Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالح نساج گفت: سال گذشته پیشنهاد نصب ۱۵۰ سایت تلفن همراه در روستاهای مختلف خوزستان با برآورد پوششی حدود ۸۰۰ روستا به وزیر ارتباطات داده شد که تاکنون ۷۰ سایت راه اندازی شده و حدود ۳۰۰ روستا از تکنولوژیG۲ و G۳ برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی صالح نساج» با حضور در غرفه اطلاع رسانی و در جمع خبرنگاران، هدف از برپایی نمایشگاه را تعامل سازنده میان بخش خصوصی و دولتی در راستای حوزه ارتباطات و فناوری دانست و اظهار کرد: دستگاه هایی که نیازمند استفاده از صنعت فناوری اطلاعات هستند نسبت به افزایش بهره وری و صرفه جویی وقت، اقدام و از همه مهم تر شفاف سازی لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان با بیان اینکه پارک علم و فناوری به عنوان الکامپ استار در این نمایشگاه حضور دارد افزود: 24 شرکت استارتاپی در آن فعال بوده و خدمات عمومی مورد نیاز مردم را ارائه می دهند.

 

وی ادامه داد: در راستای حمایت از شرکت های استارتاپی طرح ایران نوآفرین را در دست اجرا داریم که توضیحات آن در سایت khozestan.ict.gov.ir موجود و کار ثبت نام را به صورت ساده و راحت برای شرکت های استارتاپی و نوپا انجام می دهد.

 

وی با اشاره به اینکه این طرح شامل 6 قسمت حمایتی است اضافه کرد: این‌ طرح، ابتدا وظیفه حمایت از شرکت های نوپا و استارتاپ را برعهده دارد که وام 150 میلیون تومانی و با بازپرداخت 4 درصد در اختیار آنها قرار می گیرد.

 

صالح نساج با بیان اینکه وظیفه ما ایجاد شتاب دهنده ها برای حمایت از شرکت های نوپاست تصریح کرد: می توان برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در قالب وام یک میلیارد تومانی وزارت ارتباطات با تنفس یک ساله و سود 10 درصد استفاده کرد.

 

وی با اشاره به اینکه با ایجاد صندوق های سرمایه گذاری تا سقف 10 میلیارد تومان حمایت صورت می گیرد عنوان کرد: صندوق های حمایت در زمینه کسب و کار فناورانه ای که احتمال خطرپذیری بالایی دارند، می توانند در این زمینه سرمایه گذاری کنند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان ابراز کرد: پلت فرم های کسب و کار مثل فروشگاه ها و شرکت های خدمات رسان الکترونیک نیز با حمایت سه میلیارد تومانی، تنفس یک ساله و سود 10 درصد حمایت می کنیم.

 

وی از حمایت های بیمه ای و مالیاتی برای کسب و کارهای الکترونیکی خبر داد و اذعان داشت: حمایت از اصناف مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود یعنی مغازه و شرکت های خواستار جذب نیرو را با وام تا سقف 160 میلیون تومان با بهره چهار درصد حمایت می کنیم.

 

وی با بیان اینکه وام های کم بهره ای را به شرکت های نوپا و استارتاپی واگذار کرده ایم یاد آور شد: این تسهیلات 15 میلیون تومانی با سود چهار درصد بود؛ همچنین از وام تا سقف 100 میلیون تومان نیز بهره مند شدند.

 

صالح نساج بر حمایت از طرح های اشتغال فراگیر تاکید کرد و گفت: در این راستا حدود یک و نیم میلیارد تومان در قالب طرح های اشتغال فراگیر و چهار میلیارد و 700 میلیون ریال در قالب طرح های اشتغالزایی روستایی پرداخت کردیم.

 

وی به اقدامات انجام شده در پیاده روی اربعین اشاره کرد و اظهار داشت: در اربعین برای رفاه حال زائران حسینی و عدم ایجاد مشکل در اینترنت و تلفن همراه سعی کردیم تعداد 13 سایت سیار را به صورت ثابت در مرزها نصب کنیم.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان بیان کرد: همچنین به دلیل تراکم جمعیتی که شاید خدمات رسانی لازم از عهده سایت های ثابت برنمی آمد، 14 سایت سیار را نیز برای ایام اربعین آوردیم و در مجموع با 27 سایت تکنولوژی G2، G3  و G4  را ارائه دادیم.

 

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این، خدمات زیادی را در قالب پهنای باند اینترنت و کاهش قیمت رومینگ بین الملل نیز داشتیم تا مردم هزینه های کمتری را متقبل شوند گفت: فیبر نوری با پایداری مناسب، رادیولینک های خوب و VSATهای ماهواره ای را برای عدم مشکل آنتن دهی در ایام سیلاب داشتیم.

 

صالح نساج به طرح های مختلف برای رفاه مردم در شهرها و روستاها اشاره کرد و افزود: برای دریافت خدمات بانکی از سوی مردم با تأمین هزینه وزارت ارتباطات از طریق پست بانک 67 دستگاه ATM را در روستاهای مختلف خوزستان نصب کردیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: سال گذشته به وزیر ارتباطات پیشنهاد دادیم که 150 سایت تلفن همراه در روستاهای مختلف استان نصب شود که برآورد پوششی آن حدود 800 روستا است، اما در حال حاضر با گذشت یک سال زمان از این پروژه تاکنون 70 سایت راه اندازی شده و حدود 300 روستا از تکنولوژیG2  و G3 برخوردار شدند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان تصریح کرد: یکی از طرح های معطل مانده نیز عدم پوشش روستاهای شمال استان هستند که با راه اندازی سایت های جدید روستاهای شمال تحت پوشش قرار گرفتند؛ همچنین اولویت اجرای طرح برای روستاهای بالای 100 خانوار و سپس با جمعیت کمتر است.

 

وی با بیان اینکه برای ارتقای تکنولوژی به نسل های سه و چهار باید تقویت پهنای باند داشته باشیم ادامه داد: بهمن سال گذشته 337 کیلومتر طرح توسعه فیبر نوری روستایی را در دستور کار قرار دادیم و تا امروز نیز 208 کیلومتر دیگر برای همه مجموعه اپراتورها در حوزه شهری و روستایی اضافه شده است.

 

صالح نساج اضافه کرد: برای نقاطی که امکان ایجاد فیبر نوری یا رادیو (به علت نبود دید) نداشتیم نسبت به احداث سایت ماهواره ای اقدام کردیم که از آن جمله می توان به احداث 2 سایت در شهرستان اندیکا اشاره کرد.

 

وی با اشاره به سرقت از برخی ساخت های مخابراتی ابراز کرد: مشکل عدم پوشش شبکه در بسیاری از نقاط استان به سبب سرقت از سایت ها است؛ مثلا در برخی از مناطق شاهد 13 بار سرقت از یک سایت هستیم.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان خاطر نشان کرد: برای تأمین امنیت سایت ها با دهیاران، بخشداران و فرمانداران صحبت شده که اپراتورها امکان احداث سایت را در نقاط امن داشته باشند.

 

وی به سامانه 195 اشاره کرد و گفت: سامانه شکایت 195 برای پاسخگویی به شکایات مردمی از اپراتورهای مختلف طراحی شده و این سامانه به صورت سایت 195.IR و تلفن نیز پاسخگوی مردم است.

 

وی درباره ایمنی سایت های تلفن همراه تاکید کرد: تشعشع سایت های تلفن همراه یکی از مسائل روز خوزستان است که باید اعلام کنیم در تمام دنیا نیز از همین تکنولوژی ها استفاده می شود؛ همه از یک استاندارد بین المللی پیروی می کنند و نمی توانند تشعشعات خود را بیش از حد استاندارد سلامت مردمی تنظیم کنند.

 

صالح نساج یاد آور شد: تشعشعات سایت های تلفن همراه 10 نقطه شهر اهواز از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی مورد بررسی قرار گرفت که میزان تشعشعات آنها کمتر از حد استاندارد جهانی گزارش شد.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان کانون های مساجد مسجد تراز اسلامی اردبیل ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی زائران پیاده حضرت رضا ع کاروان زائران پیاده ارتباطات و اطلاعات نمایشگاه الکامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۷۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد