Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، در آخرین معاملات روز گذشته نفت در بازارهای جهانی، تمام‌ شاخص‌ها تحت تاثیر انتشار اخبار مثبتی از سمت عرضه و تقاضا بطور چشمگیری تقویت شدند.

در این میان هر بشکه نفت برنت با رشد ۳.۴۷ درصدی به محدوده سقف ماهانه خود نزدیک شده و در قیمت ۶۱ دلار و ۶۹ سنت به کار خود پایان داد.

همچنین هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدییت آمریکا نیز با جهش ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۳ درصدی به رقم ۵۶ دلار و ۲۰ سنت رسید که اندکی پایین‌هر از سقف ماهانه این شاخص نفتی بود.

گفتنی است در میان عوامل افزاینده قیمت نفت، رشد شاخص PMI چین که نشان دهنده بهبود تولید در حوزه بنگاه‌های متوسط و کوچک است بیشترین تاثیر را داشته است. این عدد در ماه اکتبر برابر با ۵۱.۷ بود که بالاتر پیش‌بینی‌ها گزارش شد.

از سوی دیگر شاخص اشتغال آمریکا در ماه اکتبر نشان از اشتغالزایی ۱۲۸ هزار نفری داشته که بیش از انتظار ۸۹ هزار نفر اقتصاددانان بوده و باعث اوج گیری شاخص های بورس آمریکا شامل S&P و نزدک شده است. البته کاهش ارزش دلار به دلیل افت ۰/۲۵ درصدی نرخ بهره در آمریکا نیز در رشد قیمت نفت بی‌تاثیر نبوده است.

در حوزه عرضه نیز اخبار مساعدی منتشر شد که مهم‌ترین آن‌ها کاهش دکل‌های نفتی آمریکا و توافق احتمالی اوپک بود. به گزارش بیکر هیوز تعداد حلقه چاه نفت آمریکا در هفته گذشته با کاهش ۵ حلقه ای به ۶۹۱رسیده که کمترین سطح ۳۱ماه اخیر است و می تواند روند شتابان تولید نفت آمریکا را متوقف کند.

همچنین تحلیل‌گران بر این باورند که اوپک توافق محدودیت عرضه نفت را در ماه دسامبر برای شش ماه دیگر تمدید خواهد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز اوپک چین دلار قیمت نفت نفت آمریکا برنت بازارهای جهانی تقاضای نفت شاخص بهبود تولید رشد شاخص اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی