود: این مهم در کاشان روی داده و همگان برای تحقق این هدف مشترک تلاش کردند، تا آنجا که ۷۷ درصد مدرسه‌های این شهرستان با همت بلند نیکوکاران ساخته شده است.

وی بیان کرد: تلاش شده بر اساس تقویم آموزشی برنامه‌های شادی هم در مدرسه‌ها داشته باشیم تا در کنار بحث آموزش به مساله پرورش و سلامت روحی دانش‌آموزان نیز توجه شود.

فرماندار ویژه کاشان اضافه کرد: تعدادی نیروی آموزشی مورد نیاز است که امیدواریم تامین شده و در بحث فضاهای آموزشی هم با توجه بیشتر افراد نیکوکار به نقاط محروم، به نقطه‌ای برسیم که دیگر نیازی نداشته باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان نیز در سخنانی با اشاره به آیه‌هایی از قرآن کریم یادآور شد: خداوند پس از آفرینش انسان به او علم و حکمت آموخت و به اشرف مخلوقات تبدیل کرد که باید قدردان این نعمت بود.

آیت‌الله عبدالنبی نمازی با اشاره به اهمیت آموزش تاکید کرد: اربعین به عنوان نهضت جهانی به برکت همین آموزش‌ها در حال پیشرفت می‌باشد که موجب سربلندی امت اسلام است.

مقاومت دستگاه‌ها در برابر واگذاری اختیارها

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه از این منطقه با پیشینه بیش از هفت هزار ساله به عنوان خاستگاه نخستین تمدن بشری، دارالمومنین و نخستین پایگاه تشیع نام برد که از نظر منابع انسانی زبانزد است.

سید جواد ساداتی‌نژاد، ساخت مدرسه‌ها را نشان دهنده هنرمندی نیکوکاران کاشانی برشمرد و گفت: تقدیم یک‌هزار و ۷۰۰ سردار شهید، راه‌اندازی صنایع گوناگون و ایجاد اشتغال نشان می‌دهد که مردم منطقه از ابتدای تاریخ تا کنون وظیفه خود را به خوبی انجام دادند و انتظار می‌رود مدیران کل نیز توجیه شوند.

وی با اشاره به سفر ماهانه استاندار اصفهان و معاونان استاندار به منطقه کاشان و قدردانی از این حضور، تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها با وجود تاکیدهای صورت گرفته هنوز تمایلی به واگذاری اختیارها به اداره‌های شهرستانی ندارند.

شهرستان ۳۶۵ هزار نفری کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خیران مدرسه ساز کاشان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۶۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌ ریزی برای آینده اظهار کرد: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کار کنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است، راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، اگر امکانات و توانمندی‌های خود را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش تحول را محور همه اقدامات دانست و افزود: مرحله اول این تحول، شناختی است؛ گفتمان اول آموزش و پرورش است، آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمام مسئولان و مدیران ارشد باشد.

صحرایی با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که می‌توانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنها است.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و احیای باشگاه دانش پژوهان از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته بود.

سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان است و تمام ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

صحرایی افزود: آئین نامه مسیر رشد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است، آئین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش‌آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده و تقویت هنرستان‌ها و ساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

صحرایی اذعان کرد: برنامه ملی بعدی‌، انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است، چراکه باید برنامه ویژه‌ای برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

وی با اشاره به ارتقای بهره‌وری و بهبود آموزش و پرورش گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود؛ اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی اردویی تبدیل خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

وی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است؛ حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرایی با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان اظهار کرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های سند نگاشته شده بود، اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد، امروز آئین نامه مدرسه تراز سند تحول، نهایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان افزود: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسائل دانشگاه را حل کرده است، از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که قانون پیدا کرد و آئین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد.

صحرایی اضافه کرد: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آئین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آئین نامه ارتقای اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسائلی است که در دانشگاه پیگیری شده است.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پیشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: پروژه تأمین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸ استان آغاز شده است؛ هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

صحرایی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تأمین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مانند یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته اظهار کرد: بیش از ۲ هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را به طور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملی غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

کد خبر 747577

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است